Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Karuzela dokoncz Wesole miasteczko ... Lubie w zoo... Chcialbym miec ... Duzo myslalem .... Ostatnimi czasy .... Pozdro od lemura co mu zabraklo sznura

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Wieczorny Wpadłem z tulaskiem, zapomniałem ze dzisiaj jest taki dzień... mediumk23igo55484a92383405c95278.jpg Wiem, ze zapomniales zauwazylam ...a tulasek sliczny Jak myślisz, ile z tych rzeczy co się nauczysz, może się przydać w przyszłości? Mysle, ze nic Myślałaś o zapisaniu się na kurs jezdziectwa? Wio koniku Tak ale nie mam w bliskim poblizu stadniny Jakie zwierzątko lubisz i za co? Oprocz pieskow Kazde zwiarzatko lubie i to calkiem za darmo Oprocz pajakow ich jakos nie l…

• Hej Szupciku Najgłupsza komedia na ktorej płaczesz ze smiechu ? Co lubisz ogladac kiedy jestes sam w domu ? Jaki jest Twoj najobrzydliwszy nałog ? Po czym poznajesz, ze marcik jest nie w sosie ? coolbuziaczek1.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Quiz Wygrana Jeśli słuchasz muzyki to masz tak pięknie jak ja wgrany tytuł, wykonawcę, album, numer ścieżki i okładkę albumu? Nie ...nie mam tak pieknie Bo nie wiem czy ja nie jestem z tym zanadto pedantyczny Ja wrecz przeciwnie Lubisz plotkować? Z kim najczęściej plotkujesz i na jaki temat? Nie lubie plotkowac ...wiec z nikim nie plotkuje na zaden temat A ty umiesz odpowiedzieć na to pytanie: klik? nie wiem ...stawiam na lusterko Branoc Branoc ” Cytat: „A ty umiesz odpowiedzieć …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

MuuUuua dokoncz : Film... Telewizja... Złe nawyki ... Jedzenie ... Pieniadze... Pozdro od wrobelka co mu urosła czesc niewielka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „ <foch> pytań nie budiet... ej no nie strasz A jednak chyba budiet... Bo Vasco będzie zły i już nie będzie ze mną oglądać Kapitana Bomby Hehe tego Vasco to wszyscy sie boja Powiem, że wykorzystywanie jest prawie tak fajne jak czochranie... Prawie ...to wiesz jak w reklamie Dziękuję za poparcie Alez prosze polecam sie na przyszlosc ;P Uważam , ze to całkiem sympatyczny i przyjemny zawód ,mozna sie popisac inwencja twórczą Znowu za duzo ...ale chociaz Vasco sie ucieszy haha Nie... …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Wiadereczko Cytat: „Wiesz, trochę uogólniłaś Zależy jakby się nam rozmawiało, jaka ona jest... Ciężko jednoznacznie odpowiedzieć... ” Wiec odpowiedz w kilku wersjach dokoncz zdanka Najbardziej lubie kluby w których ... Gdy tańcze najbardziej lubie ... W trakcie rozmowy najlepiej czuje sie gdy ... Pozdro od Wisły co jej dopływy prysły

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Blisko Rozmawiasz na imprezie z nowo poznana kolezanka ...a ona nagle przysuwa sie do Ciebie bardzo blisko ...co zrobisz ? Jak sie zachowasz ? Co powiesz ? Spotykasz dawno nie widziana znajoma , ktora lubisz ...jak sie z nia przywitasz? Słowa,gesty itp Idziesz na impreze ze znajomymi ...gospodarz imprezy , ktorego nie znasz, wita Cie goracym usciskiem ...jak sie zachowasz? Pozdrówko od jałówki co ma dwie czarne główki

• /me kicra Szupcia Co robisz gdy ktos sie z Toba nie zgadza ? Zrobiłes kiedys komuś na złosc ? Zdarza Ci sie byc opryskliwy ? Szłodkiej nocki i snów buziakb.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Kochanka: „Haj:* Hejusia :fkiss: lubisz być szefowa:]? jasne , wtedy chłostam , kicram i robie duzo brzydkih rzeczy Baj baj słodka ” Cytat od Superman: „Cześć Martuś Hej Wojtuś Jak samopoczucie? Dobrze , ale jestem strasznie niewyspana A czego według Ciebie marcik najbardziej nie lubi? (nie pytam o jedzenie ani o picie) Nie lubie fałszywych ludzi ... eyes.gif Wino czy wódka w arbuzie? Jeszcze nie wiem ale niedługo odpowiem na to pytanie, mam zamiar wytestowac Która focia z Wisełki najba…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Giertych Mundurek A teraz się przyznasz? Już nie ma sziszy! Powiem, ze nie był to ani Bronek ani Jarek Jak nicz? Chociaż u mnie też jakiegoś entuzjazmu nie było widać Lepsza od fajek? Nie pale papierosów , szisze tez tylko sobie spróbowałam zadna jakaś rewelacja Aż mi się skojarzyła piosenka T.Love "Wychowanie". Leci tam: Cytat: „Cześć, gdzie uciekasz, skryj się pod mój parasol Tak strasznie leje i mokro wszędzie Ty dziwnie oburzona odpowiadasz: nie trzeba Odchodzisz w swoją stro…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Serduszko W która strone chodzisz najczęsciej ? Wolisz słodkie czy kwaśne? Pizza ostra czy nie ? Kim chciałbys byc, gdybyś nie był tym kim jesteś? Pozdrowko od gruszki co ma dwie poduszki

