Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od buleon: „/me sądzi, że warto się wpisać tutaj też /me sądzi , ze buleonek dobrze sądzi Czy zostało jeszcze trochę karmelkowego torciku, po tym jak się do niego dobrałem? jest cały prawie ...oprocz boczków które objadłeś Czy chciałabyś dostać zdjęcie mojego słonika na privku? tak Czy chciałabyś zostać moderatorką? jesli miałabym wybrac miedzy GO a MOD to wybrałabym moderke ... Dlaczego tak? dlaczego? poniewaz na forum siedze tak czy siak , mam praktyke jako MOD , SMoD czy FA i jest mi to…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „No i gdzie ten lizaczek? tutaj lizelizaka.gif Leciałaś helikopterem a cóż to za okazja była? bylam nad morzem i akurat byla okazja bez okazji sie przeleciec helikopterem wiec skorzystałam Ja mogę spać 4 godziny i się wyspie a Ty 12? nie mógłbym tyle a ja moge nawet dluzej Co do rozrzutności jak zawsze coś mam to wydaje bo uważam że nie ma sensu składać Ja widze w tym sens Kiedy spać idziesz? o 22 jak zawsze (prawie) ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Kompost Nawóz Jak Cię coś swędzi to umiesz wytrzymać bez drapania? Co wtedy myślisz? Nie umiem wytrzymac bez drapania ...rozdrapuje az do krwi mysle wtedy tylko o tym zeby sie podrapac Dlaczego dla studenta własne mieszkanie jest lepsze od akademika? Jak zobaczylam jak wyglada akademik w Czestochowie to zdecydowanie warunki we wlasnym mieszkaniu sa o niebo lepsze Upiekłaś tort/ciasto dla mamy? Smakowało? Upieklam dzis i nie wiem czy smakowalo bo jest na jutro na urodzinki Znajdź …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

klocek Czesto rzucales w kolezanki arbuzem ? Kiedy dasz sie poczochrac pierwszy ? Co najczesciej grillujesz? Wolisz grilla czy ognisko ? Pozdro od wiewiórki co ma zawsze z górki

• buleon

marcik - - Archiwum CT

/me wysciskowywuje buleonka na dobry wieczorek przytula.gif Jaka cecha charakteru jest Twoim zdaniem najwazniejsza? Jaki jest Twoj przepis na szczęscie? Co lubisz robic ? /me tuli jeszcze 3 razy tak na zapas

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Kompot Truskawka Co Ci zazwyczaj najbardziej denerwuje? Ludzka głupota Wolisz sztywne trzymanie się regulaminu czy stosowanie zasad lepszych dla ludzi, nie koniecznie zgodnych z tym regulaminem? Nie jestem zwolenniczką sztywnego 3mania sie regulaminu ale nie jestem tez zwolenniczką jego łamania ,najlepszym sposobem na wyposrodkowanie jest podejscie do kazdej sprawy indywidualnie Możesz się pochwalić jakimś bohaterskim czynem? Alez skad Jaka jest najcenniejsza dla Ciebie rzecz w d…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Sznurek Podaj mi 3 przykłady co mozna zrobic z arbuzem Jestes na coś uczulony? Jak sie zachowujesz jesli jestes mocno zdenerwowany ? Czesto sie biłeś ? Stanąłes kiedys w obronie dziewczyny ?Cytat: „A sliwki i kompoty? ” Powiedz mi o co w tym chodzilo Pozdro od komara co chodzi obok zegara

• Hej Supciku Czego nie lubisz najbardziej w ludziach ? Jak duza jest Twoja cierpliwość ? Na co nigdy nie masz czasu ? Twoj najbardziej ulubiony owocek to ...? Całuski i ściskuski

