Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „mrum :* cium /me częstuje kawusią i za chwilke zaprasza do superaśnej pianki /me czestuje Supcia myszka prosto spod lodowki :E To jak z tym pytankiem o byciu znanym i lubianym...prawie tak jak na tej fajnistej fotce? pewnie, ze chcialabym ...chociaz niesie to tez za soba pewne niedogodnosci np nie mozna byc anonimowym, rodzina tez swego rodzaju narazona jest na upublicznienie , ogolnie dopoki sie nie przezyje tego na wlasnej skorze to chcialby sie to miec ...ale czy by mi sie…
-
Hej Supcioszku Cytat od Superman: „Najbardziej cieszy mnie ... nadchodzący weekendzik i to co może się tam wydarzyć :)” Jak myslisz co moze sie wydarzyc w nachodzacym weekendziku? Nie boisz sie jechac tyle kilometrow ze swiezym kierowca? Wiesz, ze mamcik Cie jutro zamarudzi? Jestes na to przygotowany? W jaki sposob? Cytat od Superman: „/me życzy marcikowej Martusi spokojnego dnia w kolorze tenczy :kocham:” Dzienkuje ]:-D Dzis miala dzionek w kolorze referatu /me zyczy Supciowi spokojnej nocki bo…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od HermaN^007: „no jeśli będę miał czas to zajrzę ale nic nie obiecuje bo noc jest krótka ja w nocy nie siedze na IRCu raczej tak w godzinach popoludniowych az do 22:00 pozniej ide spac bo niezly spioch ze mnie a jeśli gustujesz w "umca umca" to zapraszam do odsłuchania i skomentowania mojego pierwszego mini secika Mój pierwszy mini secik ;) odluchalam i skomentowalam ...podoba mi sie i czekam na jeszcze sylwester na plaży w ciepłych krajach ? czyżbyś nie lubiła zimy? ogolnie nie przepadam…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od HermaN^007: „jeśli wbijam na irc'a to na kanał u30 albo io to az takie puste nie sa ...zajrzyj tez na #ogame.pl a gustujesz może w gatunku muzyki club/house/trance (i wszelakich odmianach) ? oczywiscie jakbyś chciała spędzić sylwestra? najlepiej gdzies na plazy w cieplych krajach czy planujesz już wakacje ? jeszcze nie i co ja tu robię? jak to co ? wpadasz na kawusie i ciasteczko ” Cytat od .Archangel: „Hahah marcikowa znowu szyge zmieniła :P no Zrób mi taką sygne + avk nie, bo Twoja je…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „/me karmi marcik wafelkiem :* /me czestuje Supcia krowka :fkiss: A Ty za kogo siebie masz? za aniolka ma sie rozumiec :fsmile: 4d932ff6f860dde1.png ...dlaczego uważasz siebie za Aniołka? bo mam skrzydelka , aureolke i inne atrybuty anielskie :lol: Co Cię skłania do wyrazenia takiej opini? przekora Myślisz, ze to prawda? A myslisz inaczej ?Proszę o większa rozpiskę zawierająca jakies potwierdzenie tego stwierdzenia I nie chce widzieć czegoś w stylu...bo tak, bo na fejsie tak p…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od HermaN^007: „mnie u Ciebie jeszcze nie było a witam witam a więc witam i zadam parę pytań będzie koniec świata w 2012? watpie co uważasz za swoją najlepszą cechę? najlepsza powiadasz? ale najgorsza mi latwej bedzie wybrac jaki jest twój fetysz? haha to wiedza wszyscy na IRCu wiec zapraszam pozdro elo pozdrowionko :fkiss: ” Cytat od Superman: „Brum Rajdowcu :* Brum brum Pilocie Uważasz się za dojrzałą osobe? Czy Twoje decyzje, które podejmujesz też takie są? raczej uwazam sie za dojrzala…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostJesien Gdybys mogl zmienic imie na inne to jakie by bylo ? Lubisz robic zakupy ? Jaka jest zwykle reakcja na zart ktory opowiadasz? Podro od szczotki co ma w sobie grzechotki
-
/me cmokusia Supcia w ten deszczowy poniedzialek Co bylbys sklonny zaakceptowac u partnerki w imie milosci ? Gdybys mogl sobie wybrac to przez kogo chcialbys byc adoptowany ? (oczywiscie to pytanie w ramach zarciku wiec tak tez powinno byc potraktowane ) Jak liczna masz grupe przyjaciol ? Kto moze zostac Twoim przyjacielem ? /me chlup chlup Supcia deszczykiem
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Witaj Puszku Witaj Witaczku :fkiss: Jak oceniasz pomoc Supcia? Oceniam bardzo, bardzo profesjonalnie W ilu stopniach jesteś zadowolona z tego co wybrałaś? w 100 stopniach Celciusza Gdybyś miała wolne weekendy to czo byś chciała w nie robić...oprocz długiego spania, leniuszkowania, netkowania...? Oczywiscie wszystko co do tej pory robie jesli mam je wolne czyli zameczki , skaleczki, gokarty , filmowanie , quady i inne przyjemnosci Wiesz już wszystko o swoim samochodzie? co jes…
-