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Abiturant Abiturient :fkiss: Byłaś już na wyborach? (ale Ci na kogo głosowałaś, bo jest szisza wyborcza :P) Bylam o 18:00 A propo: próbowałaś kiedyś palić sziszę? Tak a) I co? i nicz b) Spróbujesz kiedyś Niepotrzebne skreślić Co ciekawego umiesz ugotować? nie wiem...czasami cos tam ugotuje ale zadnych rewelacji ... częsciej robie ciasta Dlaczego jesteś osobą kulturalną? Bo tak mnie wychowano Wiesz w ilu słowach możesz odpowiedzieć? W osmiu a jak bedzie za duzo trzeba bedzie wykas…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kudłacz O czym mozna powiedziec , ze jestes temu wierny ? Kiedy kłamiesz? Przykladziki Jakiego słowa naduzywasz? Pozdro od królika co fika i fika

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Burak Pasztet Podaj Twój ulubiony stereotyp. Nie jestem zwolenniczką stereotypów , nie uzywam ich W czym jesteś znakomita? W spaniu ...spanie wychodzi mi znakomicie :fgrin: I wykorzystam póki nie ma ciszy wyborczej: juz jest Masz już kandydata na wybory? Nie ma w czym wybierac ale juz wiem na kogo zaglosuje aby zmniejszyc szanse osoby ktorej nie chcialabym widziec na stanowisku prezydenta Powiesz kto? nie Dlaczego? bo jest cisza przedwyborcza ;P A chociaż powiesz jakie ma poparci…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Katastrofa Jest jakas rzecz o ktorej mozesz powiedziec ze jestes w niej swietny? Co bys zrobil gdyby jutro bylo wczoraj a wczoraj dzisiaj? Jakie jest Twoje marzenie o szczęsciu? Pozdro od marchewy co zjadają ją mewy

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Kermit Żaba To i to Nie lubie oglądać boksu i uprawiać tez hahaha25.gif Oczywiście nie zdradzisz tej broni? Jak Ty mnie dobrze znasz Jaka jest Twoja ulubiona kreskówka (tudzież karton)? Nie mam ulubionego kartona hahaha1.gif ew moze byc Mała Syrenka A bohater z wyżej wymienionych rodzajów filmów? Arielka Często czujesz się bezsilna? Nie ...ale czasami ręce mi opadają W takiej sytuacji starasz się walczyć czy raczej się poddajesz? Nigdy sie nie poddaje chyba, ze trzeba walczyc z l…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Muł węglowy W czasie jazdy samochodem zawsze zapinasz pasy ? Chcialbys spedzic zimowy urlop nad morzem ? Sprzeczasz sie gdy ktos sie z Toba nie zgadza ? Pozdrawia Cie kapusta co całujesz ją w usta

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Redesign Grafika Jakiego sportu nie lubisz najbardziej? oglądać czy uprawiać ? Czujesz się już stara? No chyba oszalałeś Pamiętasz jak pytałem, dlaczego mężczyźni mają lepiej? cos niecos Jakbyś nie pamiętała służę linkiem: klik powiedz , ze znalazłes No to ja znalazłem dlaczego mają lepiej \o/ klik hahaha dobre Nadal nie chcesz być mężczyzną? no jakos nie pragnęłam i nie pragne sie golic na łyso a chodzic z goła klatą moge bezkarnie po plazy nudystow bądz w jakims zacisznym miejs…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Czeresnia Oj ja nie wiem wszystko tak na cacy az sie wierzyc nie chce i na dodatek kangur caluje szczura w takim razie Najukochańsza płyta w Twojej kolekcji ? Najbardziej sympatyczne wspomnienie z wakacji ? Co mozna zrobic z czereśnią na 3 sposoby ? W jakiej postaci jesz najczesciej truskawki ? Pozdro od krokodyla co przed lisem dał dyla