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Szop Pracz :fkiss: No jak czego! Buli nie dopilnował i ciasto w piekarniku rośnie Jak nie dopilnowal ? Buli czuwa Buli radzi buli nigdy nas nie zdradzi ! No nie myślałaś... I wiesz jak jest jak się nie myśli Wiem bardzo czesto Lubisz ankiety? Wypelniac ? Jak trzeba to wypełniam A testy wyboru? Tak wole to niz pytania otwarte Nawet wielokrotnego? Juz mniej aczkolwiek dalej sa lepsze od pytan otwartych ...zalezy tez od systemu punktowania ...jesli trzeba podac wszystkie prawidlowe …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kiszka A sliwki i kompoty? <--- mógłbys to rozwinac ? Kiedy wyjedziesz rowerkiem na bardzo długą przejażdżke ? Ile km najwiecej zrobiles rowerkiem ? A autkiem ? Pozdro od raka co łapie w locie ptaka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Satanie(L): „Ah sloncze ty moje :*:* Ah ja Prawie zapomnialem zeby zajrzec. Kurdka zeszlo sie No całkiem długo Ci zeszło Bardzo dziekuje za zyczenia Bardzo ladne naprawde. Prosze bardzo i niech sie spełnią Za rok pojde na prawko i wtedy zobaczymy(pojde jak mi sie uda) Co zobaczymy ? A jak zyjesz ogolem? Dobrze , nie narzekam Jak prawo jazdy? Dobrze sobie radzisz za kierownica? tia Ja lece odezwe sie jakos na dniach jak zlapie chwilke oddechu zanotuje sobie Papa kotku Papa tygrysku ” Cyt…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Grill Kiełbaska :fkiss: Czy Twoje marzenia zazwyczaj się spełniają? Zazwyczaj tak Same czy trzeba im dopomóc? Czasami pomagam a czasami same Segregujesz śmieci? Tak dawno nie zadałes tego pytania, ze juz sie bałam iż zapomniałes ...tak segreguje smieci Porządnie? bardzo porządnie Masz zamiar iść na wybory prezydenckie? Masz już kandydata czy tak jak ja uważasz, że nie ma na kogo głosować? Mam zamiar isc na wybory ...uwazam, ze nie ma na kogo głosowac ale aby zabrac głos pewnemu k…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kiełbacha Jak tam grill ? Co dobrego piekliście ? Segregujesz śmieci ? W jaki inny sposób dbasz o srodowisko ? Pozdro od orzeszka co z wiewiórką mieszka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Cooliero: „;) Czy jako małe dziecko chciałaś zostać prestidigitatorem? Kazdy chyba chciał...tak mysle ” Cytat od Mati: „Eee... Ooo... :fkiss: Jak tam pogoda? \o/ słoneczko swieci a nawet smaży /me czochra marciaka (teraz na pewno wygrałem) ale tylko w połowie ...pójde na kompromis zebys ciagle nie przegrywał Kurcze. W ogóle nie mam dziś inwencji na pytania... Chyba będę musiał skądś zerżnąć nie rżnij Kurcze... Nawet nie wiem skąd zerżnąć O wiem! Kiedy masz następną jazdę? w poniedziałek…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Słonko Jakie plany na dzis ? Kiedy oblewasz zdaną maturke? Gdybys sie wyprowadził od rodziców zeby samodzielnie mieszkac ...jaka rzecz byłaby Ci najbardziej potrzebna ? Pozdro od kukułki co dziobie jaskółki Cytat od Hardkore: „nie odpowiedziałeś na moje pytania :wrr:” Mati tak juz ma ...gubi sie w pytaniach ...wiesz ile razy moje juz ominął ?

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Shax: „:* Więc musimy pograć razem w siatkówkę Jasne nie ma sprawy Skoczyłabyś na bungee ? nie Chciałabyś pilotować samolot ? tez nie Ile kosztuje kierownica do bolidu formuły 1 ? nie wiem Mrowisko czy kretowisko ? ale z wkładem czy bez? Spokojnego wieczorka i milusiej nocki Dziekuje , wzajemnie ” Cytat od Bad Ostry: „ile jest 2x2+2? 6 Cola czy pepsi? kwiatki czy czekoladki? miesniak czy profesorek? (chodzi o chlopa) hehe a cos po srodku mozna ? duuuuzo jedzenia czy dieta cud? Milej noc…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Bryczka Lubisz prowadzic samochód? Czy zdarzyło sie ze z Twojego powodu wydarzył sie jakis wypadek drogowy ? Zdarzyło Ci sie prowadzic po spozyciu alkoholu ? Pozdro od mamuta co ma ogon z druta

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Wata Gazik Masz jakieś tiki nerwowe? Nie Umiesz rozśmieszać ludzi? Nie A dzieci? Dzieci to ja moge straszych a nie rozsmieszac Nawet małe? Małe tez moge straaszyc uh uh Jaki masz pomysł na tegoroczne wakacje? Mam zamiar wyjechac do Niemiec na troche dłuzej niz zlot a pozniej nie wiem jeszcze , zobaczymy co wypali Miłej Milego ” Cytat od Superman: „Brykuś MUuuua Jeśli dwoje ludzi myśli w danym momencie o tym samym i rownoczesnie o tym mówi/pisze to czego jest to oznaka? Oznaka, ze…

• Witaj szłodki Kiedy wypróbujesz mój nowy odkurzacz? Jakie plany na nadchodzący weekend? Jak długo mogą byc przechowywamne lody w zamrazalce? Lubisz Shreka?

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Poziomka Za którym razem zdałeś prawko? Co sprawiało Ci najwieksza trudnosc? Cwiczyłes na swoim autku czy tylko i wyłacznie na autku z LOKu ? Co w/g Ciebie jest najtrudniesze ? Pozdro od poziomki co ma w nosie słomki