Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 541-560 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Cześć po niezbyt krótkiej przerwie Hej ...ale Cie długo nie bylo ~! Jakbyś miała jeża, jakbyś go nazwała? Sonic A srokę? Sroka :fgrin: Jak tam jam session? Jeszcze jeden egzaminion 26 czerwcon i zakonczon session A wiesz, że ja mam wakacje? Pffff I nie muszę nic robić? Pf pf pf A ty się dużo musisz uczyć czy tak średnio? Zalezy na jaki przedmiot No bo nie wierzę, że mało Hehe no malo nie ale w sumie duzo tez nie ...tak wystarczajaco ;P Chyba tyle, bo wełny nie mam... nie masz weł…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostSroda Najtragiczniejsza plyta w Twojej kolekcji ? Najbardziej beznadziejne wspomnienie z wakacji ? Jakie bylo Twoje najbardziej upokarzajace przezycie? Bez sciemniania prosze ladnie odpowiedziec w co najmniej 10 zdaniach Pozdro od misiaczka ktorego zjadła kaczka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od tortoise: „wróciłem wiem i bardzo sie ciesze tanczy4.gif kim jestem? jestes tym, kim powinienes byc co tu robię? wpadłes na małe co nieco i dlaczego wróciłem? wróciłeś bo to jest jak magnes ...przyciąga ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od d[Oo]b: „Czesc Marciusss :*. hej Jak tam prawko? Dajesz radę w ogóle? czekam na egzama :ffreak: Zaliczyłaś wszystko co trzeba w szkole? jeszcze jeden egzamin i mam wszystko pozaliczane i koniec sesji Co na wakacje planujesz robić? oj planow mam pelna glowe zobaczymy jak z realizacja ...najblizsze to wyjazd do czech na zamki pozniej w sierpniu wyjazd do niemiec na tydzien a w miedzyczasie sie jeszcze zobaczy Interesujesz się polityka? tyle ile powinnam Podróżowałaś za granicą? w których …
-
marcik - - Archiwum CT
Post[ciach] Cytat od Mati: „Ciężko! Tak, masz skasować, czekam! nic nie kasuje ...tak jest dobrze ;) Ty śpisz... A ja wstałem i nie wiem dlaczego. A spałem niecałe 6h. Dlaczego tak się dzieje? ja wstałam dzis bladym switem ...ale poszlam spac po 3ciej burzy a Ty sie pewnie szlajałeś gdzies i polozyles nad ranem ...no kto to widział spac 6 godz tylko ? Co robisz jak się niepokoisz? niepokoje sie Oprócz zlotu masz jeszcze jakieś wakacyjne plany? mam ale narazie w glowie ...trzeba je bedzie opracowac ,…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKsiążka Co lubisz podjadac mimo, iz wiesz ze nie powinienes ? Na co ostatnio wydałes wieksza kase ? Masz w szafie taki ciuch ,ktorego nigdy nie załozyles ? Cytat: „Nie Twój interes ” Pewnie znowu walenie na Discovery Pozdro od wrony co ma dwa ogony
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Macrik Mait Co najczęściej gubisz? pilota moze niekoniecznie gubie ale nigdy nie moge znaleźć Jeśli coś gdzieś zostawiasz to w momencie gdy sobie o tym przypomnisz zawsze wracasz? jesli nie jest za pozno zeby wrocic to tak...albo mowie sobie pozniej to wezme Jeśli jest różnie wyjaśnij kiedy jest jak Jesli jest roznie tzn ze jest albo dobrze albo mniej dobrze ...ale tak czy siak jest dobrze bo przeciez zawsze mogłoby byc gorzej ... Nie zgódź się z tezą, że przypadek jest ojcem suk…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPatelnia Najgłupsza komedia przy której płaczesz ze śmiechu ? Co lubisz oglądać kiedy jestes sam w domu ? Jaki jest Twoj najobrzydliwszy nawyk ? Pozdro od wielbłąda co Cie dzis podgląda
