Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od ciap: „Cytat od marcik: „ A czo o liczbie 69 sądzisz? to nr autobusu ktorym ciap do mnie przyjedzie ” Oczywiście :fgrin:<---- zgodzila sie mam to na pismie (A czemu nie "przyjadę do ciap" ? ) <-- tego nie bylo w harmonogramie :fshocked: ” Cytat od Alex Mercer: „Esz, brata mam młodszego akurat - siostrę w Twoim wieku. czyli nie masz tego co mi potrzebne A czemu byś chciała mieć brachola starszego? bo tak fajnie miec starszego braciszka , który by sie mna opiekowal zawsze ;P Jak tam hiszp…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Alex Mercer: „Hi ho. ha hu A nie chciałabyś braciska albo siostsycki? Mam to i to, więc mogę odsprzedać. chcialabym ale starszego brata ...masz takiego moze ? Kiedy takie wielgachne zakupasy robiłaś ostatnio? za kazdym razem kiedy ide do sklepu to z malych sie duze robia ...np tydzien temu Jest jakiś język, którego jeszcze się nie zaczęłaś uczyć, a masz zamiar? chce sie nauczyc niemieckiego ...zaczelam narazie sama w domku Do jakiego lekarza nie lubisz chodzić najbardziej? do zadnego ni…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Alex Mercer: „Farbujesz włosy? Pewnie :fsmile: Jaki masz obecnie telefon? nokie 5200 Jakie miałaś, i ile? do tej pory mialam prawie same nokie rozne rozniste Masz rodzeństwo? nie Lubis takie duuuuzie zakupy robić? uwielbiam ;P Policyłaś dziś te buziole? nie ale mysle ze ich tyle bylo Liczba się zgadzała? zakładam , ze tak Jakbyś mogła się przekwalifikować na modka lub GO, zrobiłabyś to? nie ...lubie to co robie Którą opcję byś wybrała i dlaczego? jesli mialabym do wyboru GO lub MOD wybr…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „No naprawdę długo mnie nie było wiem ...tesknilam juz To jak u Ciebie remont to możesz przyjechac do mnie po Siska się wpadnie wie gdzie mieszkam więc gitara jasne spoczko a skad Wy ? Jakie masz te zwierzątka ? psy, papugi ,rybki i zółwia A jaki samochód marka kolor ford fiesta czarny metalic No z gotowaniem to tak jak ja tzn cos tam umiem ale wole piec zdecydowanie To lepiej żebyś miała dużo tego czasu tez bym tak chciala To sporo w tym Teamie siedzisz no sporo sie uzbiera…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „No to znowu ja! No witam dawno Cie tutaj nie było 1. Jak pójdziesz następnym razem na basen mogę się zabrać? mozesz ...ale musimy sie pospieszyc bo basen za tydzien zamykaja z powodu remontu placze1.gif 2. Masz zwierzątko? mam kilka zwierzatek 3. Masz samochód? mam i jestem w trakcie robienia prawka 4.Umiesz gotować? tak srednio...lepiej mi wychodzi pieczenie ciast , ciasteczek itp 5.Lubisz gadać ze mną na Ircu fajne mam tematy ? jak mam czas to lubie z wszystkimi sobie pog…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „Siemka! Siemka ! Ciekawe czy odpowiesz na moje pytania własnie sie zabieram 1. Czemu piszesz tak mozolnie na ircu a mi się nudzi? hehe ja nie pisze mozolnie ale jak jestem na IRC to musze tez popracowac ...w koncu od tego tu jestem tzn tam 2. Świeci u Ciebie słońce? czasami swieci ale nie dzis ...ostatni raz świeciło u mnie w piatek 3.Co dzisiaj robisz? Jesteś w domu? To może bardziej pospamie w temacie wlasnie wrocilam z basenku a ok 16 bede znowu wychodzic wroce wieczorki…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Alex Mercer: „Jak na baseniku było? mokro i cały basen nasz ...zero ludzi 07fdd21.gif dzis tez ide i licze na to samo W jakim stroju pływasz? - krój, wzór i kolor please najczęsciej w całym koloru ciemnoniebieskiego ale wczoraj akurat miałam biało- czarny ...taki typowy na basen kryty Jaki styl pływanka najbardziej lubisz? żabką albo na pleckach Grillowanie udane? alez oczywiscie Co wygrillowałaś? kiełbaski i to w trybie przyspieszonym ze względu na pogode Smaczne było? bardzo Jaki masz…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Alex Mercer: „Brum brum Cyk cyk Padał dziś u Ciebie deszcz? Lał ja z cebra Jak tam na jazdach było, ile Ci jeszcze godzinek zostało do egzaminu? jeszcze 10 godz Kawkujesz z mleckiem, cukrem czy jakimiś innymi dodatkami? tylko z mleckiem Czemu kąpanko a nie prysznicowanko? oj bo kąpanko ma swój urok ...pianka , wylegiwanie sie eh ah oh I kiedy będą znów jakie ocęta? tamte byly jedyne w swoim rodzaju ;P No, na razie tyle, jak wena złapie, to będzie więcej troszku. Jasne nie ma sprawy ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Shax: „dzyń hej Witam z wieczorka witam z ranka Jakoś mnie natchnęło by coś namaziać bardzo sie ciesze :fsmile: Co porabiasz w długi weekend ? oj mialam juz rozne plany a w sumie wyszedl standarcik ...beda wiec spotkania , grille i wypady ...w roznej kolejnosci ...chociaz jak patrze na te pogode za oknem trzeba bedzie chyba wymyslec jakis plan awaryjny 'D' I dlaczego będzie on taki krótki ? taki sam krotki jak Swieta Wielkanocne ...masa przygotowan a skonczyły sie szybciej niz sie zacze…

