Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 641-660 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostiiiiiitaM Cytat: „Na pewno taka, że gdy bym się przed nią budził i pierwszą rzeczą o jakiej bym pomyślał to byłaby męczarnia w tej pracy ” Przykladziki moj maly przykladziki Jak myslisz ...nadawałbys sie na polityka ? Dlaczego ? Dostajesz prezent , ktory kompletnie Ci sie nie podoba ...co z nim zrobisz? Milego
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Archangel: „Siemka Siemka :fkiss: Dawno mnie tu nie było bardzo dawno ^^ I co tam słychać? to zalezy gdzie ucho przystawic Wolisz uczestniczyć w czymś czy oglądać? to zalezy w czym Co słuchałaś za piosenkę ostatni raz? ostatnio ? hmmm Sean Paul and Ziggy Marley - Three Little Birds Jak dzień mija? deszczowo a nawet ulewnie :uhuh: Miałaś kiedyś złamaną rękę albo coś? nie, odpukac Dobra starczy;] oki Papa papa ” Cytat od ^(-.-)^: „Lubisz sie spozniac? nie lubie ...staram sie zawsze byc n…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostMati itaM Jaka praca by sie satysfakcjonowała ? Jakiej pracy nigdy bys sie nie podjał? Co zrobisz jesli praca , która znajdziesz nie bedzie taka jak sobie wymarzyłes ? Caluski od marcika co cie dzis w nocy ...przytuli
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od ^(-.-)^: „Jak wstaje rano to co 1 robisz? patrze która godzina ” Cytat od Czesiownik: „Hej'a Hajusia Co tam u marcika słychać, jak samopoczucie ? Dziekuje dobrze ...ukam sie ostatnio ostro Obiecałaś coś, a tutaj dalej lipa:P Mówiłaś, że w pierwszym poście umieścisz zdjęcia /me chlosta sie porem ile wlezie i idzie naprawic swoj bład Jaki fajny film ostatnio oglądałaś ? ostatnio ? hmmm a moze byc bajka ? Często chodzisz do kina ? ostatnio bardzo czesto ...jakos tak sie zlozylo ” Cytat od …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostMati Mati Mati Jak poszlo ? Co teraz masz w planach ? Masz zawsze plan awaryjny B w razie gdyby cos Ci nie poszlo? Co wzbudza w Tobie obsesyjny lęk ? Buuuuzi calusonajego.gif
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Piwko Drinuś Chciałabyś być wynalazcą? Co byś wynalazła? jasne ... teleport Jesteś hazardzistką? A chciałabyś być? nie jestem i nie chcialabym byc Jesteś meteopatą? oczywiscie ! Ile do egzaminu na prawko? 8 jazd Miłej Nawzajemnej a nawet jeszcze milszej ” Cytat od Arnhem: „1. szatyn czy brunet ? bez roznicy 2. błękitne oczy , czy też nie ? moje? niebieskie 3. ideał partnera ? nie ma idealow ...wazne zeby mial poukladane w głowie 4. czemu mati jest taki drętwy w "modkowaniu" [ bez…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od ^(-.-)^: „Twoj ulubiony aktor? nie mam Twoj wymarzony mąż gasmile.gif mąż ? nie wybiegałam jeszcze tak daleko w przyszłosc ...ale pewnie wierny , troskliwy i z cosiem :fgrin: Lubisz Johnson & Johnson? szampon mam ... ;P ” Cytat od Mati: „No i witam no hej !!!! Trzymasz dziś za mnie kciuki? Około 15:30 wchodzę, około 16:00 wyniki... 3małam ...widzisz jak ladnie ? Zdam? No ba ...to bylo pytanie retoryczne W co najbardziej lubiłaś się bawić w dzieciństwie? lalkami barbie ...miałam domek i …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKoczkodan Po pierwsze gracioszki dokoncz Jutro bedę ... Najmilej wspominam ... W czwarek dam ... Kiedy skoncza sie matury ... Milego
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od ^(-.-)^: „Hej Marcik Hej Twoj szczesliwy numer kazdy Lubisz dlugo spac? uwielbiam Co w zyciu cie kreci? wszystko to czego nie wolno Lubisz nocny spacer? to zalezy w jakim towarzystwie papasie papusie :fkiss: ” Cytat od Vasco: „Ona nie jest zardzewiała, tylko przyjęła barwy maskujące, echhh, kobiety... tak to sobie tłumacz ...haha barwy maskujące No ale skoro Ci przeszkadza ta "niby rdza" to kiedy umawiamy się na polerowanie głowicy? Zakładam, że znasz sposoby na lśniący połysk bez zarys…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od kiciak: „marcikowa :o kiciakowy miło wspominasz lata dzieciństwa? bardzo miło :O” Cytat od Kochanka: „/me sie pyta czy marcik lubi marchewki oczywiscie ;P ” Cytat od Mati: „Pomidor Ogórek Często się wzruszasz? Będzie jakiś przykład (może być nieosobisty)? w ogole sie nie wzruszam ...jakas taka niewruszliwa jestem Czy czujesz się już bardziej dorosła czy nadal bardziej jak nastolatka? zalezy w jakich sytuacjach ...sa takie kiedy jestem zmuszona czuc sie i podejmowac decyzje jako dorosla …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPiernik Co ma piernik do wiatraka? Jakim zapachem chciałbyś być ? Jaka jest Twoja główna wada? Twoje ulubione zajęcie ? Pozdro od chomika co pod tapczan zmyka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Noc Poranek Jaką kontuzje z okresu dzieciństwa wspominasz najbardziej? Ja na przykład raz spadłem z schodów i rozciąłem głowę, a kiedy indziej walnąłem kolegę w głowę młotkiem. O wszelakich wypadkach rowerowych nie wspominam Najbardziej to chyba upadki na rolkach przy nauce róznego rodzaju blizej nie okreslonych figur ...czasami zdzierałam juz zdarte miejsca wiec moje kolana i łokcie wyglądały okropnie ...ale w ochraniacze nie dałam sie wsadzic w rezultacie zabrano mi rolki do wy…
-
Brudny Harry
marcik - - Archiwum CT
PostHej Cytat: „Kiedy wrzucisz focie ? - Przecież widziałaś ” No tak ale to było dawno ... Jest jakas rzecz o ktorej mozesz powiedziec ze jestes w niej swietny? Co bys zrobil gdyby jutro bylo wczoraj a wczoraj dzisiaj? Czujesz sie zakręcony ?
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPomarańcza Co Cię kręci w życiu ? Jaka jest główna cecha Twojego charakteru ? Jakich cech najczęściej szukasz u kobiety ? Pozdrówek od marcika co czochra Matika
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Mam weny kawałek malutki ? Wiesz, że jutro wyścig F1 ? wiem Jak myślisz kto wygra ? jak to kto ? W ogóle oglądasz sporty motorowe ? rzadko Wolisz chodzić czy biegać ? chodzic Śmiać się czy płakać ? smiac sie dobranocki nawzajemnocki :fkiss: ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Alex Mercer: „Dziękuję Oby się to sysko spełniło, hah. Prosze ...Musi ” Cytat od Shax: „I znowu z wieczorka mnie naszło maziać i znowu z wieczorka mnie naszlo odmaziac Oglądałaś KSW ? tak ...ale mi sie zasneło :ffreak: Obstawiałaś zwycięzców czy nie ? oczywiscie ...i przewaznie byłam zaskoczona :fgrin: Masz ogólne zamiłowanie do takich sportów ? nie ...to zbyt brutalne I dlaczego nie wyszło mi złomowanie ? nie wyszlo ? osz one ! Trzymaj mocno kciuki to może wyjdzie ? bede 3mała tylko po…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostMatiiii ! nareszcie wróciłeś ...przez Ciebie wybiłam sie z rytmu Parówka Jakie błędy najłatwiej wybaczasz ? Lubisz kabarety ? Czego nie cierpisz ponad wszystko ? Miłego wieczorka dla poczochranego stworka
-
Brudny Harry
marcik - - Archiwum CT
PostHej Dlaczemu ukryłes wiek? Standard pytanko ...dlaczego akurat GO ? Kiedy wrzucisz focie ? Buuuzi
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „hej hej hej ho Oto i mój trzy setny post,którego Ci dedykuję Ciesze sie niezmiernie calusoczko.gif Z tej jakże uroczystej okazji kilka pytań Z tym mokrym to lubisz jak na Ciebie pada czy jak słoneczko świeci ? Oczywiscie, ze lubie jak słoneczko pada ...tzn. świeci Cieszysz się z dedykacji posta ? bardzo Lubisz mnie ? pewnie Uwielbiasz czy wręcz kochasz spam w swoim ct ? alez skad ...spam to zUo okrutne ;P Wolisz pytać czy odpowiadać ? Co do jabłonek to wolę cudze jabłuszka spoko …
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Archangel: „Siemano to znowu ja! siemano to tez znowu ja Tak sobie wróciłem do domu po tym przedstawieniu i pomyślałem że wypadało by coś napisać... no wypadalo by Oglądasz M jak Miłość? nie ogladam żadnych seriali Oglądasz na wspólnej? j/w Jakie lubisz oglądać najczęściej filmy? horrory i komedie Kiedy będzie prawko? mam nadzieje ze juz niedlugo Cieszysz się że nadchodzą wakacje? ciesze sie chociaz u mnie az tak wiele sie nie zmieni Co planujesz w czasie wolnym? Siedzenie w domu i len…