Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Johnson - Szampon czy Agent?

marcik - - Archiwum CT

Johnsonkusssss Jestes ambitny ? Uwazasz, ze dobrze znasz kobiety ? Jestes nerwusek ? Pozdrowka

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od AJU: „Cze mam swoje dojścia ściśle tajne jak po imprezce? a dziekuje spokojnie , rodzinnie narazie to byla tura pierwsza na jakim zlocie byłaś? na roznych zlotach bylam , w roznych miastach z kim? z roznymi ludzmi niechec sie robić to sie jeździ po świecie... wiesz z autopsji ? Pzdr Papcie ” Cytat od Mati: „Kubełek Smieciuszek :fkiss: Nie, nie, nie... W lutym będziesz miała prawie tyle jak ja i to długo, bo przez prawie 9 lat - razem będziemy mieć dwadzieścia kilka No widzisz ...w takim…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Cizemki Ile czasu zwykle trwa wymiana mailowa z Toba, zanim przejdziesz do "konkretow"? Co wprawia Cie w walentynkowy nastroj? Wybierasz sie na karnawalowy bal przebierancow... jaki kostium zalozysz? Pozdro od pieczarki co ma dudy jak skwarki

marcik - - Archiwum CT

Cytat od AJU: „sto lat sto lat niech żyje żyje nam,niech żyje nam. NUTKA FOR YOU Dziekuje dziekuje dziekuje co tam? dobrze zaraz zwijam sie na imprezke po co znowu pojechałaś do de? jak po co ? poodpoczywac , pozwiedzac , na zakupy i na zlot czemu do mnie wogole nie odezwiesz? Nie widuje Cie na IRCursneaky.gif juz mnie nie kochasz? no zebym nie poszukala w logach kto kogo :bicz: smutno mi nie plakaj Ale mnie zaskoczyles wiesz ? Skad wiedziales , ze mam urodzinki ? ” Cytat od Mind_war: „Nie chcia…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Lawa wulkaniczna Co zrobisz z milionem wygranym w totka? Jestes śmiały ? Podaj przykład Jaka powinna byc kobieta z która mógłbys sie zaprzyjaznic ? A moze uwazasz, ze przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna nie ma szans na przetrwanie ? Pozdro od Tadzika co ma małego dudzika

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Johnson: „Hejo baby Hellou Johnson's baby Jak tam się bawisz? Oczywiscie ze fajnie Bedziesz duzo pic na zlocie? Alez skad Zwiedzalas juz miacho? Juz od kilku lat mam zwiedzone Kiedy wrocisz bo tesknimy? za tydzien , szybko zleci Buziol Calusek ” Cytat od Mind_war: „Ceś Ces Wybaczysz mi że nie pisalem przez kilka.... miesięcy? Oj najpierw wychlostam porem :bicz: A teraz mow gdzie byles jak Cie nie bylo i dlaczemu tak dlugo ” Cytat od Shax: „Dotarłem i tu Czekalam Dzyń ! Puk:cmok: 1 czy 2…

marcik - - Archiwum CT

Helusia kawusia Co bys zmienil w tym co robisz ? Gdzie teraz jestes jak wpadlam na chwilke ? Jak radzisz sobie z kłopotami ? Pozdrowka i tesknij mocno, za niedlugo wroce

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Niemiec Szwajcar :fkiss: Nic wspaniałego Pff :} Jak znajdę chwilkę i nie będę miał nic do roboty Ojoj to za jakies 10 lat ale to nie potwierdzona informacja :fgrin: Z tego zapomniałem Cię pomęczyć To może zlikwidujmy samochody, elektrownie i Internet? I nie będzie niczego! Oj no teraz sie czepiles , sa rzeczy ktore ułatwiaja nam zycie i sa potrzebne ...narkotyki oglupiaja , uzalezniaja i doprowadzaja do smierci i raczej chyba nic dobrego z ich brania nie ma Nie uważasz, że każdy …

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Pazur Cytat: „Chyba, że wolisz żebym ja się raz w miesiącu witał 30 razy? ” nie dzieki wole codziennie Cytat: „A ty nie masz już dud? Buleon ukradł? ” Jak to ? Cytat: „Jak to wszystko? ” No jakos tak wlasnie Podaj mi definicje slowa ' dudy' Bliski kolega ma zamiar ożenić się z dużo starszą kobietą...jak reagujesz? Opowiadasz rodzicom o swoim życiu uczuciowym? A komu opowiadasz ? Pozdro od helmuta co ma dudy z druta

marcik - - Archiwum CT

Hej:fkiss: No w koncu zalozyles CeTka Kiedy czujesz sie osamotniony ? Wolisz sluchac czy mowic ? Jak Ci sie GOguje? Co bys zmienil a co Ci sie podoba w tym co robisz ? Pozdrowka caluski

• MuuUua Cytat: „napewno nie wypada jej gilgać facetow ” Haha lubie w takim razie 'niewypadywalne rzeczy' Jak znajomi oceniaja brzmienie Twojego glosu ? Z czym kojarzy Ci sie zloto ? Co robisz jesli ktos w towarzystwie zartuje na twoj temat ? Zanotowales Toszek ? Caluski gilguski