/me wita Supcioszka i mrumcia Dlaczego dziwnie sie dzis czujesz ? Co powoduje, ze Twoje samopoczucie jest dziwne ? Jak to jest czuc sie dziwnie ? Opisz Gdy czujesz sie dziwnie to jest to pozytywne odczucie czy nie ? Kiedy marciki zachowuja sie dziwnie ? /me gililili Supcia tu i wszedzie gdzie ma gilgotniczki i w innych dziwnych miejscach przeznaczonych do gilgotania:fkiss:
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Heksogen: „Hej Marcik:* Hej Teraz ja dam parę pytanek Może zacznijmy od zmiany sygny którą postacią bardziej się sama czujesz ;P? Oczywiscie z aniolkiem , chociaz niektorzy twierdza inaczej Hm racjonalizm czy irracjonalizm ;)? A pomiedzy tez moge wybrac ? Taki zloty srodek I coś może z bardziej przyziemnych Czego słuchasz jadąc samochodem? Albo radia albo tego co aktualnie mam nagrane Może coś z jedzonkiem:) wolisz kombinować w kuchni czy wyskoczyć na miasto:)? zalezy w jaki dzien ...je…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostPrecel Cytat od Mati: „Nie, w ogóle jakoś znicze do mnie nie przemawiają.” A co do Ciebie przemawia ? Jaki masz sposob na jesienna randke ? Len czy pracus ? Sowa czy skowronek ? Cola czy pepsi ? Precle na slodko czy na slono ? Pozdro od losia co ma szczotke z wlosia
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Hej Puszku :* Hej Okruszku Widze, że znowu odpowiadało Twoje słodkie bliżniacze Ja Angel to Twoje drugie Ja, które jest wewnętrznie ukryte albo zewnętrznie odkryte Evilku \o/ Gdbyś miała nagle przestać jeść na dłuższy okres czasu to jaki ostatni posiłek zazyczyłabyś sobie? cos bardzo kalorycznego Wybierając pianke, wolałabyś zapachową czy kolorową? kolorowa Piwko z soczkiem czy drink ze słomką? A gdy Supciowy posiłek będzie bardzo ale to bardzo niejadalny to czo zrobisz? bedz…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Quauli: „Dzień Dobry Wieczór Marto. Witaj :fkiss: Co za dzień... Też miałaś tyle rzeczy do zrobienia co ja? Bo normalnie nie mam już siły. Ja mam codziennie tyle rzeczy do zrobienia , ze szok :ffreak: Cieszysz się, że to właśnie tutaj napisałem właśnie swojego 1.500 posta? Bardzo sie ciesze Lubisz ironię? W sensie jak ludzie jej używają, niekoniecznie w stosunku do Ciebie. Nie uzywam ironii i nie za bardzo ja lubie Już po Halloween. Na jaki temat będzie Twój następny avek/sygna? A tak p…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Witaj Kochaniutka Witaj Skarbeczku Jak moge pytać o inne rzeczy gdy najważniejszego nie wiem i nie potrafię tego zrozumieć? :-/ A czego nie wiesz badz nie potrafisz zrozumiec i w jaki sposob moge Ci pomoc to zrozumiec ? Dlaczego poznanie wiedzy musi boleć? Zalezy jaka wiedze chcemy posiasc Czemu przeszłość jest zagadką, terażniejszość mętlikiem? a przyszłość..niech sobie narazie czeka Przeszlosc, jak dla mnie nie jest zagadka a raczej czyms juz poznanym ...terazniejszosc fakt…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Witaj Mega Uparciuszku Witaj aUc aUc ;( Dlaczego tak reagujesz gdy Supcioszek łapie Ci rączki gdy robisz sobie bzitkie rzeczy? Czy wiesz, że On chce dla Ciebie jak najlepiej sneaky.gif Czemu mu sie nie poddasz...skoro sama wiesz, że nie powinnaś robić tego co robisz. Pobijesz go kiedyś gdy jeszcze będzie probował Ci pomóc? Hehe nie mam zamiaru Cie bic , juz i tak zrobiles ze mnie okrutnice Ja poprostu nie lubie jak ktos krepuje mi raczki ...to takie krepujace Wiem wiem, ze ni…
-
/me ciumciurumcia Supcia tu i tam Cytat od Superman: „Pomimo tego, ze mnie pobiłaś, kopałaś, gryzłaś, szczypałaś, topiłaś, gilgałaś, na wysokościach torturowałaś..nawet autem potrąciłaś :E” Oj tam oj tam jeszcze ktos pomysli, ze mnie taka torturnica ( nazwa bynajmniej nie ma zadnego powiazania z tortem ) Jak smakowal Ci sos do nachos ? Co bedziesz mowil gdy marcikowy obiadek nie bedzie Ci smakowal ? Dlaczego w tym tyg nie bedziesz mial tunczyka ? Jaki jest Twoj ulubiony obiad ? tt3.gif
-
marcik - - Archiwum CT
Post1001053.gif Cytat od Mati: „AC/DC \o/:* TSA Miałaś już jakąś niebezpieczną sytuację na drodze z Twoim udziałem? Raz mi gosciu wyjechal Umiesz "bajerować"? Alez skad Miałaś już jakąś kontrolę od czasu dostania prawka? nie Dla kogo czujesz tzw. respekt? do ludzi , ktorzy maja jakis wplyw na to co dzieje sie w moim zyciu Miłej Milszej ”
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostSwieczka Cytat od Mati: „A ta mysz to miała mnie wystraszyć? ;D” niop Byles juz na grobach zapalac znicze ? Zapalasz komus jeszcze czy tylko bliskim ? We Wszystkich Swietcyh chodzisz na cmentarz wieczorem ? Pozdro od pawiana co ma wujka Jana