Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKaruzela Jakie masz poczucie humoru ? Co najbardziej Cie smieszy ? Jaki jest Twoj ulubiony sport ? Lubisz zdrobnienia swojego nicka/imienia ?Cytat: „Pozdro od włochatego pająka co lubi marcika i bąka ” Tylko bez takich Pozdro od kapusty co ma brzuszek pusty
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Siema Siema Zagapiłem się Zagapiacz Ciepło dziś było w Żorach? Jak broniłaś się przed ciepłem? bardzo cieplo a ja o jednym wentylatorku sie wentylowalam caly dzien Co możesz powiedzieć o swoim szefie? To zalezy ktorym bo mam im dwoch ;P Uważasz, że osiągnęłaś już dojrzałość? Dlaczego tak/nie? zalezy jaka dojrzalosc mialabym osiagnac ...pod pewnymi wzgledami osiagnelam a pod niektorymi jeszcze nie i pewnie na nia poczekam Dziś masz 18 słów do dyspozycji, taryfikator jak zwykle... …
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „IDzyń ! ( przeróbka IBUM ) Hehe puk Jak oglądałaś to jaka jest Twoja ulubiona postać z tej kreskówki ? Nie mam ulubionej bo ta kreskowka jest hmm glupia Rolki czy łyżwy ? Rolki latem a zima lyzwy Płynąca rzeczka czy zamarznięta rzeczka ? plynaca :fsmile: Widziałaś na żywo erupcje wulkanu ? nie a Ty ? Chciałabyś zobaczyć ? ale z daleka P.S. Tylko,że pod palmami raczej wulkan nie wybuchnie No nie ale trzeba uwazac na spadajace kokosy Misiowych Marcisiowych ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Dzyń ! Puk Deszcz pada i dlaczego dzisiaj ? Deszcz pada? Gdzie ? u mnie tak duszno, sucho , ze oddychac nie mozna :fshocked: Co zmienia się w Tobie z dnia na dzień ? wlosy mi rosna i paznokcie Czy jest rzecz,do której masz sentyment ? nie ;P nie jestem sentymentalna I co to takiego ? nic mi nie przyszło do glowy Oglądasz lub oglądałaś Happy Tree Friends ? tak ;P Milusiastego Słodziusiastego ”
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostOsioł Jak uważasz ,kobieta powinna biernie czekać na swojego "księcia z bajki"? Co myslisz spoglądając w lustro ? Co jest na ekranie Twojej komorki ? Pozdro od osioła co wilka woła
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Doberek Wieczorek 31 słów Czyli wisisz mi 150zł Ale nie martw się, zaokrąglę Ci do 200zł, żeby się łatwiej liczyło Targujesz sie jak baba na targu Naprawdę dziś było gorąco? Bo ja jakoś tego nie odczułem A gdzie byles pochwal sie ? Bo goraco to mało powiedziane ...dzis było masakrycznie goraco :ffreak: A nie mówiłem, że wygra Hiszpania? Mowiles a ja z przekory napisalam ze Holandia i psińco Co Cię obecnie denerwuje (w tej chwili)? komar ...zaraz go zlapie i zjem eyes.gif I uzasad…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Aparat zdjęcie :fkiss: Czego w życiu obawiasz się najbardziej? tego, ze porwie mnie pajak i zaniesie gdzies wysoko :ffreak: Często czytasz horoskopy? Wierzysz w nie, kierujesz się nimi? Dlaczego nie? Nie czytam horoskopow chyba ,ze tylko dla zabawy , nie kieruje sie nimi i nie wierze w ani jedno słowo tam napisane ...od kiedy miałam staz w gazecie a horoskopy wymyslalismy sami Cztery pytania, po osiem słów, razem 32 do wykorzystania. Za każde słówko nad płacisz 100zł, za każde po…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostShrek Dokoncz zdanka Na wakacjach w tropikach... Na zdjęciu w dowodzie osobistym wyglądam... Ja za sterami pojazdów mechanicznych to... Pozdro od koguta co robi swetry na drutach
