Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 681-700 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj łoszTy Witaj Tyłosz O tej godzinie się spi a nie zadaje pytanka wlasnie ! dlaczego zadałes je o tej godzinie Czy zdarzyło Ci się albo może jak często Ci się zdarza, ze ktoś się w Tobie 'zakochał' bez wzajemności? Czo wtedy robisz i jak reagujesz? Tak zdarza mi sie ...przedewszystkim staram sie załatwic sprawe bardzo delikatnie ...i tu czesto napotykam na problem bo sa fochy itp ...ale ja nie angażuje sie i nie zakładam związkow z kims kogo słabo znam , znam tylko z irc …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od N.o-N.ame: „Ojej ale jestes szybki 1.widzę że nie obawiasz się wystawiać fotek publicznie ? No jak widac nie ...czasami pojawiam sie na zlotach wiec ludzie tak czy siak mnie widza ...nie bede sie przeciez ukrywala 2.przed 18 czy po było/jest lepiej ? uwazam, ze po ...wiesz wlasny dowod i...( glosowac juz moglam :lol: ) czulam sie jakos tak doroslej ”

• Witaj Supciu ...wiem nie spodziewłes sie mnie tutaj dzis Cytat: „Jesli po blizszym poznaniu okazuje sie, ze Twoja partnerka nie jest taka jak byc chcial ...co zrobisz? Kobieta to nie program komputerowy który mógłbym sobie napisać, stworzyć i zeby chodził tak jakbym chciał.... jak to sama wspominałaś, zeby z kimś być, trzeba zaakceptować jej wady jak i zalety, jeśli się kocha to można wszystko...wprawdzie łatwo się to mowi a w rzeczywistości roznie bywa. ” Wiesz juz o co mi chodziło wiec zapytam…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od N.o-N.ame: „ a ja myślałem że "zUo" to kobieta :lol: alez oczywiscie, ze tak ...ale nie kazda ...ja jestem samo dobro :fgrin: Pierwsze pytanie: - podobno zawsze najważniejsze Czy ten wiek i zdjęcia są prawdziwe ? pierwszego posta tutaj napisałam 4 sierpień 2007 dzien wczesniej zostałam szczesliwa posiadaczka 18 lat to tak wiek sie zgadza ...fotki tez były robione w tamtym czasie ...lekko przedatowane ...musialabym odswiezyc pierwszego posta w następnym zadam jedno więcej i tak +1 przy k…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od N.o-N.ame: „tak z ciekawości... witaj czemu tu jest tyle spamu ? spamu? wypluj to słowo ! spam to zUo czy mi się zdaje czy meczycie koleżankę ? /me czuje sie męczona ale ja im oddaje i tez męcze zawsze ” Cytat od Superman: „Masażyk asażyk sażyk ażyk żyk yk k Jakie pozytywy wyniosłaś z poprzednich związków? Nie wiem ...mysle mysle i nic nie potrafie wymyślić a to oznacza, ze nie wyniosłam zadnych pozytywów ? Nie mówie oczywiscie , ze moje zwiazki były złe ...absolutnie nie...kazdy był in…

• Witaj Łobuzie Cytat: „Jesteś zazdrosny ? Bywam. ” Moglbys troszke to rozwinąć ? Kiedy jestes /bywasz zazdrosny ? W jakich sytuacjach ? Co powoduje, ze jestes zazdrosny ? Interesujesz sie przeszłością swojej dziewczyny ? Czy znaczenie ma dla Ciebie tylko tu i teraz ew. przyszłość ? Jesli po blizszym poznaniu okazuje sie, ze Twoja partnerka nie jest taka jak byc chcial ...co zrobisz? Jak myslisz czego moze oczekiwac od Ciebie Twoja partnerka ? Co mozesz Jej zaoferowac? Mysle , ze narazie starczy h…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od numique: „ Ominęłaś jedno pytanie. No przecież widziszeyes.gifbr>Cytat od marcik: „ Masz chłopaka? nie Dziewczynę? :?dziewczyny mam dwie :fgrin: Jeśli nie, to cieszysz się momentalną "wolnością", czy wolałabyś "być z kimś"? ” Myslalam , ze jesli mam dwie dziewczyny to nie musze odpowiadac ...tak wynikalo z pytania ” Cytat od Mati: „Macrik Mait :fkiss: Umiesz się wykazać inwencją? Mysle, ze jesli mi na czyms zalezy to tak Na pewno w dzieciństwie popełniłaś taki błąd ortograficzny, po któ…

• Witaj wiśniaczku Cytat: „i takie tam inne ciekawe rzeczy... ” Jakie? Uwazasz, ze miłosc rodzi sie z długiej przyjazni? Jesteś zazdrosny ? Jesli sie posprzeczasz z dziewczyna kto pierwszy wyciaga reke do zgody ? Kiedy wiesz, ze to juz miłosc? Bylbys w stanie zrezygnowac ze swojego zwiazku tylko dlatego, ze Twoja rodzina by go nie akceptowala? Narazie tyle ...poodpowiadaj sobie a ja skocze do sklepu raz dwa ...jak wroce to przeczytam odpowiedzi bpopopanienka.gif

