Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 581-600 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Ciało Kiedy wybierasz sie do jakies pracy ? Co myslisz o karze śmierci ? Czym jest dla Ciebie 'instytucja' małżeństwa ? Cytat: „No ale tu nie ma co skreślać Co najwyżej odpowiedzieć na oba rodzaje ” No wiec odpowiedz na pytanie Pozdro od karalucha ktorego zeżarła mucha

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „No cześć no witaj No to sobie napisze bo mi się nudzi no to sie ciesze Lubisz mnie? tak ...juz pytales A czemu? o to tez pytales ;P Kiedy kolejne zdjęcia? nie wiem A jak mnie zjesz to co będzie? spytaj lepiej czego nie bedzie :uhuh: Smakowało? (rozwiń wypowiedz) smakowalo , nie bolało , jeszcze by sie chciało Masz tyle może potem coś jeszcze naskrobię bo nie mam dziś weny Papa papa ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „Cześć =] Hej Ptysiu =) Już pewnie śpisz ale co tam Juz a raczej jeszcze nie Dzień dziecka już minął No minal i znowu trzeba byc dorosłą Marudzenie to nie moja domena i wypieram się tego! a lyzka na to ...niemozliwe Wiem że masz wolne posiedzisz więcej na irc czy jakiejś konkretne plany masz? mam plany konkretne ale na IRCu tez bede ja mogę powiedzieć jutro że czuje luz dopiero jak wrócę do domu po 13 no i gdzie jestes ? Jak mnie jadłaś jak smakowało? Ptysiowo bylo ;P Jak op…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Morska bryza Z czym kojarzy Ci sie słow 'morska bryza' ? :lol: Jakie lubisz najbardziej ciasteczka? Jaki jestes w zwiazku z kobieta /mezczyzna ? * *niepotrzebne skreslic Cytat: „Ale jak będziesz się wybierać powiedz... To kupię lornetkę ” A to nie pojdziesz ze mna ? Pozdro od kaczora co ma jajek poł wora

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „Hej hej :fsmile: I jak tam na Hiszpańskim? nudno Co jutro będziesz robić? ide do pracy i w koncu obejrze film do konca Wiesz ze w czwartek i piątek mam wolne? wiesz, ze ja tez ? Nie bój się i mnie zjedz! i nie marudź ja nie marudze , przeciez to Twoja domena :fgrin: Nie idź dzisiaj tak wcześnie spać! musze ale moze jutro wytrzymam dluzej Co jutro będziesz robić kolejny nudny czy ciekawy dzień się zapowiada? jutro to juz prawie jak piatek czyli fajnie tak po 16 stej Papa pap…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Vasco: „Witaj Vasco niechze uscine Twą dłoń 0357f61.gif W czwartek w tym tygodniu jadę na ryby. a ja ? Nie możesz odmówić, zatem zapraszam Ciebie na małe łowienie:) Nie moge odmówic mowisz ? Ale teraz to wiesz, ze mnie zaskoczyles terminem ? Zabierz jedynie śpiwór bo możliwe, że na noc się zostanie. A gdzie bedziemy spac ?w samym spiworze ? Tak więc daj tylko znać o której zjawisz się u mnie:) Jak tam idzie twoje kursowanie się na kierowcę? A jakos tam idzie , powoli Opanowaną masz już …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Paleta Myslisz, ze dojrzałes juz do miłości ? Co dostałes na Dzien Dziecka ? Jaki jesteś w związku? Cytat: „No to jak się będziesz wybierać powiedz ” Jasne ...ale narazie sie nie wybieram sneaky.gif Pozdro od makreli co jej łeb odcieli

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Vasco: „Dlaczego mi nie ufasz? Coz za pytanie ? Sądzisz, że chwaliłbym się nie swoim dziełem? nie Jesteś zła do szpiku kości, no nie? tak , ale do Ciebie jeszcze mi brakuje :lol: Jak w szkole? sesja <-- co to ma byc ? gdzie Twoja niesmiertelna emota? dajesz mi tutaj jakiegos szczerbusia ” Cytat od Mati: „Maj Prawie Czerwiec Straszne wiadomości: klik hahaha oo tak Ty też miałaś kiedyś coś podobnego? na szczescie nie !to by bylo straszne W stylu "zaatakował mnie wściekły jeż", "wredny kal…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Zielona sałata Cytat od Mati: „ Ryby też jadłem, ale jakoś mi nie wchodzą... nie wchodza mówisz ? :fgrin: No to jak się nie liczy to póki co nie byłem A ty się wybierasz? nie ” Cytat: „No głównie rozchodzi się o to, żeby nie była pusta w środku Jasne Każdy pierwsze zwraca uwagę na wygląd... ” A Ty na co zwracasz uwage i jak to jest z ta kobiecościa? Jak myslisz ..jaki jestes ? Masz sobie coś do zarzucenia? Probujesz cos z tym zrobic? Mocno Ci przeszkadzajac Twoje wady ? Pozdro od kotki co ma usm…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „Cześć Hej Gdzie jesteś że Cie nie ma? na uczelni i na spotkanku Sądzisz że irc podupada? nie podupada ale napewno nie jest tam tyle ludzi co kiedys Co dzisiaj robiłaś? bylam na uczelni a pozniej na spotkanku Oglądasz taniec z gwiazdami? nie Mam tu częściej zaglądać czy nie bo mi sie nie chce wystaczy jak zagladaniesz raz dziennie Papa papa :fkiss: ” Cytat od Vasco: „Dlaczego jesteś marudą? nie jestem ale znam takiego co jest :uhuh: Dlaczego nie chcesz zamknąć swojego Ct? ze…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „Po raz kolejny hello Hello A o czym na uczelni było dzisiaj? o antropologii kultury ;) Czemu akurat w sobotę? powinnaś wolne mieć tak sobie wybralam zeby pogodzic nauke z praca I jak zdjęcia podobały się? haha niop tylko jakos przeczerwienione Czemu uważasz że jestem marudka? bo ciagle cos wymarudzasz Spróbuj z rybami spodoba Ci się dobrze ...pojade sobie nałowic ryb ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „:xkiss: Jesteś wścibska? Nie Czy Twoje dzieciństwo było beztroskie? pewnie Podaj przykład jakiejś niezręcznej sytuacji w której byłaś (mało gramatycznie, ale chyba rozumiesz :P). znajoma para sie rozstała po wielu burzach ...i na moje urodzinki zaprosilam tylko jedna strone z nowym partnerem aby nie bylo niezrecznej sytuacji ...druga strona chciala zrobic mi niespodzianke i tez przyszla ze swoim nowym partnerem ... spotkali sie i atmosfera zrobila sie dziwna ...mozliwe ze to nie …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Trawa Po czym poznac , ze mezczyzna jest męski ? Jaka kobieta jest dla Ciebie kobieca? Na jaką kobiete bys nawet nie popatrzył ? Czy uwazasz, ze wyglad ma znaczenie ? Cytat: „Na pewno Przede wszystkim nie jem ryb i orzechów. ” nie jesz bo nie mozesz ? Cytat: „Nie byłem nigdy na typowej, ale w Egipcie dużo osób (w tym pięknych i młodych kobiet) opala się pół nudystycznie, więc jest fajnie ” topless sie nie liczy pozdro od kocura co do rzeki dał nura

