Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Suczki Uwazasz, ze jestes przebiegły? Kiedy najczesciej jestes zmienny? Lubisz 'gadanie' i 'bycie' ? Łatwo zawierasz przyjaźnie? Pozdrówko od konia co ma wujka słonia rsneaky.gif

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Spamerko Spam00rku A moge ja sobie Ciebie dać do avka? A chcesz straszyc biednych userkow na forum ? Musze kiedyś pooglądać z Tobą horrorka Mam znowu zanotowac? Bo wiesz, ze za niedługo zeszycik mi sie caly zapisze tym co mamy jeszcze zrobic? ;P Oglądałaś straszne filmy w kinie? Jak się zachowywałaś? Tam nie ma kołderki Nie ogladam straszych filmow w kinie własnie dlatego, ze nie ma tam kołderki i nie ma pod co sie schowac Na jaki film byś mnie zabrała? Na Avatar bo wiem , ze…

• Witaj Supciu /me przytulasza bezwłosową broduchne Supcia babyb1.gif Są wady , które są widoczne dopiero przy blizszym poznaniu ...jest jakaś taka której w zaden sposób nie 'przełkniesz' ? Rycerze zazwyczaj mieli jakąś dewize ...wyobraz sobie, ze i Ty masz wybrac sobie jakaś ...jaka by ona była? Masz szefową w pracy, ktora zaczyna Cię podrywac ...co zrobisz Szłodkich

marcik - - Archiwum CT

zipper2b.gif Cytat od Superman: „Mokry Byl mokry /me podchodzi do marcik i patrzy jak smacznie sobie śpi...po czym podnosi wiaderko i chlussssss z4046686X.jpg No to juz wiem kto mi taka pobudke zrobil :bicz: Jak minął wczorajszy dzień? Przyjmnie było? Co ciekaweg się wydarzyło? Rodzinnie , przyjemnie ...filmik nawet zobaczylam sobie , pogoda byla cudowna wiec tez skorzystalam ...ogolnie na leniuszkowaniu Idziesz na wesele do znajomych, podają posiłek (obiad/kolacja) który nie lubisz...czo robis…

• Mokradełko Co zrobisz z maszynką do golenia , która podaruje Ci niedługo? Jakich jeszcze obowiązków oczekujesz jako moja małpeczka? Jakich praw/przyjemnosci sie spodziewasz z okazji małpkowania ? W jakim stadium i na jakim obszarze jest juz szerszenica? Milusiowego Smigusowania water1.gif

marcik - - Archiwum CT

264bda1.gif Cytat od Superman: „Jajuszko Pisanka kissin1.gif Czujesz swiąteczny klimat, rodzinną atmosfere? Jasne ...caly dom ludzi ...przygotowania szły pełna parą ...teraz juz zostało tylko swietowac Jak po święceniu jajuszek? zostałaś pokropiona? Heh tak, czego jak czego ale święconej wody ksiądz nie żałował Będziesz startować w rajdach samochodowych? lubie kibicować i byłoby fajnie jakbym mogł jezdzic i Ciebie dopinogować \o/ moze zaczne od tego zeby najpierw prawko zrobic a później sie zob…

• Pisaneczka kissin1.gif W jaki sposób przyczyniłes sie do tegorocznych Swiat Wielkanocnych? Podobał Ci sie utwor o małpce? Kiedy bedzie mi źle ...co zrobisz ? Wielkanocnych zv1b.gif

marcik - - Archiwum CT

O jaki ładny zajaczek ...ja tez korzystając z okazji chciałam wszystkim złożyc życzenia 0201054.gif 035c331.gif Wielkanocnych pisanek uśmiechu cały ranek jajek na twardo królika z kokardą mokrego Dyngusa fajnego psikusa rzeżuchy po pachy i smacznej kiełbachy! wielkanoc2010m.gif hat1v.gif

marcik - - Archiwum CT

03bdf61.gif Cytat od Superman: „Brum Brum Zium zium To gdzie jeżdziłaś i co robiłaś? Oj 4 godziny szalalam autkiem ...instruktor stwierdzil, ze spokojnie moge na rajdach startowac (ciekawe dlaczemu) :fgrin: Jak będzie wyglądał Twój koszyczek? ile będzie jajuszek? sama będziesz się nimi zajmować? moj koszyczek bedzie ustrojony jak co roku ...kwiatuszkami ...w srodeczku bedzie jajeczko , kielbaska , chlebek, sol , baranek itp ...zawsze sama sie im zajmuje i sama sobie go stroje i szykuje ...w tym…

