Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostGoplana Co nosisz w portfelu oprocz kasy ? Co najczesciej robisz w deszczowy weekend ? Jakim jestes typem urlopowicza ? Pozdro od papugi co ma nos za dlugi
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „yeee marciki sa de best hehe thx :@*** maUpcikowy buziol Nie było co robić w tym CT jak marcika wcięło no to trzeba rozruszac troszke Fotki prosim, może sie zmienił marcik przy przerwie pewnie , ze sie zmienilam ...uroslam ze 2 mm i zmeznialam troszke ” Cytat: „:kwiat: Hej Kochanie Hej Kochanie Mam teraz jedno pytanko bo widze, że zadomowiłaś się juz w cetku troszke juz tak Powiedzmy teoretycznie, że wyznałaś komuś swoje uczucia odnośnie danej osoby. Spędziłaś z nią powiedzmy 6 miesięcy,…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat: „Hejoooo Hejoo Wyszalałaś się ? W jakim sensie ? Lubisz lizaki nimm2 ? Nie wiem ;P Wolisz truskawki czy nektarynki ? nektarynki Buziaki Caluski :fkiss: ” Cytat: „Cześć! Hej Jak było w niemczech? Bardzo fajnie Czemu pokazałaś tak mało zdjęć? Cos tam wygrzebie w wolnej chwili juz nie narzekaj :fgrin: Jak się żyje tak ogólnie? rsneaky.gif ogolnie calkiem przyzwoicie Będziesz częściej pisać na gg? hmmm :bicz: Prawko już rozumiem że masz jak się jezdzi? xD ( jak nei masz to padam na glebe xD) …
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostTurboptys Niezapowiedzianie, stary kumpel zjeżdża do Ciebie porannym pociągiem na czas nieokreślony – co robisz? W czym najblizej Ci do kaczki dziwaczki ? Masz portfel ? swir10.gif Pozdro od flejtucha co mu na nosie siedzi mucha
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
Post/me wita buleonka cmoka i wysciskowywuje Kto jest dla Ciebie autorytetem ? Jaka jest Twoja pierwsza poniedzialkowa mysl po przebudzeniu ? Gdybys mogl sie cofnac w czasie ...co bys zmienil ? drinkt.gif
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostFrędzel Cytat od Mati: „Hmmm... Jak nie mam odwagi zrobić to mam mieć odwagę powiedzieć? ^^” Nooo powiedziec jest prosciej Leżysz w łóżku i nie możesz zasnąć, co robisz ? (hahaha wiem, ze to niemozliwe ale wyobraz sobie) Co odstraszy Cię podczas wakacyjnej randki? Jak okazywać sobie uczucia w związku? Pozdro od kapibary co ma szerokie bary
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPeruczka Cytat od Mati: „Powtórkę z tym jak skończyłem czy ogólnie? ^^” ogolnie Czego Ci brakuje ? Co robisz aby to zmienic ? Co chcialbys zrobic ale nie masz odwagi ? Pozdro od foczki co ma kudlate loczki
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
PostWitaj buleonku Jakie prace domowe lubisz wykonywac najbardziej ? Jakich nie lubisz i chetnie bys je odstapil komus innemu ? Co Ci sie najbardziej podobalo w Żorkach ? A co Ci sie nie podobalo ? /me kradnie buleonkowi bu i zostawia leonka
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPrysznic Jak sie wytlumaczysz z tego eska ? KLIK Dlaczego Twoja lazienka jest lepsiejsza ? Kiedy robimy powtorke z rozrywki ? Pozdro od prysznica co go czochracz zachwyca
-
buleon
marcik - - Archiwum CT
PostHej buleonku Jakie plany na dzisiejszy wieczor ? Z czego ucieszyłbys sie najbardziej ? Co sprawia, ze usmiech nie schodzi z Twojej twarzy ? Korzystajac z okazji : buleon.gif /me czochra buleonka , sciska caluje , cmoka i wysciskowywuje mocno
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Johnson: „Hi Marciuuuuuuss Hi Johnsoniusssss Jak było impreza? Fajnie Dużo tanczyłaś? Nic Podrywałaś jakiegoś ciacha z obcego teamu ? Nie , ja nie podrywam Kiedy wracasz? Juz wrocilam Miłego wieczorku :*:* Dziekuje i mysle, ze juz dzis pogadamy ”
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostCzestokol dokoncz zdania W okolicach tlustego czwartku zwykle... Lata siedemdziesiate kojarza mi sie... Kupujac ciuchy , mysle ... Rodzinne swieto to ... Pozdro od krasnoluda co ma czerwonego duda
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Wartburg Syrenka :fkiss: Jak tam rodzinka w Niemczech? Zwiedzasz coś czy tylko odpoczywasz? Rodzinka ma sie dobrze °° raczej odpoczywam przy zakupach ^^ Dużo już wyjeździłaś kilometrów? jeszcze duzo ich przedemna Poznałaś już ból jaki towarzyszy tankowaniu? nie °° Jak w Niemczech oceniają tą sytuacje z tym krzyżem przed pałacem? hmm nie rozmawialismy o tym wiec niestaty nie wiem Miłej :fkiss:Calus ”