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Mrówki Cytat: „Znów ten banan? ” Tak znowu ten księżyc Wyczuwasz moze czasami emocje nieobecnych osób? Czujesz sie czasami bliski osobie, ktorej wczesniej nie znales? Wierzysz, ze bliznieta sa ze soba szczegolnie związane? bpopojezor.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od numique: „Ominęłaś jedno pytanie. Ktore numisiu ? ” Cytat od Superman: „Witaj mulatko Witaj czekoladowy Na wstępie dziękuje za wszystko wiesz o czo chodzi Nie wiem za co mi dziekujesz A teraz do dzieła... Dokonaj analizy porównawczej zauroczenia z zakochaniem no dobrze, to nie matura więc napisz tak ogolniej coś o tych dwóch stanach człowieka zauroczenie to taki wstep do zakochania ...nie znamy jeszcze tej osoby na tyle dobrze aby mozna bylo powiedziec kocham ale czujemy motylki i czest…

• Witaj czekoladowy piankowcu Jakie ciekawe miejsca zwiedziles ? Jakie bys mi polecił do zwiedzenia? Jaka jest Twoja wymarzona randka? Co robisz aby dac dziewczynie do zrozumienia , ze ci sie podoba? Nie bede Cie wiecej dzis meczyla ...chyba, ze lekko pogilgam wiem, ze to lubisz

marcik - - Archiwum CT

Cytat od numique: „Dzień dobry wieczór, Dobry wieczor ..../me dotyka numisia ...faktycznie to Ty jak się dowiedziałaś o katatrofie samolotu prezydenckiego? bylam wtedy na studiach jak zostalo to ogłoszone i od razu zajecia zostaly odwolane Co Ci wtedy przeszło przez glowę? ze to chyba niemozliwe Raczej byś go nie wybrała na prezydenta, ale zrobiło Ci się smutno? tak zrobilo mi sie bardzo smutno a srodki masowego przekazu zadbaly o to zeby mi szybko nie przeszlo Masz chłopaka? nie Dziewczynę? :?d…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Zajaczki Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? Dlaczego? Zdarzyło Ci się wyczuć wrogość u ludzi, którzy przedstawiali się w przyjacielski sposób? Przykład Wierzysz w wyższość ducha nad materią? 144c731.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Cześć Słodka Czesc Pianko z delicji :fkiss: Ile jeszcze masz przygotowanych pytan dla mnie? Nie duzo Ile razy w życiu byłaś zakochana? (powiedzmy tak od 16 roku życia xP) Wydawalo mi sie ze 2 ...ale po blizszym poznaniu jednak okazalo sie , ze bylo to chyba zauroczenie Powiedzmy, ze zdałaś prawko masz wyruszyć sama w małą podroz...jakie utwory muzyczne nagrałabyś sobie do autka? Podaj kilka przykładow pewnie jakies szybkie ( bo nie lubie wolnych utowrkow) moze jakas techniawk…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Szczury Zdarza Ci się czasami powiedzieć to samo, co druga osoba, dokładnie w tej samej chwili? Czy uważasz, że zwierzęta mają lepszą intuicję od ludzi? Podaj przykłady Potrafisz przeczuć zbliżające się niebezpieczeństwo? Milego wieczorka

• Wieczorkowo to ja jeszcze mam pare pytan jesli pozwolisz Jaki jestes w zwiazku ? Co powiesz na temat 'milosci od pierwszego wejrzenia'? Co moglbys powiedziec, ze uwielbiasz? Jak daleko wybiegasz w przyszłosc? /me kicra Piankowego Stworka i szmyra krokodylkiem

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj przedzakupowo Witaj pozakupowo i popiankowo Bardzo Rozumie, ze to ta z Silesi? tak...po czym poznales? Jesteś kochliwa? Skąd ja znam to pytanie hmmmm nie jestem kochliwa :fsmile: Jak często się niecierpliwisz? bardzo ...srednio co minute Czy jak się z kimś umowiłaś to wyczekujesz tej osoby w wielkim oczekiwaniu czy raczej spokojnie robisz swoje i jak się pojawi to się pojawi ? nie robie z tego jakiegos wielkiego oczekiwania ...czekam bo sie umowilam ale nie chodze od ok…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Banan Malina O polityce nic nie mówię... Bo te wszystkie tematy mnie dobijają i denerwują... Pytania będą przyjemniejsze. Dokładnie mam to samo Wyobraź sobie, że leżysz sobie na pięknej, piaszczystej plaży. Wolisz: a) zamknąć oczy i wsłuchiwać się w piękno muzyki słuchanej przez swój odtwarzacz b) popijać drinka wsłuchiwając się w szum morza c) spod ciemnych okularów oglądać opalone męskie torsy Uzasadnienie będzie? Oczywiscie odpowiedz b i c ...w sumie jedno nie wyklucza drugieg…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Zgniłocha Cytat: „Już siłą czy jeszcze nie? eyes.gif ” Mysle , ze juz mozna Czy udało Ci się kiedyś przewidzieć, że za chwilę zadzwoni telefon? Udało Ci się kiedys odgadnąć to, co Twój rozmówca ma za chwilę powiedzieć? Wierzysz, że można mieć wpływ na wynik rzutu kostką? Pozdro od jałówki co ma maku trzy główki

• Witaj czwartkowo Ciąg dalszy trudnych pytan Zakładamy, ze wpadła Ci w oko dziewczyna ...który żywioł symbolizuje Twoje uczucie? Jak myślisz co zrobić aby historia miłosna dobrze się zaczęła ? Czego Twoim zdaniem potrzebuje związek aby przetrwał ? Jaka w/g Ciebie jest kobieta idealna? Miłego odpowiadanka