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Kicram I jak ? A gdybym był to ja? Spoczek nie krepuj sie ...a pozniej zweryfikujemy to z rzeczywistoscia Po czym można poznać, że umiesz utrzymać umiar? Mowie stop :stop: Kiedy jesteś niezdecydowana, czym się to objawia? Tym, ze nie potrafie sie na cos zdecydowac najczesciej objawia sie to na zakupach Nauczył Cię Vascowaty o pszczółkach, kwiatkach i budce z piwem? Cos Ty ...podzielisz sie wiedza ? Miłej Milszej ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Kafelek Kaloryferek Cytat: „Przywitania nadal nie ma? Znów -1 do rankingu ” no juz juz dzis sa dwa Cytat: „A Vasco Cię pogoni... Razem z dudami ” mowiles wczoraj, ze ma jedna dude to skad wezmie druga ? Cytat: „Ja nie mam... Dudy... ” a co masz ? Cytat: „Co było źle? ” a jakos tak wszystko Kogo poprosisz o rade , gdy nie potrafisz podjac decyzji ? Jak myslisz bez czego nie potrafi sie obyc prawdziwy mezczyzna? Jak wyglada wypoczynek w Twoim stylu ? Pozdro od deszczowego luda co ma jednego duda

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Kapuśniaczek Ulewa Co stanowi (oprócz pająków i wysokości) największe zagrożenie dla Ciebie? brak snu Myślisz, że tylko dzięki temu tematowi można by napisać Twoją biografię? Mysle ze co nieco mozna by bylo uszczknąc do mojej biografii Gdyby ktoś wyszedł z taką inicjatywą byłabyś zainteresowana co z tego wyjdzie? Chetnie bym przeczytała i zobaczyla jak na podstawie pytan tutaj zadawanych i moich odpowiedzi jestem odbierana Czy Twój Fordzik ma wspomaganie kierownicy czy tak jak ja…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „Tak... Ale ja dalej nie wiem po co są Ci IRC supporterzy po to zeby zajmowac sie IRCem zresztą pocą to sie nogi nocą ...a reszty nie napisze bo mnie Vasco pogoni No jakoś tak Zawsze jakieś masz takie skojarzenia... Jakieś walenie, sapanie... Przepraszam bardzo ale to ja pisze a Ty masz skojarzenia rsneaky.gif Mężczyźnie nie wypada portfel, a kobiecie portmonetka \o/ Dobrze? źle ” Czego nie wypada robic mezczyznie ? Czego nie wypada robic kobiecie ? Jakie Twoja dziewczyna powinna …

• MuUuuUa Jak myslisz , czego nie wypada robic kobiecie ? A męzczyznie ? Jaki to dla Ciebie aktywny wypoczynek ? Jakie Twoja partnerka powinna miec wloski ? Jak wyglada wypoczynek w Twoim stylu ? Buziołki cmokolki smyraczki gilgaczki

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Shax: „Dzyń ! Puk Marciczku Shaxiczku Jak się prezentuje sygna w temacie przyszedłem zobaczyć Fajnie taka misiaczkowata I dziękuję raz jeszcze Caluj caluj , calusów nie załuj :fkiss: Dwa krótkie pytanka,bo jakoś tak późno Ile puszek pepsi jesteś w stanie wypić w ciągu jednego dnia ? O.o Nie mam pojecia ale pewnie duzo I czy kupowałaś w Media Markt bez vatu ? alez oczywiscie Dobranoc Brykusiek ”

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Miś Patyś Cytat od Mati: „No ale co? mam powiedzieć co sądzę o sobie? no tak wyszlo To tak jakbym Cię spytał co sądzisz o IRC Supporterach. Na pewno byś skłamała :P prawde bym napisala jacy sa pracowici i w ogole Bo ty jesteś zbereźna i w ogóle ja? dlaczego tak sądzisz ? ” Spotykasz ufoludka...co robisz? Czego nie wypada mężczyźnie? A kobiecie ? Pozdro od jemioły co ją ciągna dwa woły

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Wneku: „dzieńdobry! witaj hmm a właśnie, lubisz rowerkować? tak lubie co myślisz o wycieczce Cytat: „dom -pociąg-> Warszawa -pociąg-> Kijów -pociąg-> Moskwa -kolej transsyberyjska z postojami po drodze w kilkumiejscach-> Władywostok -prom-> Japonia -samolot-> Kraków -pociąg-> dom?” w każdej miejscowości dzień czy dwa na zwiedzanie, po Japonii troche dlużej pojeździć, z tydzień np? jestem chetna na taka 'wycieczke' jeszcze jakby byla w doborowym towarzystwie to czegoz chciec wiecej pzdr …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Shax: „Dzyń ! Puk I znowu tu jestem O.O \o/ Który z cudów świata podoba Ci się najbardziej ? wiszące ogrody semiramidy I dlaczego ? bo sa piekne Którego nie chciałabyś odwiedzić,a który byłby pierwszy na Twojej liście ? Kazdy chcialabym zobaczyc ...pierwsze na mojej liscie bylby ogrody :fgrin: Z kim chciałabyś zwiedzać takie obiekty ? z kims kogo tez tak jak mnie to interesuje i nie bedzie sie nudzil podaczas takiej wyprawy I chyba będzie na tyle Buuuziii ”