Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Stefcio: „Konik Klaczka 1. Jakie ksiązki lubisz czytać ? Thrillery medyczne , psychologiczne 2. Co myślisz o ero 2012 ? chodzilo Ci o eUro ? mam nadzieje ze zdazymy ze wszystkim :fgrin: 3. Chciałabyś grać w moim zespole ? a jaki masz zespol ? Miłego Milszego ” Cytat od Mati: „Descyk Chmurka Post numer 3000! Wow i zostawiles go u mnie ... bede zawsze o niego dbala A więcej niż 500zł? tak A jesteś za legalizacją? nie Jak wyobrażasz sobie rok 3000? nie wyobrazam sobie Masz 3000zł. W co je …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostBoża Krówka Cytat: „Odpowiedziałem Jestem jednym z nich ” Ale pytanie bylo inne wiec odpowiedz na pytanie Cytat: „Pozdro od ducha co wszystkich wychucha ” Ja bym to inaczej zrymowala Jaką rolę odgrywa w Twoim domu telewizor? W jakich butach czujesz się najlepiej? Co najszybciej Cię rozśmieszy? Pozdro od norki co ma w nosie korki
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Lewo Prawo A więcej niż 200zł dasz? Tak :fsmile: Co trzeba zrobić, żeby zapracować na twój szacunek? Nie darze szacunkiem ludzi za to, ze sa ...to zbyt malo , nie rozdaje szacunku na lewo i prawo ...w nosie mam opinie ludzi , ktorzy mowia mi, ze ktos powinien zaslugiwac na moj szacunek ...na moj szacunek trzeba zasluzyc sobie postawa , dobrem serca ...trzeba na niego zapracowac i to ciezko Jakie jest Twoje zdanie an temat narkotyków? Nie biore , nie pochwalam Chciałabyś być gangs…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostBalia Cytat: „Siedziałem już na krokodylu, jak ładnie poprosisz dam zdjęcie z nim ” Dmuchany ? Poka Jakie jeszcze lubisz dmuchane rzeczy ? Co sadzisz o niepoprawnych optymistach ? <-- nie odpowiedziales na pytanie Co najszybciej ugasi Twoje pragnienie ? Pozdro od donicy co mieszka w Nidzicy
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „ Właściwie najlepiej to 22 lipca Za późno :O Ja się Ciebie nie boję Nie napisalam ze mnie sie boisz tylko ze mna jezdzic No ale tak mniej więcej ile? Więcej niż 50zł? Wiecej ni 50 zł kosztują kazde buty hahaha Wyjaśnij mi dlaczego jesteś leniwa No czasami mi sie zdarza ale to pewnie w wyniku przemeczenia ew. jesli czegos nie lubie robic np sprzatac mojej szafy to zabieram sie do tego i zabieram i zabrac nie moge sneaky.gif Mogłabyś pracować łopatą? Jesli by byla taka potrzeba i d…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostIlion Cytat: „Usiądziesz na dmuchanym i zwykłym to zobaczysz ” Chcesz jeza zeby na nim siadac? Zamawiasz jedzenie w restauracji ale nie smakuje Ci ...co robisz ? Co sadzisz o niepoprawnych optymistach ? Czego najbardziej brakuje Ci jesienia i zima ? Pozdro od garnuszka co ma dwa uszka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Archangel: „Widze że Mati i Shax nadal tu spamują boty jedne Jakie boty , jakie ? sneaky.gif I co tam słychować? Dziekuje coraz blizej wakacjeeee coraz blizej byczonkooo 067dc41.gif naszła mnie taka chęć napisania tutaj ostatni raz oj ostatni ? :ffreak: Kiedy to prawko będzie? Za niecale 2 tyg do odebrania 10fee31.gif Cieszysz się że rzadziej patrze na irc? (masz mój nr gg i nie marudz :D) Nie i nie marudze Ptysiu Nie wiem czy będe na quizie a co dostane? Zalezy czy wygrasz Pa ;* Pa ” …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostGontyna Cytat: „Może dmuchanego jeża? ” Co Ty masz z tym jezem ? Chciałbys miec prawdziwego jeza ? Co ma lepszego jez dmuchany od prawdziwego ? Jest sobota - piękny zimowy poranek...na co masz ochotę? Pozdro od wanny co plumka same panny
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Gratuluję Dziekuje Co we mnie Cię najbardziej denerwuje? Nic...i mam nadzieje, ze tak juz zostanie ...jestes taki pozytywnie pokręcony od czubka głowy az po piety Kiedy złożysz podanie na modka? A bez podania sie nie da ? Na co teraz zbierasz pieniądze? Na wakacje Jak wygląda mój odświeżony image? Bardzo fajnie i lepsiejszy od poprzedniego ...pasi do Ciebie jak ulał I tak na ucho: ile dałaś łapówki, żeby zdać? Phi myslisz , ze nie mam na co kasy wydawac ? Watpisz w moje umiejetno…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKonterfekt W jakiej miejscowości czulbys sie najlepiej jako mieszkaniec ? Z jakiego prezentu walentynkowego ucieszylbys się najbardziej? Jaki jest Twoj sposob na podryw ? Pozdro od słoika co mu woda sika
