Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mr. Kolos: „w sygnei to Ty ?:> nie aha, to jakas inna ? no na to wygląda ” Cytat od Yamato Damashi: „ Bardziej ciepło czy bardziej zimno? cieplo...jestem ciepłolubna Karaiby czy Galapagos? obojetnie ...mysle, ze tu i tu było by całkiem ciekawie ”
-
Rzeźnik Metzger
marcik - - Archiwum CT
PostCo wywarlo na Tobie najwieksze wrazenie? Czym sa dla Ciebie pieniadze? Co zabralbys ze soba na bezludna wyspe?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mr. Kolos: „ w sygnei to Ty ?:> nie ” Cytat od Czesiownik: „Ała ile to mnie już tutaj czasu nie było Oo bardzo bardzo dlugo nununu2.gif Ale że ostatnio dwa razy przejeżdzalem przez marcinkowo to od razu mi się ktoś przypomniał i musialem tutaj napisać Bardzo sie ciesze , ze mnie odwiedziales tutaj Co tam u Ciebie słychać słońce ?:) a dziekuje dobrze ...ostatnio wypoczywalam sobie przez swieta Duża buzia bo dawno nie pisalem Oj wpadaj czesciej...co robisz ze Cie nie ma ? ” Cytat od Yamat…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostCyk cyk Czesto obmyslasz szczegoly planu na przyszlosc? Czy to co masz wykonac bez zadnego wysiłku robisz od reki? Decyzje podejmujesz natychmiast czy musisz przemyslec?
-
Rzeźnik Metzger
marcik - - Archiwum CT
PostWitaj Bez czego nie potrafiłbys sie obyc ? Czym jest dla Ciebie szczescie? Bez czego nie mozesz zasnąć ? To tyle na dobry poczatek
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKic kic Latwo tracisz odwagę wobec trudności lub przed zadaniem, które wydaje się zbyt uciążliwe? A moze trudności i potrzeba wysiłku pobudzają Cię do działania? Lubisz marzyć o minionej przeszłości albo o przyszłości lub o czymś będącym w sferze fantazji? Dobranocka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „ Zależy jaki a jakie są? Zrobiłaś coś kiedyś tylko po to żeby zrobić na złość komuś innemu? jasne Wierzysz w zasadę kto pod kim dołki kopie ten w nie wpada? czasami tak sie zdarza ale czy zawsze? raczej nie Cytat od Mati: „Czwartek czwartek prawie noc Gdzie najczęściej jadasz obiady? w domku oczywiscie W jakie gry grywasz ostatnio (ogame to nie gra :P)? oj nie mam czasu za bardzo juz ... niedawno gralam z moim kuzynkiem troche ale jak juz wrocilam do domku to nie mam ki…
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me tuli buleonka na dobry wieczorek i sciska z calej sily Jaki jestes z natury ? Jestes zadowolony ze swojej obecnej sytuacji? Lubisz ryzyko? /me ukochuje i wysciskuje buleonka na zapas
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „ No nie wiem. Chyba tak. Myślisz, że bym dał rade? jasne ...a warnowal bys za spam? Ja też nie, ale to jest w tym fajne :fgrin: haha Kim chciałaś być jak byłaś mała? ksiezniczką ” Cytat od Condon.: „Hej hej Na jakich kanałach na ircu siedzisz?:D ojej na wielu kanalach siedze ...przedewszyskim rewirowych , tam gdzie gram, teamowych ,sojuszowych, oficjalnych kanalach gier GF roznych krajow i prywatnych... grubo ponad setka :fgrin:”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Myślisz, że bym się nadawał do Teamu ^^? Chcialbys byc moze MODkiem ? Umiesz opowiadać kawały? Nie bardzo ...ale umiem ich słuchac KLIK Fajne nie ? Nie wiem co w tym fajnego ? 