Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Fabregas Francesc Jaka jest Twoja ulubiona przekąska? nachos Z czym pizze lubisz najbardziej? z duza iloscia sera , pieczarkami, kukurydza i innymi takimi Ulubiona sałatka do drugiego dania? zielona salata lodowa z rzodkiewkami, pomidorami i papryka Miłej Milszej :fkiss: ” Cytat od Superman: „Słodki brzuszek :* Slodkie mysli Lubisz rzucać się śnieżkami? Ale takimi w realu a nie na ircku/forum/gg pewnie, ze lubie boisz się, ze z Supciem przegrasz? nie boje sie , poczekaj Ty o ! Ja…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostZamiec sniezna dokoncz zdanka Podczas szalonej imprezy na basenie ... Jesli opowiadam zart... Interesuja mnie ludzie ... Zawsze mowie... Pozdro od weza co rzeki spienieza
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Kudłaczku :* Gilgaczku Czy w ostatnich latach wróżyłaś sobie w Andrzejki? Obchodziłaś jakoś ten dzień? Bo w dziecinstwie pewnie w szkole były zabawy? Co roku sobie wroze w Andrzejki , co roku leje wosk i w sposob szczegolny obchodze ten dzien Wierzysz w wróżby? Spełniło Ci się kiedyś coś co gdzies wyczytałaś, wywrozyłaś sobie z kart albo...jakoś inaczej? To zalezy od sily sugestii, ktora mamy w sobie ...czasami sie spelnilo, czasami nie... ale fajnie jest sie pobawic i posmia…
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od pff: „Marcik, Marcik ! IRC, mój IRC popsuło się Buuu...” A co mu sie stanelo ? rsneaky.gif
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Dobry Wieczór Kochanie :* Dobry Wieczor Skarbie Miałem się rozpisać o myślicielu ale zrezygnowałem oO Dlaczego ? Czy jest coś obecnie takiego co chciałabyś bardzo wiedzieć, bardzo poznać? Nie pytam o szkołe, nauke itp oO Mysle, ze jak kazdy bardzo chcialabym znac przyszlosc :fsmile: Patrząc wstecz, jak oceniłabyś, określiła i opisała marcika z czasów gimazjum? Co możesz o niej opowiedzieć? A jednocześnie czego Ci brakuje z tamtego okresu? marcik z czasow gimnaznjum byla bardz…
-
/me moczy Supcia w wosku i robi z Niego woskowa figure W jakich sytuacjach masz ochote byc chamski i dlaczego taki nie jestes, skoro masz ochote ? Myslisz, ze zawsze mozemy albo przynajmniej powinnismy robic to, na co mamy ochote ? Czego nie powinno sie robic ? Czy zalujac tych kilku chwil w zyciu , gdybys mial taka mozliwosc, chcialbys je usunac ze swojego zycia ? /me pozycza Supciowi kombinierki zeby mogl dobrze nalozyc gume
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Giant: „A marcik me pamięta? Hehe pewnie ze pamieta Czyje są te kolorowe szkietki na zdjęciu w skypie? Nie moje ...pewnie jakies pani Bałwanek już ulepiony? Nie, sniezku za malo spadlo ...czekam na wiecej Dlaczego konfiguracja IRCA jest taka trudna shifty.gif? Gdzie tam trudna ? Latwizna przeciez .Napisz do mnie to Ci pomoge jesli masz z tym jakis problem =) A dlaczego ? A dlaczego by nie ? ;} ”
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od .Archangel: „Cześć Czesc Po moim poście będzie dwusetna strona Twojego CT Widze wlasnie Ilu ty masz wielbicieli Ja nie mam wielbicieli :rumieniec: Na ircu już rozmawialismy i dobrze Cale 5 minut A teraz czas na gg Kiedy sie na gg odezwiesz? rsneaky.gif Ostatnio sie odezwalam to nawet nie odpisales pff Ulubiona emotka? --->:fkiss: Pa. Pa. ” Cytat od Superman: „marcikowy taniec brzucha Supciowa makarena :fkiss: Cytat: „Ale Supcio jest aniolkowaty tylko jak spi ” Podgladywowywałaś a zawsze…
-