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „/me is ptyś hej Ptysiu 4129262b6265138b.jpg Chodziło mi o Kair tak sie domyslałam Chciałabyś mieć węża? nie Czy uważasz że wyroki w Polskim sądzie są za niskie? Nie...uwazam, ze sa zbyt wysokie ...powinny byc krotsze ale za to bardzo dotkliwe ,aby ktos kto spedzil tam troche czasu , zanim zrobi cos głupiego 10 razy sie zastanowi czy warto ...powinni tak dostac w tylek , ze starczylo by im na cale zycie a teraz ? dzienne utrzymanie jednego więźnia 76 zł ( z m.in moich pienie…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Koniczyna Jakie owoce lubisz najbardziej ? Jest cos czego nie mozesz jesc? Masz obsesje na jakimś punkcie ? Chodzisz/byłeś na plaży nudystów ? Pozdro od żyrafy co ma szalikow pol szafy

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Złoto Platyna :fkiss: Ty zamykałaś tematy? Kto Ci dał prawa? Ale tutaj modem nie byłaś... Bylam Modem a pozniej Smodem na BK ...a prawa hmmm Wnica mi dala Wytłumaczysz mi kiedyś w końcu od czego są Ci łososiowi? za duzo pisania , kiedys Ci o tym opowiem ...przygotuj sie na dluuuga opowiesc Zjadłaś już całe ciasto? zjadlam 2 kawalki tylko Będą dziś huczne obchody X urodzin? nie wiem nie bylo mnie bo bylam na uczelni ...tylko z rana troszke Masz czasami jakieś wizje, pomysły, że mo…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „ rozwiniesz wypowiedż ? Lubić kogoś, to chcieć spędzać z nim czas, mieć radość z dzielenia jego radości i smutków, porażek i zwycięstw..:fgrin: Cieszę się A ja po prostu nie marudzę tylko Ty czasami Ja nie marudze wcale a Ty srednio co 5 sek A czemu tylko w spamie? bo tutaj nie wolno spamic ...tutaj trzeba pisac konstruktywne pytania ;P Ooo gorący kubek? Pomidorowa z grzankami czy pieczarkowa? pieczarkową Edit: Kiedy spać idziesz? Dzis wieczorem ” Cytat od Mati: „Kabanos Fr…

• buleon

marcik - - Archiwum CT

/me przytula buleonka na dzien dobry i usciskuje serdecznie Wyobraz sobie, ze organizujesz bal kostiumowy ...co bedzie tematem przewodnim tego balu? Co w/g Ciebie stanowi najistotniejsza roznice miedzy kobieta a mezczyzna? Widziales moze film 'Trumna" ? (pozdro dla Vasco) W jaki sposob dbasz o srodowisko ? (pozdro dla Mati ) /me tulasi jeszcze troszke

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Piątek Co dzis ciekawego masz w planach ? A na zblizający sie wielkimi krokami weekend? Co byłoby dla Ciebie najwiekszym nieszczesciem ? Pozdro od patyczaka co ma wujka ptaka P.S. buleon nie rzuca we mnie arbuzem

marcik - - Archiwum CT

Cytat od .Archangel: „A jak będę tak tu spamić to coś dostane? Jak bedziesz tutaj spamic to Cie Vasco dorwie i urwie uszy przy samych piętach ;) A czemu zUa jesteś a nie dobra? chociaż takie lubię czasami jestem dobra sneaky.gif Lubisz jak spamie Ci na priv? tjjaaa szczegolnie jak marudzisz :bicz: Czemu ze mną rozmawiasz? bo Cie lubie Lubisz mój "spam"? ale tylko w spamie Co byś wybrała gorący kubek czy zupkę z papierka? :*”