• Hej Supcioszku Jak czesto bedziesz myślał o marciku jak Cię nie bedzie ? Nie boisz sie , ze jak wrócisz czekoladkowy to zostaniesz zjedzony? Kto będzie Ci tam piankował codziennie nową piankę do pianki? Baw sie dobrze i wracaj szybko...nie siedz tam prawie miesiąc ...to zbyt długo thepr1.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Augustinka: „Widziałaś mojego useta;>? nie ? ” Cytat od Czesiownik: „To mam nadzieje ze w tym tygodniu sie juz jakieś znajdą zdjęcia:P\ Dobra postaram sie Fajna rymowanka, mogę odwiedzić tylko kiedy :d I gdzie ja tam będę spał Będziesz musiała oprowadzić mnie po mieście hehe obowiazkowo Powiedz mi czemu pogoda taka w kratkę jest co ?:) nie wiem jak jest u Ciebie ale u mnie słonko pieknie daje popalić ...mam nadzieje, ze na długi weekend tez tak bedzie ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Majuchna: „Czeeeść Hello Jaki lizaki lubisz najbardziej ? chupa-chups Czemu akurat te ? nie wiem , pewnie dlatego, ze jako pierwsze mi przyszły do głowy Topiłaś Marzannę ? Kiedys tak ale w tym roku nie ;P Buuuziaki :*:*:* Słodziaki ” Cytat od Augustinka: „Mrr<3 Mrr <33 1. Góra czy Dół ;o? oczywiscie, ze gora ;P 2. Kiedy marcik mnie odwiedzi ;>? /me czuje sie zaproszona 3. Co to te "łapki"? takie gwiazdeczki ktore nazywaja sie łapki ...cos jak rece do gory to na razie tyle Baj papcie ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Yamato Damashi: „/me przeciera oczka ze zdumienia Damasz ! Ustosunkuj się do poniższej sentencji Gdzie marcików 6 tam nie ma co jeść Hehe to by sie nawet zgadzało ...z tym, ze musiało by to byc cos dobrego do zjedzenia ...cos co marciki lubia najbardziej Tak tylko wpadam się zapytać o zdrówko ? Dobrze Damaszku ,dobrze dziekuje ” Cytat od N.o-N.ame: „po szkole średniej maturze - pracując po jakimś czasie stęskniłem się za szkoła,denerwującymi nauczycielami,wagarami itp itd więc zapisałem…