• Hunti-taaaaaki mod :)

marcik - - Archiwum CT

Witaj przedswiatecznie Załózmy , ze organizujesz bal kostiumowy ...masz pomysł na zabawę , której tematem bedzie ...? Jestes kreatywny? Czym sie to objawia? Jaka jest Twoim zdaniem najistotniejsza roznica pomiedzy kobieta a mezczyzna? Dobranoc

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Witam z wieczora Zgon Rycerze zazwyczaj mieli jakąś swoją dewizę...wyobraź sobie, że i ty masz wybrać sobie jakąś...jak by ona brzmiała? Miłość nie może obywać się bez słów...są to słowa czułości, wyznania, ale czasem wdzierają się i inne...jakie sa u Ciebie? Jestes kreatywny ? Podaj jakis przykład Pozdrowienia od sosny co szuka wiosny ;P

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witam w Czwartek Witam w czwartkowe popołudnie To ile ruchow wykonałaś przed spioszkaniem? dwa ruchy...podniosłam kołderkę i pod nią wskoczyłam ...wiecej nie zdązyłam zrobic bo zatakował mnie sen :} A czo takiego mówisz z rana? mijasz się z domownikami? Hej, nie chcę , sama sobie zrobię , nie mijam sie mijam Jak mój avek? specjalnie dla Ciebie go założyłem cały ja hehe jak go zobaczylam myslalam, ze spadne z krzesła Miałaś kiedyś siebie w avku, szygnie? nie :} O czym teraz śn…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od ^Quark^: „ a dlaczemu ja go jeszcze nie mam Nie wiem? Pewnie dlatego, ze nie chciałeś ? ” Cytat od Superman: „Witaj Kudłaczulko Witaj Brodaczku Czy jeżdząc samochodem zwracałaś uwage na znaki drogowe? tak czy pamiętałaś o tym czo się uczyłaś na teorii czy może jechałas tylko przed siebie nie patrząc na nic pamietalam ale wiele rzeczy trzeba sie nauczyc samemu bo teoria to nie wszystko...a może romansidłowałaś z instruktorem alez skad ! W jaki sposób mozna Cię najszybciej zadowolić? (zwy…

• Witaj Szerszeniowcu Piankowy Wyobraz sobie, ze piszesz nowelke na temat swojego dzieciństwa ...jaki miałaby tytuł ? Jak myslisz na czym polega sekret udanego zwiazku ? Co stanowi najistotniejsza różnicę między kobieta a męzczyzna? (wewnetrznie ) Jestes ugodowy ? 03bdf61.gif

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kwiatuszki Wielkie Jestes msciwy ? Wszystkie decyzje podejmujesz po przemysleniu czy pochopnie? Po ostrej kłótni kto najczesciej wyciaga reke do zgody ? Jestes ugodowy ? Pozdrowienia od wierszoklety co ma w kwiatki tapety

• Jasnoksieznik

marcik - - Archiwum CT

Jezusicku to znowu ja Co stanowi w/g Ciebie najistotniejszą róznice miedzy kobiet a a meżczyną ? Czego nie lubisz u kobiet ? Jestes uparty ? Papcie

marcik - - Archiwum CT

Cytat od ^Quark^: „ to tak co wezmniejsz przyklad zemnie i zdasz za pierwszym taki mam własnie plan :fgrin: btw. czemu nie dziala moj ulubiony album o tytule marcikowa pewnie ma inny adres ? ”

• Dynek, podobno GełO

marcik - - Archiwum CT

Witaj Jaki rodzaj poduszek lubisz najbardziej? Kiedy dostane pierwszy kapelusz? Jaki kapelusz pasowałby do mnie najbardziej ? Czy bedziesz razem ze mna chodził w kapeluszu ?

• Klylas

marcik - - Archiwum CT

Hello Bez czego nie potrafiłbyś się obyć? Czym jest dla Ciebie szczęście? Co wywarło na Tobie najwieksze wrażenie?

• Angela - zielony Aniolek :)

marcik - - Archiwum CT

Hej Angelinko Jak przygotowania do Swiąt? Jakie ciekawe potrawy zagoszczą na Twoim stole? Kiedy wydepilujemy tego pana wyżej ? [size=4]( oj przydało by mu sie i to bardzo)[/size]