Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „Witam was wszystkich ludzie my tez Cie witamy ]:-D Jestem alfons sneaky.gif Co tam marcikus slychac?? deszcz slychac za szybą leje a ja jazdy mam za niedługo :ffreak: Tesknilas?? bardzo ! gdzie ty byles tyle czasu :bicz: Jak myslisz ile mnie nie bylo? Daloby rade to przeliczyc na tak ze podac ile godzin minut i sekund?:D pewnie dalo by rade ale ja tego robic nie bede :pirat: Jak tam prawko idzie?? raczej jak tam jedzie prawko hehe ....dzis mam jazdy ale ciagnie sie to jak f…

• Witaj środowo Cytat: „Nie moge odpowiedzieć na to pytanie ” Dlaczego ? Jesli z kimś rozmawiasz często 'czytasz miedzy wierszami' ? Jestes kochliwy ? dokoncz zdanka : Aby zdobyć moje serce dziewczyna powinna... Histora miłosna się konczy ... Aby zaimponować dziewczynie ... Mysle ze starczy narazie

marcik - - Archiwum CT

Cytat od ^Quark^: „Ty kotek a na jakich kanałach można Cię teraz zastać ?” Wejdz na #ogame.pl tam tez jestem a pozniej podam Ci adres do sekretnego kanału gdzie mozna mnie spotkac Cytat od Mati: „Wieszór Popołudnikus Co byś zrobiła, gdybyś wygrała szóstkę w totka? Zalezy jak duza byłaby wygrana ...jesli byłabym tą szcześciarą ktora jako jedyna trafila to pewnie zrobiłabym za te kase duzo a moze i jeszcze wiecej Pewnie na poczatek rozpusciłabym troszke na przyjemnosci ...a nadmiar wsadziłabym na …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Pupki Cytat: „Myślisz, że odpowie? ” Jak nie po dobroci to siłą go wezmiemy Miałes może kiedys przeczucie, ze byłeś juz w odwiedzonym miejscu , mimo, ze tak naprawde jestes tam pierwszy raz? Wierzysz w znaczenie snów? Podczas rozmowy z ludzmi ' czytasz mieszy wierszami' ? Pozdrowko od byka co fika i mika :uhuh:

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj o Piękna Witaj o Bestio Jak po wczorajszej kawusi? przezyłaś? Dlaczemu miałabym nie przezyc ? Przeciez to nie ja miałam cykora ;P dobrze, że juz forum naprawiłem! tjjjaaa Ty naprawiłeś hahaha25.gif Jak straszna dla Ciebie była Kostnica? też miała coś wspolnego z trumnami, ale nie wiem czy dorownuje Twojej "Trumnie" Hehe Trumnie nic nie dorówna ...a Kostnica była hmmm fuj I jak dzisiaj poczytalność? Moge zmienić avusia na tego czo ostatnio pokazałem? Niemozliwe , ze chci…

• Witaj poniedziałkowo Czy nie wykonawszy do końca zaplanowanych zadań wychodzisz do domu? Czy często inni muszą znosić Twoje humory? Czy zła opinia o Tobie wytrąca Ciebie z równowagi? Lubisz głośną muzykę i szaleńczą jazdę samochodem? (pytaie retoryczne podejrzewam) Często ogarnia Cie stan zniechęcenia? Łatwo się wzruszasz ? Miłego wieczorku co ma Supcia w worku ]:-D

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Słonko Wietrzyk Uważasz się za osobę zdyscyplinowaną? Tak ale nie zawsze ;P Dbasz o środowisko? Jak? Pytałeś mnie juz o to ...odpowiedziałam wtedy, ze segreguje śmieci i staram sie nie zaśmiecac naszego środowiska zbyt mocno Łatwo się poddajesz? Nie ...chyba, ze juz nie mam zadnego planu awaryjnego w zanadrzu ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Rusek Mały Cytat od Mati: „A tak w ogóle są sprzeczne informacje - żeni czy wychodzi za mąż? ” No własnie ...to bardzo dobre pytanie ...trzeba by było zapytac samego zainteresowanego Wyczuwasz charakterystyczną atmosferę, jakiś specjalnych miejsc? Często wygrywasz w jakichkolwiek zgadywankach? Zdarza Ci się zaufać komuś bez konkretnego powodu? Miłego

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Kawusiowo Mrożonowo Czy odprawiałaś albo będziesz odprawiać jakieś modły w sprawie jutrzejszej pogody? nie i dlatego mamy to co mamy ...orzeszek Wchodziłaś kiedyś do fontanny? zeby sie schłodzić albo z innych powodów? dobrowolnie nigdy Wiem jakie zimniusie smakołyki lubisz a czo poleciłabyś na ciepło? Nie licząc kawusi lody z malinami ...to moze nie do konca na cieplo jest ale lody waniliowe z duzą iloscia goracych malin są przepszne Dokończ zdanka: Mam przeczucie, że...dzis …