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Wakacje \o/ Plaza No nieważne Forum to jest potęga No nie przesadzaj eyes.gif Dlaczego jesteś modna? Nie wiem to tak samo sie dzieje ...zreszta w dzisiejszych czasach wszystko jest modne :ocb: Co jest najpiękniejsze we wiośnie? To ze swieci słonce i wszystko budzi sie do zycia Jesteś na tyle szalona, żeby wsiąść np. do pociągu i pojechać np. do Gdańska? Ale tylko z Toba Jakie masz obecnie największe marzenie? Nie wiem czy to marzenie czy zmeczenie ale chcialabym miec juz sesje za…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostCzwartek Cytat: „Coś źle? ” Jakos tak nie do rymu nie do taktu Znasz jakis sposób na ból głowy ...bez zażywania tabeletek ? Jakiego pytania bys nie chcial uslyszec ? Kto najczesciej zadaje głupie pytania ? Zdefiniuj swoje zycie za pomoca jednego słowa . A trzech ? Pozdro od szerszenia co mu sie skrzydło zmienia
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Archangel: „Cześć Hej Co się dzisiaj działo miałem to na myśli Nic ciekawego w tyg. sie raczej u mnie nie dzieje ...jak zwykle standarcik A co do tego co robiłem to wiesz bo pisałem na ircu i sie nie liczy jak sie nie liczy ? Jutro co się bedzie u Ciebie działo? Jutro bedzie futro ...albo lepiej nie bo słonko tak prazy, ze mogłabym sie roztopić Kiedy spać idziesz? O 22 zaczne sie wybierac Jak bardzo tęskniłaś? Bardzo bardzo Póżno wróciłaś do domu wcześniej się nie dało? Dało ale czasam…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPiekna pogoda Cytat: „Pozdro od tygrysa co cały czas fika ” Pfi Gdzie jestes teraz jak ja sie czaje i czekam na Ciebie ? Jakiego cwiczenia gimnastycznego nie lubisz ? Dlaczego ? Jakiego nie umiesz ? Co robisz gdy nie mozesz zasnac ? Pozdro od myszki co jej grają kiszki
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „ Nie ma Mati|OFF. I nigdy nie było. Było Mati|BNC, ale to nie wróci Dlaczego ? No to listy rzeczy o których zapominasz dopisz urodziny mojego konta Ale chodzi o konto na IRC ?/Forum?/ W Grze?/ czy jakie ? Czy zdarza Ci się w kłótni używać tak niedorzecznych argumentów, że potem aż sama się sobie dziwisz? haha czy ja wiem ...raczej staram sie nie gadac bez sensu tylko rzucac konkretnymi argumentami Do czego porównałabyś życie? Do drogi ... czasem o równej powierzchni, nieraz usłan…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostMajonez Cytat: „Marchewką można rzucić w koleżankę, która nam się podoba ” Czesto rzucasz marchewkami w dziewczyny , które Ci sie podobaja ? Cytat: „Będzie brzmiało: "marcik, dlaczego odeszłaś z teamu? :(" ” Zesmutał bys sie ? Dlaczego ? Jak myslisz , bielizna to dobry prezent ? Słodzisz czy nie ? Jaki jest Twoj ulubiony gadżet ? Pozdro od wiewiórki ,która obdarto ze skórki
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „mArcik Mati|OFF Często zgadzasz się z innymi? Dasz jakiś przykładzik? Jasne ...np zgadzam sie z Toba , ze zawsze wygrywam nawet jak jestem druga Jesteś romantyczna? Dlaczego? Nie jestem i nie wiem dlaczego ...pewnie nie mialam sie okazji tego nauczyc albo taka juz jestem Kolejny straszny przypadek: klik! haha straszny a OCB ? A ty najczęściej zapominasz czego? Jakie są tego konsekwencje... staram sie nie zapominac a jesli juz czegos zapomne to sa to jakies drobne rzeczy , ktore n…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKalarepa Cytat: „Mało widziałaś, mało! ” Dzis mam obiecane , ze zobacze wiecej Podaj 3 sposoby co mozna zrobic z marchewka Jak brzmi pytanie , którego nigdy nie zadasz? Co jest dla Ciebie dziwne ? Pozdro od krokodylka co zjadl motylka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Archangel: „hej. hej Jak po nauce? cos tam naukalam sie Plany na jutro? praca Będziesz fochać? tak ...straszliwie i okropnie Opaliłaś się chociaż coś? ladnie mi sie brzusio opalil i plecka Ehh.. ogame Nic nie robiłem po prostu skończyłem grać Wiem że jestem zaptysiowany I mogę tak po prostu ;x nie ;( Edit: Papa papa ”