Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 741-760 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Kope lat mnie tutaj nie było xP Nawet 2 kopy Marta Wojtuś Masz jakieś doświadczenie z brodaczami? Może jakieś ciekawe historie z nimi związane? Opowiedz mi o tym Nie mam zadnych doswiadczen z brodaczami ...ogladałam kiedys Rumcajsa tylko tyle A wiesz, ze ostatnio jak przypomniałem się o lunatykowaniu to olałaś moje zapytanie Tutaj? czy gdzie ? Rozpisz się o swoim rajdowaniu oj tam nie ma co opisywac ...od razu kazal mi jechac do Jastrzebia Zdr. ...zasuwałam 80km/h i jedyne co…

• /me wita Brodacza Szerszeniowatego Idziesz na bal kostiumowy ...za co sie przebierzesz? Jesli miałbys być zapachem ...to jakim ? Co stanowi najistotniejsza różnicę między kobieta a męzczyzna? marcikowych

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Donosy Czesto zachowujesz sie spontanicznie? W jakich sytuacjach? Wiem, ze jestes uparty ...napisz mi wiec w jakich sytuacjach najbardziej ? Uwazasz siebie za próżnego? Dlaczego? Całuski od byka co pojawia sie i znika

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Majuchna: „Jakiej emoty nie lubisz najbardziej ? kwadrata ;] Dlaczego ? bo ten usmiech wydaje mi sie taki cyniczny Kiedy mnie odwiedzisz ? jak bede miala jakies 2 dni wolnego ” Cytat od ^Quark^: „hejo O ja Cie , ktoz to ozyl :fkiss: pamietasz mnie no ba :fgrin: ciezko Cie nie pamietac co tam slychac, po takiej przerwie duzo opowiadania , wiec chyba bedziesz zmuszony przyjsc na IRC na pogaduchy ;P czemu sie nie odzywalas ?? byłam w Rybolku kilka razy w kinie ale zawsze cała bandą wiec i …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od mntek: „Dlaczego nie chciałaś na mnie głosować? chcialam ale tylko, ze jestes najdobrzejszy z dobrych :fkiss: Dlaczego sesja jest tak blisko? blisko?dopiero sie skonczyla :fgrin: Chodzisz z koszykiem do kościoła? oczywiscie co roku ” Cytat od Mati: „Weekend Sobotka Zawsze dbasz o swoje bezpieczeństwo? Staram sie Jeździsz w kasku na rowerze? nie ;P Zapinasz pasy w samochodzie? tak Nawet na tylnim siedzeniu? tak A gdyby w autobusie/tramwaju byłyby pasy to byś ich używała? jesli by bylo to…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

[size=4]Górny[/size] [chyba] Koniemłoty Jestes mamrotem? [nie mylic z mormonem ] Potrafisz manipulowac ludzmi ? Kiedy jestes powolny ? Pozdrowka od krowy co ma but gumowy

• mntek czyli świeżak

marcik - - Archiwum CT

Hej Dawno nie zagladałam tutaj Co takiego robisz , ze jestes najbardziej lubianym MODkiem ? Lubisz zwierzęta? Masz jakies? Jesli tak to jakie? Irytuje Cie jesli Twojemu znajomemu sie powodzi a Ty masz kłopoty? Dobranocka

• Hunti-taaaaaki mod :)

marcik - - Archiwum CT

Dżem dobry wieczór Dokończ zdania : Nie mogę obyć sie bez... Szczęście to dla mnie ... Najbardziej w życiu zawiodłem się ... Mysle, ze na dzis starczy

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Tym razem się przywitam ładniej, nie samym kissem Oj oj zapomnialam Ci wyzej dac caluska ...juz sie poprawiam Dobry wieczorek drogi marciku Dobry wieczorek Matiku Jaki miałaś temat z pracy maturalnej z polskiego? Ja teraz piszę ją i tak na czasie pytanko Funkcje języka w swiecie reklam , omow na wybranych przykladach (czy cos takiego) Chciałabyś być projektantem mody? Jakos nigdy o tym nie myslalam wiec pewnie nie :fgrin: Uważasz cynizm za wadę? Dlaczego? Tak ... KLIK Branoc Jesz…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Niepiekło Cytat: „Ale, że ja? ” [size=4]Nie ...miejscowosc ns śląsku [/size] Kiedy / w jakich sytuacjach jestes obojętny ? Jak czesto sprzatasz swoj pokoj? Jestes nastrojowy ? pozdrowka od papugi co ma dziub za dlugi