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od figlofor: „hi rybcia /me chlosta porem figlusia ile wlezie ostatnio nie wiem co z mycha i z paluchami zrobic to se popytam jak to nie wiesz ? zezlomuj cos ...eSTeka zrob jaki kierunek masz?? (jezeli nie dla wiadomosci publicznej nie odpowiadaj) Socjologia Reklamy i Komunikacji Społecznej dlaczego samochod twojego nauczyciela jazdy nie mial klimy mojego nauczyciela mial klime ale egzaminacyjny nie mial czy potrafisz zmienic zarowke w Bugatti Veyron?? no coz wiecej swiadek nie pamieta nie…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Dzyń ! puk Korzystając z tego,że nie śpię ( znowu ) namaziam coś nowego bardzo sie ciesze Co robisz jak nie śpisz ? Jak nie spie to albo pracuje albo odpoczywam Zdarza Ci się spać w dzień ? rzadko to musze byc albo chora albo strasznie zmeczona ...ale potrafie spac do obiadu wiec to tak jak spanie w dzien Ile potrzebujesz godzin snu by się wyspać ? nie wiem czasami mi sie wydaje , ze ile bym nie spala to wyspana nie bede O czym chciala byś najczęsciej śnić ? o niczym ,bo jak snie…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „mArcik @Mati|afk Masz już przygotowane 114,50zł? Nie żebym coś sugerował, ale wiesz, że zawsze lepiej się zabezpieczyć Mam juz dawno przygotowane Widziałaś, że nasz kochany mod Vasco już nie jest modem? widzialam ...nawet poSZOszowałam mu z tej okazji Smutno Ci z tego powodu? Nie...powiem nawet, ze bardzo mnie to ucieszylo ...nie bedzie mial teraz tyle czasu zeby mi tu posty usuwac i w sumie nawet nie bedzie wypadalo zeby to robil bo bedzie mial inne sprawy na glowie Uważasz, że …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostAmbiwalencja Kim chciałbys byc , gdybys mogl wybrac ? Uwazasz, ze wprowadzenie podatku dla singli to dobry pomysl? Na co masz najczesciej ochote po zimie ? Pozdro od dzbana co pije do rana
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od dziqska: „Cześć Maleńka Witaj Słodka :fkiss: Czego się boisz? Pająków i wysokości Kto ma gorzej: kobiety czy mężczyźni? Uzasadnij Ja myślę , ze mamy po równo ...zalezy z której strony popatrzeć...tak samo mamy przewalone w niekórych dziedzinach jak i mamy sie lepiej w innych :fsmile: Dlaczego warto mieć gorsze dni? Ja tam nie specjalnie lubie miec gorsze dni ...aczkolwiek wtedy mozemy docenic te lepsze ;P Jeśli jeszcze nie miałaś egzaminu na prawko to powodzenia życzę... i kopniak na sz…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Kicram Itam :fkiss: Jeszcze raz dziękuję za pomoc Alez prosze i polecam sie na przyszłosc W nagrodę przez przynajmniej tydzień nie masz limitów słów, umarzam Ci 20% poprzednich kar i życzę powodzenia w środę spoczek i nie dziekuje Do czego najbardziej lubisz się przytulać? Do mojej Emilki jest miekka , ciepla . kudlata i milusia Na czym oblejesz prawko? Wez nie bluznij Wiesz co... Bo mówiłaś, że masz pieniądze... To kupisz mi łosia? Ale prawdziwego, jak mi się znudzi oddam Łosia …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostWarka Jak chcialbys aby Twoja dziewczyna do Ciebie mówiła? Czego nigdy nie załozysz ? W jaki sposob chciałbyc uczcic swoje urodziny ? Pozdro od piwa co mu sie glowa kiwa
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Shax: „Dzyń ! Puk :fkiss: Dorwałem fajną stronkę wiec i parę pytań się znalazło Kojarzysz Bogusława Wołoszańskiego ? tak Lubisz jego książki albo programy telewizyjne ? nie czytałam i nie ogladałam Jeśli tak to jaka jest Twoja ulubiona ? j/w Ogólnie interesujesz sie wydarzeniami związanymi z I i II wojną światową ? raczej nie bardzo ...bardziej pociaga mnie starozytnosc i sredniowiecze I to by było misiowo /me kicra Shaxa PS. Obczaj ten link.Naprawdę warto trochę to przestudiować Click …
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Noc Dzien :fkiss: O jedynym i drugim... Jeden starszy ten wazniejszy , prawie Go nie widuje w pracy raz na jakis czas od swieta mówie na niego 'szefuńcio' i mlodszy , ktory mozna by powiedziec wszystkim zarzadza i rozplanowywuje prace ...jest non-stop a nawet jeszcze wiecej 19 słów Czyli... 100zł? mi wisisz :uhuh: Dla studentów są podwyżki... Czyli właściwie 150zł jeszcze :Pale bede miala kasy ...kiedy mi to dasz ? Zdarzyło Ci się wziąć kredyt? Na co? nie, nie bralam nigdy na nic…