/me wypiankowywuje Supcia tu i wszedzie Cytat od Superman: „Dlaczego nie czujesz sie szczesliwy ? Szczęście jest to pojęcie względne Można być szczęsliwym z roznych rzeczy i roznych momentow...ale roznie z nim bywa :P” Powtorze pytanie ...dlaczego nie czujesz sie szczesliwy ? dokoncz zdanka Zycie jest ... Domem moge nazwac ... Dobry kierowca to taki ... Czasami mam wielka ochote ... Nigdy nie moge ... Zaluje... /me czesze Supciowi kudlate mysli
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Superman: „Szakirka :* Loco Uważasz, że będziesz lepsza w Szakirkowaniu od tej Pani w 16sekundzie będziesz coś ćwiczyć czy pojdziesz na żywioł gdy Supcioszek będzie zajadać sobie popcorn...chyba, ze dołączy do Ciebie z makarenką Ja nie bede nigdy lepsza niz ta pani w 16 sekundzie ...nie bede nawet lepsza w 30 sek ...nie bede nic cwiczyc i nie bedzie zadnego zywiolu ale makarene mozesz mi zatanczyc chetnie zobacze :fgrin: A jak Ty oceniasz swoje Calzone? Co o nim możesz powiedzieć a co d…
-
/me delikatnie (jak na marcika przystalo) ciumcia Supcia i lekko szmyra Co w danym momecie uczynilo by Cie szczesliwym ? Dlaczego nie czujesz sie szczesliwy ? Jakiego typu szczescie jest Ci najbardziej potrzebne ? Co chcialbys miec w danej chwili ? Jaki prezecik jest dla Ciebie slodziasny ? Cytat: „/me kręci marcikiem, żeby ją ładnie odkrecić przy czym dobrze zamieszać :* ” hehe dobrze, ze nie wstrzasnales /me zyczy Supciowi samych slodkich snow
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostKamis Co bys wybral : Sielanke na wsi czy mozliwosci wielkiego miasta ? Zazdrosc czy zaufanie ? Trzy listki sałaty z mineralna czy golonka z piwem ? Kaprys czy przemyslane podejmowanie decyzji ? Pozdro od kozy co ma 3 wozy
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Problemy bezp. pożarowego w inż. lądowej Komunikacja miedzykulturowa Masz jakiś skuteczny i sprawdzony sposób na podryw? Ja ? W ogole nie mam Ja nie podrywam , jestem na to zbyt niesmiala Co Cię najlepiej budzi do pracy? Codziennie budzi mnie telefon i kilka drzemek ...ale skutecznie budze sie tak po ok 2 godz w pracy Myślisz, że po tym jak już trochę jeździsz autem to dałabyś rady jeszcze raz zdać prawko? Mysle, ze tak Na czym by Cię ujechali? Na zatoczce Byłaś kiedyś na siłowni…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostSmok Nie bales sie ze mna jechac ? W koncu droga daleka a ja prawko mam dopiero co . Wolisz piekne cialo czy piekny umysl ? Zapach czy smak ? Utarte sciezki czy przecieranie szlakow ? Pozdro od koczkodana co stracil swojego pana
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „Toruń Pierniczek Kiedy usuniesz konto na nk? Nie wiem ale i tak tam nie wchodze prawie wcale :fziew: Co najbardziej lubisz gotować? Wole piec ciasta ...z gotowania to moze bym wybrala hmm chinszczyzne Masz w jakiejś dziedzinie kompleksy? oczywiscie , ale nie bede o nich opowiadac publicznie Jak wyglądałyby Twoje wymarzone wakacje? Przedewszystkim dobre towarzystwo... ciepelko , duzo slonka ... duzo zamkow do zwiedzania ... cieply basen , czysty ... drinus z palemka i...byczonko :…
-
Mati
marcik - - Archiwum CT
PostListek Jak okreslilbys jazde marcika ? Co zrobilam zle w/g Ciebie ? Jakim jestem kierowca? Co przywieziesz mi na nastepnego grilla ? Pozdro od kaczorka co ma pol rozporka
-
marcik - - Archiwum CT
PostCytat od HermaN^007: „no herbatka ostatecznie może być no to herbatka bedzie dla Ciebie zrobiłem kolejny mixik więc zapraszam ponownie Mój pierwszy mini secik ;) przesluchalam i podoba mi sie i fajnie sie slucha cieszysz się że niedługo święta? pewnie umiesz jeździć na łyżwach? oczywiscie elosz papciosz ” Cytat od .Archangel: „Ce Ce Widzisz jednak zmieniłem szyge ha a jednak nieladna Dostałem bana na irc xD i nie pospamie tam a poza tym i tak by mi się nie chciało... ;f co znowu nabroiles ? Kied…