0_o ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „ Może mnie nie lubi ? nie mozna ciachac postow za to, ze sie kogos nie lubi ...to wbrew fizyce Ciekawe jak no fakt jakos nie pomyslalam o tym na migi bym probowala Zaprosisz UFO na swój kanał Irc ?:D hehe bylo by calkiem kosmicznie ” Cytat od Mati: „Środa sroda wieczor Kiedy czujesz się samotna? nigdy ...tzn jeszcze mi sie chyba nie zdarzylo :} Często masz takie sytuacje, że co byś nie powiedziała, to będzie źle? nie W którym z teleturniejów najchętniej byś wystartowała…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostMyk myk Potrzebujesz duzo wysilku aby przejsc od mysli do czynu ? Potrzebujesz duzo wysilku aby przejsc od decyzji do jej wykonania? A moze bez oporow i wahan bez trudu wypelniasz co postanowiles?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Witam po dłuższej nieobecności no w koncu ...az Cie pokicram na dobry wieczorek :fkiss: Uno: opowiedz mi o swoim rodzeństwie jasne ...zawsze chcialam miec starszego brata ...ale jest to awykonalne ...dlatego tez nie mam rodzenstwa :fgrin: Duo: jaka lektura szkolna zapadła Ci w pamięć? Dlaczemu? nie czytalam nigdy lektur bo strasznie mnie nudzily ...szczegolnie te ktore przeczytac nam kazali ...ale sama od siebie z czystej i nie przymuszonej woli a takze ciekawosci przeczytalam Ma…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPuc puc Gdzie byles tak dlugo ? Co Cie oniesmiela? Jestes zadowolony z siebie czy moze chcialbys nad soba jeszcze popracowac ? Dobranoc
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „ Bardziej myślę o tym, że gdybym napisał 2 pytania to by go wyciął. Zdarza się:P Dlaczego? ...aaaa wiem bo On jest zUy ]:-D Idziesz na jakąś imprezę WOŚP'u ? pewnie sie przejde jak bede w domku Co byś robiła z takim ufoludkiem ? rozmawialabym U ciebie też ciągle tak zimno ? na podworku tak... w domku mam ciepelko ” Cytat od Aspirek: „Hi hi wielkie Zuo hej ho male ZeUko Co lubisz najbardziej jeść wieczorem na kolacje ? nie jadam kolacji ...chyba, ze wyjatkowo wtedy to, n…
-
Aspirek made by Poland
marcik - - Archiwum CT
PostHej Jak myslisz czym poparte jest postepowanie kobiet? Dlaczego kobiety czesto zmieniaja nastroj ? Jaki zawod jest najodpowiedniejszy dla kobiety ...a jaki nie ?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od FInqu: „Nie jestem rasistą damash !:P Widzisz Damaszu ? nie jest Marcik lubisz siedzieć w hydeparku? czasami tam zagladam ale sie nie udzielam a Ty ? ” Cytat od Yamato Damashi: „Czemu mojego posta Vasco by skasował a posta FInqu zostawi ^^? ktorego? tego wyzej? Chciałabyś się wybrać na inną planete? pewnie :fgrin: Gdzieś we wszechświecie są inne cywilizacje? napewno *chciałabyś je spotkać? jesli byly by pokojowo nastawione to oczywiscie, ze tak :fsmile: ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „ Które :P? takie ktore znajde w domku ...wszystkie ktore wpadna mi w lapki ...najczesciej czytam podczas jedzenia A jak byś była ostatnia z Damaszkiem to zalozylibysmy sobie forum i kaloryfer:fgrin: Naleśniki czy gofry? gofry z bita smietana ,owocami i polewa czekoladowa ale sobie teraz narobilam smaka ”
-
Aspirek made by Poland
marcik - - Archiwum CT
PostHej kogoż to moje oko tutaj wypatrzyło ? Zawiodłeś sie kiedys na kims? Bez czego nie potrafiłbys sie obyc? Kogo najbradziej podziwiasz ?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Masażer? I niby jak to wygląda ^^? jak ubijaczka do ciasta nalesnikowego :fgrin: Czytasz gazety/pisma? tak Co byś zrobiła gdybyś była ostatnia na ziemi? probowalabym jakos zyc i sobie radzic...ale lipa by byla jak nie powiem co ”