Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „No jak to co, ratować świat i w ogóle :fgrin: eee ja chyba sie do tego nie za bardzo nadaje...w kazdym razie na pewno nie widze sie w takiej roli Ty mi powiedz, to twoja superbohaterka moce hmmm latac bym nie chciala ale jakbym tak mogla czytac w myslach moglo by byc calkiem fajnie :fgrin: ” Ile wytrwa Kolos ? mysle ze nie dlugo :} ” Cytat od Mati: „Siema siema Co jest najlepsze w psach? to, ze sa wierne ,oddane bezwraunkowo , przyjacielskie, cieple, m…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostBiałykał :lol: Jakiego jestes usposobienia? Zdarza Ci sie czasami kogos nasladować ...a może robisz to czesto? Lubisz słodką bezczynnośc?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Darko: „ 3. Twoje obecne zajęcie ? zajecie gdzie? // Chodzi mi o to co robisz obecnie jaką czynność obecnie leze sobie i czytam notatki , zagladajac od czasu do czasu na IRCa :fgrin: ”
-
Xyrusek - Świrusek
marcik - - Archiwum CT
PostHej Świruszku dokoncz zdania : Nie potrafiłbym obyc sie bez ... Szczescie dla mnie to... Najwieksze znaczenie wywarły na mnie ...
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKozie Doły Cytat: „To też miejscowość? U Pepicków? ” To też miejscowość ... u Polacków ;P lubuskie Przywiązujesz sie do opinii raz przyjętych ? Dajesz sie łatwo przekonac i ulegasz urokowi jakieś nowej idei?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Bry hej Oglądałaś wczoraj piłkę ręczną? Dlaczego? nie...bo bylam na zajeciach ;P Jesteś zadowolona z postawy naszych zawodników? a jak sie postawili? bo nie jestem w temacie :fgrin: Myślisz, że mamy szanse na medal? szanse mamy zawsze ...tylko czy ja wykorzystamy? Który nasz zawodnik najbardziej Ci się podoba? nie wiem...nie widzialam ich :rumieniec: ” Cytat od Mr. Kolos2: „witaj Martucho poducho... witaj Kolosie nosie :fgrin: logo.png mam zrobic sygne, maszp omysl z czym ? sygne…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Forgon: „Witam po dłuższej przerwie rowniez witam Mam rozumieć,że ta kobitka w sygnaturce to Ty?No ładnie,ładnie alez skad Ci to przyszlo do glowy ;P ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Istnieje coś takiego jak przyjaźń damsko męska? oczywiscie Mężczyzna może w pełni zrozumieć kobietę? nikt nie jest w stanie zrozumiec nikogo w 100% Uczestniczyłaś kiedyś w S&D ? nie :fgrin: ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Sobotta! Czym jest dla Ciebieeyes.gifbr> -przyjaźń jest relacją łączącą kilka osób...zabarwiona jest szczególną więzią, silną emocjonalnie -miłość jest jednym z najważniejszych uczuć , które łączy dwie osoby...jest uczuciem bardzo złożonym, wyrażającym się w różnych formach zachowań ludzkich, uczuciem skierowanym na wiele obiektów -nienawiść jest atawizmem takim samym jak miłość czy instynkty ...jesteśmy zdolni do silnej miłości, ale tak samo jesteśmy zdolni do silnej nienawiści,…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostNietoperek Przewidujesz czesto jaki uzytek zrobisz ze swojego czasu /sil ? Lubisz robic plany? A moze dzialasz bez zadnego planu ?
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKłopot [size=5] to tez miejscowosc [/size] Czujesz potrzebę wymyślania wszystkiego ? Lubisz tworzyc? A fantazjowac?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Wieszór Siarczysty mróz o poranku Mogłabyś być filozofem? Tak Zdarza Ci się rozmawiać po filozoficznemu? Czasami Lubisz używasz trudnych, naukowych słówek? Czasami uzywam ...ale rzadko Jakie ulubione? Nie mam ulubionego ...ja nie mam prawie nic ulubionego, nie wiem czy zauwazyles ” Cytat od Yamato Damashi: „Obejrzałem Avatara. Warto obejrzeć, całkiem fajne. Dlatego tez mam w planach przyszlosciowych do tego kina w koncu sie wybrac :fsmile: Wolisz spać jak jest ciepło czy zimno w …
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „ Ano. Ostatnio mi i paru kolegom pewna dziewczyna zrobiła bardzo długo wywód dlaczego cała rasa mężczyzn to świnie i nie powinniśmy istnieć. Smutne No juz nie przesadzaj ...ja przeciez tak nie napisalam ” Dużo pijesz kawy? lubie kawe i pije dosc duzo Z mlekiem? Słodzona ? z mlekiem tylko ”
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPodła Góra Lubisz gdy wszystko z gory da sie przewidziec? Lubisz niespodzianki ? Lubisz porzadek?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Witaj...kłębuszku...zboczuszku...jak jeszcze moge Ci słodzieć? Witaj kudłaczku ...hmmm moze sam cos wymysl fajnego Jak się spało? jakie masz zazwyczaj sny? Spalo sie jak zawsze ...czyli krotko , zbyt krotko ....a moje sny? nigdy ich nie pamietam ;P Wpadłem z kawusią! dziekuje tego mi bylo potrzeba Po czo chodzisz na wykłady? sprawdzana jest obecność czy dla własnej satysfakcji? chodze dla wlasnej satysfakcji Kim chcesz być za 10 lat? z zawodu...bo jakim będziesz człowiekiem t…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostZagłoba Cytat od Mati: „ [size=5]Ale nazwa ma coś wspólnego z mieszkańcami/mieszkankami moze maja duzo krów ? [/size] ” Zawitała <-- to tez miejscowosc Masz jakies bardzo ukryte osobiste przyzwyczajenia ? Jestes przywiazany do regularnego powrotu pewnych wydarzen?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Indyczek Kroliczek Chodziło o nieprzygotowania... nie rozumiem :ffreak: Czyli świnie nie... A kurę? Obcięłabyś jej łeb? Potem fajnie bez głowy goni. nie 0_o Jakiego zwierzęta boisz się najbardziej? pajaka A jakie dla Ciebie wydaje się najsympatyczniejszym? małpka :fgrin: ”
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostZawitała [size=5]Cyców to miejscowosc ale nie wiem czym sie wyroznia [/size] Przestajesz czesto bez wazniejszych powodow odwiedzac osoby u ktorych czesto bywales? Czesto zmieniasz znajomych/kolegow/przyjaciol? Po ciezkiej obrazie na kogos łatwo Ci sie pogodzic z winowajacą ?
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Meeeee Beeeee :fkiss: Spotkałaś kiedyś w nocy tzw. dresów? nie Dzwoniłaś kiedyś na pogotowie/straż/policję? Po co? nie Tęsknisz za znanymi z gimnazjum np? czesto sie spotykamy wiec raczej nie (jesli Ci chodzilo o znajomych a nie znanych ...bo jesli to drugie to nie rozumiem pytania ) Zarżnęłabyś świnię? Prądem? oszalales ? ” Cytat od Yamato Damashi: „Cytat od marcik: „ Weekend?:ffreak: weekendy mam studia A ja obejrzałem taki co ma 5 godzin co to był za tasiemiec ? :fshocked: ” K…