• Vaizard- animowany modek

marcik - - Archiwum CT

Hello Pokazesz mi to co jest na "poplevcach" ? Kiedy mam miec przygotowana zolta gumowa kaczusie ? Kiedy najczesciej kupujesz ubrania ? Lubisz niespodzianki? Milego wieczorku

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Shax: „Witam z rana Witaj z popołudnia :fkiss: Jak pogoda,świeci słonko ? Swieci słonko , ptaszek kwili ... ;P Czy uważasz,że powinienem wyjść na słonko w końcu ? A jeszcze nie wyszedłes ? Oczywiscie, ze powinieneś ! Jaki jest Twój stosunek do solarium ? Czasami korzystam jesli wyniknie taka potrzeba ...ale nie często, uwazam , ze wszystko jest dla ludzi jesli oczywiscie umiejetnie i z głową sie z tego korzysta Używasz olejków do opalania lub innych specyfików ? Uzywam ale po opalaniu :…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj Słonko Witaj Promyczku Uuuu coś nie szczytujesz dobrze, ze ja mam pytanka No i zaczelam szczytowac ...dzieki Tobie Zacznijmy od najlepszego, pomyśl jakąś liczbe?! I wpisz ją tutaj >>> 2 hehe myslisz , ze znowu to zadziałczy ? Oprócz majowkowania kiedy będziesz miała wolny dzionek? od 30.04 - 4.05 włacznie ...a pózniej to nie wiem jeszcze Co szejki mają takiego w sobie, ze tak przyciągają? ...mają duzo kasy hahaha25.gif aaaa to nie o takiego szejka chodzi ...szejki szejk…

• Witaj spioszku Supcioszku Gdzie jesteś gdy Cie nie ma ? W jakie miejsce najczesciej sie przenosisz w marzeniach ? O czym najczesciej marzysz ? Myslisz , ze móglbys obejsc sie bez telewizji? Kiedy / w jakich sytuacjach najczesciej kupujesz ubrania ? /me przygotowywuje jogurcik dla Supcia na dzisiejsze okłady

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „/me kudłaczy marcika (i kolejny raz pierwszy!) osz Ty ...poczekaj tylko az ja pokudłacze Jaki miałaś temat na ustnej maturce z polaka? Funkcje języka w swiecie reklam , omow na wybranych przykladach (czy cos takiego) Jaki jest sekret szczęścia? Najważniejszy i jedyny ...cieszyć sie z tego co sie ma a przedewszytkim docenic to bo może sie zdarzyc , ze karta sie odwroci i bedzie juz za pozno Denerwuje Cię w nocy komar... Lata i brzęczy - norma. Wstajesz, zapalasz światło, gonisz go…

• Hej Supciu ...zaskoczyłam Cie zaglądając tutaj , prawda? Wiem, ze sie mnie nie spodziewałeś Jak najczęsciej / najchętniej spędzasz czas na wakacjach ? Jaki jest dla Ciebie najlepszy , wakacyjny sposób podrózowania ? Jakie ksiazki czytasz najchetniej ? Jaki kolorek lubisz? Narazie starczy ...jesli nie odpowiesz do czasu az wroce z jazd to dopisze Ci jeszcze pare

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Genowefa Cytat: „A to cóż, borówka? ” Tak ...jak zgadles? Lato zbliza sie wielkimi krokami ...jak sie do niego przygotowywujesz? Ładna dziewczyna puszcza Ci oczko ...jak reagujesz ? Na imprezce poznajesz bardzo fajna i intrygujaca dziewczyne ...spotkanie sie konczy a Ty co robisz ? Zmykam spac ...dobranoc