• Witaj Gołobrody ;} Cytat od Superman: „Nuuu miałem jeszcze na rajdzik jechać zabrodowany ale dzisiaj coś zrobiłem w wannie więc będzie jak będzie :P sprawdze osobiscie Tak w kilku procentach zawsze miałem taki przesąd, chociaz nie wiem czemu, ze głosność w TV musiała być ustawiona parzyście a jak jest nieparzyscie to źle słychac? czy to przynosi pechulca? ” Co skłoniło Cie aby zmienic avka na wieszak ? Siegasz czasami po jakies srodki chemiczne zeby zasnąc? Czujesz sie czasami wieczorem 'wymiety…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Mrówka Słoń Co Cię najlepiej "stawia na nogi"? kawusia i wyspanko Jeśli miałabyś z bratem/siostrą dzielić piętrowe łóżko to wybrałabyś górę czy dół? oczywiscie ze gore Byłabyś zdolna do strajku? Do organizacji też? do strajku moze tak ale nie do organizacji Co robisz jak Ci się nudzi? nigdy mi sie nie nudzi...ale kiedy mam troszke czasu czytam ksiazki, wychodze gdzies ze znajomymi , gram sobie w jakas gierke ,bawie sie grafika Kiedy wpadacie z Bulim do Zako? nie wiem co na to jeg…

• Witaliska Chcesz sie odszerszeniac? Pamietaj nie rob nic wbrew sobie Jestes przesądny? Czym jest dla Ciebie prawda? Nalezales do grona dobrych uczniow? Masz trudnosci w zasypianiu ? Jakie sny masz najczesciej ? /me popiankowywuje piankowego stworka

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Babki Oleckie Cytat od Mati: „Ale wiesz, że Buleon dziś nie może? Żeni się ;P” wiem ...wiem nawet z kim i wiem kto za tym stoi Rozmyslasz czasem nad tym co kryje sie w stosunkach miedzyludzkich? Wywoływałeś kiedys duchy ? Jestes przesądny? Dobranocka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Piernik Wiatrak Moja "niezbyt rozgarnięta" koleżanka z pierwszej klasy liceum (została utrwalać jeszcze raz :D) oblała pięć razy, w tym dwa na ruszaniu z ręcznego A jej brat jest instruktorem Poza tym ręczny nie jest ciężki Ja jedynie dzień przed egzaminem przećwiczyłem, bo tak to ruszałem pod górę normalnie, "łapę" używałem do innych celów Ogólnie to wrzucasz sobie powoli auto na 1800-2000 obrotów, popuszczasz sprzęgło mniej więcej do połowy (trzeba wyczuć) i spuszczasz ręczny..…

• Dżem dobry Gdzie jesteś ? dokoncz zdania Odkurzacz jest dla mnie ... Wpadam do pokoju i ... Nauka idzie lepiej gdy ... Przychodząc do przyjaciela ... Miłego dzionka ...nie spóźnij sie na piankowanie

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Stare Juhy Jak tam stoisz ze sniegiem na dzien dzisiejszy ? Gdzie połozysz nas spac jak przyjedziemy do Ciebie na bałwanki? Czy jak bedziemy patrzeć na ten mecz będe mogła mówic ? (inaczej bunt i nie patrzymy ) Grasz/grałes w gry hazardowe? Ufasz swoim uczuciom nawet jesli wydają Ci sie irracjonalne? Bziumka ...pakuje sie

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „My Lady Mein schatz Boisz się piątkowych jazd w mojej wielkiej wsi? Nie ...i nie bede jutro jezdziła bo gosciu odwołał eyes.gif Tankowałaś już sama benzyne? Tatusiowi, znajomym lub może eLce? Lubisz zapach benzyny? A smak bo ja już kilka litrow chyba wypiłem Nie tankowałam sama i nie piłam ...ale to wszystko przedemna Nie lubie zapachu benzyny Czy jesli jesteś na spotkaniu i zaczyna Cię osoba towarzysząca nudzić, czy tam masz jej dosyć ...dasz jej to do zrozumienia czy grzecz…

• Hejusia Cytat od Superman: „(...)jeśli osoba jest normalna to przełkne ją :) połykasz ludzi w całosci ? czy lekko nadgryzasz? Siać miłość Chronić Kobiety, być zawsze dla potrzebujących prawie jak w wyborach miss...tylko te chronic kobiety nie pasuje ” Co chowasz pod swoim łóżkiem ? Okreslenie 'artystyczny nieład' jaki ma dla Ciebie wydźwięk ? Idziesz ulicą , zjadasz batonika co zrobisz z papierkiem jeśli w poblizu nie ma kubełka? Jak często czyscisz buty ? Piankowatych

marcik - - Archiwum CT

Cytat od ^Quark^: „ to TY tez na gg siedzisz :> no czasami wchodze jak mi sie przypomni zalaczyc ...ale na IRC wejdz a mokra bylas no bylam kurcze felek...nawet ukrywanie nie pomogło ” Cytat od Shax: „dzyń kto tam Lubisz misie ( zwierzątka ) ? lubie Ulubione powiedzonko ? zaufanie jest jak lustro , pękniete da sie skleic ale juz zawsze bedzie widac rysy Ulubione ciastuszko ? karpatka , mazurek Kawusia czy herbatka ? Będzie na razie bo nie mam weny /me natycha Shaxa weną ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Dawno mnie tu nie było! Bardzo dawno Co władze Twojego miasta robią dobrze dla niego? Dbaja o nie A co źle? Za duzo dziur w drogach Uważasz, że warto aby otrzymali szanse na następną kadencję? tak Zauważyłem, że w końcu prawko robisz Z czym masz największy problem? ruszanie z recznego ...ale dopracuje ;P Kiedy egzamin? I gdzie? jeszcze troche ...powoli ...musze najpierw wyjezdzic te 30 godz Masz zamiar kupować auto? Mam juz kupione i stoi na podworku :fgrin: ” Cytat od b0unty: „D…