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Dzyń ! Puk Znowu ja Witaj Czemu willa nad jeziorem ? Fajnie by było miec duzą wille nad jeziorem mrum Nieładnie tak wszystko w niecie,o ! Wszystko nie e :uhuh: Ostatni film jaki oglądałaś to ? Puls 2 Ulubiony sklep ? Może być centrum handlowe Orsay fajne ciuszki tam maja Misiowych Marcikowego dzionka zycze ” Cytat od Mati: „Kabel Prąd Ty robisz teraz licencjat czy magisterkę? Bo się pogubiłem Licencjat dopiero :} Co byś chciała dostać ode mnie na urodziny i dlaczego jest to podwó…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostZasada Cytat: „...rzeczach powszechnie śmiesznych, czyli głównie o seksie ” Czy seks jest dla Ciebie smieszny? Dlaczego ? Cytat: „...pieniądze lub coś śmiesznego ” Cos smiesznego czyli cos zwiazanego z seksem ? Co np.? Jesteś ze znajomymi na basenie...nagle Twój strój kąpielowy gdzieś znika...co zrobisz ? Wierzysz w obce cywilizacje ? Pozdro od ogorka ktoremu przeszkadza chmurka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mainman98: „hi ho :fsmile: Jesteś w miłości z człowiekiem? A co masz konkretnie na mysli ? Jak on się nazywa? Czy to Superman? superman1.gif papa papa rsneaky.gif Kim jestes ? sneaky.gif ” Cytat od Shax: „Dzyń Puk Willa z basenem czy domek nad jeziorem ? Bieganie czy pływanie ? Lubisz buty na wysokim obcasie ? lubie ale rzadko zakładam Daje Ci satysfakcje pomoc userom na ircu ? :> tak ...jesli nie czułabym satysfakcji z tego co robie pewnie dawno by mnie tutaj nie bylo Ulubiony prezente…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Dzyń ! Puk Najlepsze co Cię w życiu spotkało to ... ? że sie urodziłam Najbardziej niezręczna sytuacja jaka Cię spotkała to ... ? nie przypominam sobie zadnej Kokos czy ananas ? Ile jesteś skłonna poświęcić dla osoby,którą kochasz ? duzo :fgrin: Milusiastego Marcikowego ” Cytat od Mati: „Rolki Deskorolka Lubisz gumę do żucia? Dlaczego? Tak ...bo lubie jej smak Jest silna (fizycznie)? Dlaczego? Tak ale nie wiem dlaczego ...taka sie juz urodziłam A jak nie fizycznie to jak? Ja w og…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostŚwietowanie dokoncz zdanka Najbardziej śmieszą mnie dowcipy o... Prezent, który sprawi mi największą frajdę, to... Pod moim łózkiem mozna znaleźć... Pozdro od buraka co ciągle kwaka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Witaj Słonko Witaj Obłoczku A czo powiesz na świętowanie tych wszystkich świąt jednego dnia w weekend O nie ...trzeba to jakoś rozplanować Potrafisz otwarcie wyrazić swoje uczucia? Nie potrafie ...mam z tym straszne problemy Ile już filmów 3D obejrzałaś? Hmm 4 narazie Zasnęłaś kiedyś w najmniej oczekiwanym momencie? Nie chodzi mi w łozeczku tylko jakoś...nie wiem, w pacy, na spotkaniu czy gdzieś... Raczej nie ...chociaz ostatnio w autku duzo mi nie brakowało Jaki chciałabyś m…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Cześć Kochaniutka Czesc Kochaniutki Jak mija lato? Bardzo szybko i intensywnie Gdzie Ci się najlepiej opalało? nad która wodą? Nad rzeką oczywiscie ...było...szuuupciowato Skąd się biorą takie święta jak...łapanie za cycuszka, pupke itp? Nie mam pojecia kto to wymysla ...ale jest przynajmniej smiesznie i codziennie mozna cos swietowac :rumieniec: Grywasz jeszcze w gierki na fejsie? Nie Myślisz, ze jeszcze bardziej się opalisz? Czy ta Twoja karnacja nie pozwoli na to Mysle , z…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Eternal: „Wyjadacz Głodomor Twój ulubiony gatunek muzyki ? Nie mam ulubionego gatunku muzyki ...słucham wszystkiego , ale konkretnych piosenek Ile trwała wojna stuletnia ? Oczywiscie 116 lat Ile siedzisz na IRC ? Oj bardzo duzo nie liczylam nigdy ale zaraz zerkne ile mam 'wysiedzone' hmmm 14184:42:30 troszke tego sie uzbieralo od ostatniego formata Pozdro od Synusia co ukarała go mamusia Pozdro od Dorotki co zjadła dwa kotki ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Indyczek w cieście na ostro Cóż za pyszności 1037.gif I jak się podobała? Fajna tylko z twarzy taka...rybia a nie było syrena ? i bez tego znaczka ? Co jest pięknego w chomikach? futerko miekkie i piekne :fgrin: Uwaga! Masz 8 słów, wykorzystaj wszystkie. az 8 ? Masz jakieś fajne blizny? Przyznasz się gdzie i dlaczego? Mialam kiedys szyta głowe cale 3 szwy pewnie tam gdzies mam ślad po tym ale nie wiem bo zakudłaczone :} Kto dziś wygra ważny mecz? Napewno lepszy Miłej Milszej ;P ”…