• Hello To Ty z piesiem biegasz ? Gdzie te focie ? Kiedy je zobacze? Lubisz tanczyc ? Tanczysz czasem/czesto bez okazji ? /me popiankowywuje Piankowego StForka

• Jasnoksieznik

marcik - - Archiwum CT

Dżem Dobry Co przewaznie myślisz po przebudzeniu rankiem ? Uwazasz, ze jestes wyjątkowy ? Dlaczego ? W jakich sytuacjach nie rozumiesz ludzi ? Pozdrowka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „:* Lubisz gry komputerowe? Zalezy jakie Jakaś ulubiona? nie mam ulubionej Wierzysz w siebie? Jak to się objawia? Wierze ...objawia sie to przedewszystkim brakiem stresu , łatowscia w pokonywaniu przeszkod Co Ci się najbardziej podoba w wiośnie? To, ze mozna juz zdjac cieple kurtki , swetry i człowiek nie wylada jak niedzwiedz ...poza tym kwiatki ptaszki itp Będzie jeszcze sypał śnieg? Lepiej zeby nie....ale o tej porze roku roznie moze sie zdarzyc ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Niezdara Lubisz taniec i często tańczysz, nawet bez okazj? Irytuje cię, kiedy komuś z twoich znajomych się powodzi a ty masz kłopoty. Jestes tolerancyjny? Przyklady

• Hej Lubisz mówić o sobie i chętnie dzielisz się swoimi wrażeniami? Lubisz zwierzęta, umiesz o nie dbać i bawić się z nimi? Chętnie /czesto rozmawiasz z rodzicami ? /me popiankowywuje Supcia

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Vasco: „2ahxitx.gif Powiedz mi jedno, dlaczego popsułaś wczoraj bnc? Bo jestem zUa ...i Ty tez :bicz: Powiedz mi drugie, dlaczego jesteś na forum a nie ma Ciebie na ircu? Byłam na IRCu ale nie za długo bo musiałam sie wczoraj połozyc wczesnie spac na forum byłam w tym samym czasie Powiedz mi trzecie, dlaczego nie mam w sobie mocy na seans filmu "trumna":D Znowu chcesz 'Trumne ' ogladac? Ktory to juz raz? 10 ? Na pamiec chyba juz znasz ten film Powiedz mi po czwarte, czy czasem wyczuwasz…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Puszek Okruszek Po pierwsze nie peniam zawsze przychodze ubrany elegancko z...dalej nie napisze bo po czo I ten, ja mam swój gadzet Jaki ? Zabezpiecze się jakbym miał jutro zapomnieć pamiętaj o opisaniu swojej ciekawej histori, lunatyczko Hehe ale to nie tutaj ...to na naszych wieczornych pogaduszkach Jaki masz rowerek? Mam dwa rowerki jeden do jazdy po ulicy a drugiego gorala (ale zryty juz na maxa ) Oglądasz wiadomości? Czasami Czytasz gazety, dzienniki? Tak codziennie ...n…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Sieroty Jestes sceptykiem? Lubisz dominowac? Z jakiego powodu jestes najczesciej przygnebiony? /me pac pac promyczkiem słonka Matiego po nosku

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Szkarbeńku Szupcieńku Czy na spotkaniach zwracasz uwage na ubranie osób z którymi jesteś? Oceniasz, analizujesz itp xP Nie ...no chyba, ze ubranie ewidentnie rzuca sie w oczy z jakiegos powodu ...wtedy zwracam uwage ...ale nie oceniam i nie analizuje ...nie peniaj Czo zrobiłaś ze swoją pierwszą zarobioną kasą? Odłozyłaś? wydałaś na coś za jednym zamachem czy jak to było? Wydawałam stopniowo a rozne przyjemnosci :fsmile: Czy często Ci się zdarza, że ludzie żle Cię oceniają? My…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „Hejka kotku Hejka skarbek Co tam slychac? Dobrze ale spiaca i wybieram sie wlasnie do lozka Jak weekend? przelecial bardzo szybko ale calkiem udany I znow nie zagladam ach czasu nie mam;/ Zycie.. zagadales a widzisz To kiedy ta jazde rozpoczynasz?? Kiedy Cie zobacze na ulicach?^^ w piatek Hehe lece papa papap :fkiss: ” Cytat od Superman: „Wiosna Wiosna wiosna wiosna ah to Ty Tym razem wpadłem po coś o czym zapomniałem w poprzednim poście tak ? Poproszę o kilka foteczek żeby…