Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 281-300 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• santa2.gif /me kicra swiatecznie Supcia Co najczesciej robisz gdy marciki sa niegrzeczne ? Jak myslisz , jaka kara byla by dla marcika najdotkliwsza? A jaka kare najdotkliwiej odczul by Supciek ? Jakiego koloru rozgi dostales na pupke ? Na co masz teraz ochote ? /me ciumcia Supcia i obmysla plan na jutro

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

moman1.gif Cytat od Superman: „ Choineczka :* Bombeczka "Pisanie pracy nie idzie a stoi ... Ogolnie jestem zla i nic nowego nie napisalam jeszcze" Aż cisną mi się tutaj pewne słowa, o tłumaczeniach, wyjaśnieniach co słyszałem ... powiedziałbym 'a nie mówiłem' i inne słowka ale nie zrobie tego... bo jest dokładnie tak jak mówiłem a nie tak jak słyszałem.. Ale przeczytalam ksiazki na razie Pamiętasz czo mówiłem o pracce, lajcik...dużo czasu jest, to jest pikuś i w ogole nie ma czo się przejmować …

marcik - - Archiwum CT

decora1.gif Cytat od Superman: „Witaj Śnieżynko :* Witaj Sniegowy Plateczku Jak będzie wyglądało Twoje rozkładanie choinki? Jak zazwyczaj zaczynasz, od dołu do góry? Najpierw lampki...jak to wygląda, opowiedz mi o tym? Moja choinka narazie stoi rozlozona i czeka na mnie ale zaraz sie za nia wezme . Zaczne od zawieszenia lampek pozniej zawiesze bombki, gwiazde na czubeczek , lancuchy i na samym koncu kokadry... w tej wlasnie kolejnosci ...chyba, ze mi sie odwidzi i zrobie to inaczej Oczywiscie z…

• Hej Supcioszku pociesz mnie mialam miec urlop Jak wyglada Twoje nowe lozeczko ? Kiedy bede mogla je wytestowac czy sie nadaje ? Kiedy mi cos ugotujesz ? Jak wygladal Twoj dzisiejszy dzien ? Rozpisz sie /me ciumcia Supcia troszke bardziej niz zawsze i jeszcze dokicrowywuje

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Dragon220: „Ponownie milego wieczoru. Dziekuje i nawzajem Skoro wierzysz w Boga to potrafisz cos o Nim powiedziec? To wszystko czego nauczyli mnie na lekcjach religii i co zapamietalam Jaka rase psa lubisz najbardziej? (Ja lubie owczarki niemieckie) lubie kundelki sa wierne slodkie i zawsze takie mialam Ile masz lat? 21 Jak sie mniewasz? a dziekuje dobrze , nie moge sie juz doczekac swiat Me idzie po kawe i zamienia sie w sluch Ja chetnie bym sie kawusi napila tez :xnice:”

marcik - - Archiwum CT

119af71.gif Cytat od Dragon220: „me mowi: Dobry wieczor. /me rowniez zyczy dobrego wieczorku :xnice: Jestem Smok220 zioniesz ogniem ? Uwazam sie za czlowieka wierzacego. Czy ty wierzysz w Boga? Wierze Moj ulubiony kolor to zielony, a twoj®? niebieski Lubisz zwirzeta? bardzo Twoj ulubiony zwierzak? piesek ” 1158ed1.gif Cytat od Quauli: „Hej marciku! hej hej hej :xkiss: Prezenciki rozdane? Kupione? Otrzymane? trzeba czekac do swiat z otrzymaniem i rozdaniem a kupione oczywiscie, ze tak Szusowałaś…

marcik - - Archiwum CT

11b30f1.gif Cytat od Dragon220: „Me mowi : DOBRANOC /me wita serdecznie TAK oto czas na strone 201. ale sie tego nazbieralo Czy chcesz mnie poznac? Tak ” 11da351.gif Cytat od .Archangel: „6k postów pykło. gz az huknelo Siemano hej Ptysiek Kiedy będzie szyga? (prędzej się święta skończą ;]) marudnik Kto ten dział teraz moderuje? moderator ? Co by było gdybym sobie tutaj temat założył? sneaky.gif musialbys chyba wstapic w szeregi teamu Wyjeżdżasz czy zostajesz w domu na święta? zostaje w tym roku…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Sniezyca dokoncz zdanka Lepienie bałwana to ... Ostatni raz robilem to... (chodzi o lepienie balwana przyp.autorki) Narty ... Osoby z ktorymi sie spotykam ... Mam fiola na punkcie... Pozdro od barana co snieg odgarnia od rana :xntongue:

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „/me częstuje marcik ciepłą kawusią w ten zimniusi dzionek :* /me dziekuje za kawusie ale zaraz idzie spac Skoro nie chciałaś opowiedzieć o 24tym to powiedz przynajmniej jak wyglada sprawa z prezencikami Kto je przynosi? (gwiazdka, mikołaj czy może małe marciki)... czekacie az gwiazdka pojawi się na niebie czy moze tuz po kolacji? Kto je rozdaje...jak to wyglada? Prezenty pod choinke przynosi dzieciatko , czekamy z kolacja do pierwszej gwiazdki i cala rodzina zasiadamy do wigi…

• /me wita Supcia w te mrozna noc dokoncz zdanka Moja najlepsza ... Kiedys zrobie to... Lubie ogladac ... Najlepsze kebaby... W wigilie ... Czasami mysle, ze .... /me zrzuca Supciowi snieg z choinki za koszulke i sie szybciutko chowa

marcik - - Archiwum CT

mistel1.gif Cytat od Superman: „Hej Szataniku :* Hej Diabelku Jak Ci się podobała Niedziela? Jak myślisz czemu przegrałaś? Niedziela mi sie bardzo podobala. A kto przegral ten przegral i tak wszyscy wiemy, ze to Ty Czy posiadasz jakąś wiedze lub cuś co mogłoby wpłynąć na mnie? Mysle, ze nie Cytat: „nic Ci nie powiem bo miales mi wczoraj poopowiadac o swojej wigilii a nicz zupelnie nie powiedziales :bunt:” Ale nie pytałaś więc czemu na mnie foch? Opowiadaj! Rozpisz się ładnie Tylko nie pisz, ze …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj Promyczku :* Witaj Sniegowa Kuleczko z marcikiem zawsze a wczoraj latales sam Wyciągasz wnioski z tego jak ktoś coś Ci mówi, tłumaczy? bynajmniej nie chodzi o szkołe staram sie wyciagac a i tak upieram sie przy swoim :klaun: Wpadłaś kiedyś do zamarzniętego stawu? Chodziłaś po nim? Czy raczej bałaś sie albo nigdy nawet nie miałaś okazji? Nie chodzilam , nie mam zamiaru wpasc do zamarznietego stawu i nawet jak mialabym okazje to raczej nie wejde Jakie marcik ma potrawy na…

• /me sniezkuje Supcia po sniegu Cytat: „ojoj...zaprosze Cię na obiadek albo kolacje Jeśli będziesz miała ochote na takie cuś ” nie zebym sie upominala ale miales mi cos ugotowac Co najbardziej smakuje Ci na wigilijnej kolacji ? Jak bedzie wygladala Twoja choinka ? Kto zazwyczaj ubiera choinke w Twoim domu i kiedy to robicie ? Czy piesio tez dostanie prezenta ? /me sniezkuje Supcia jeszcze troszke zeby jutro bylo mu latwiej

• /me szczypie Supcia w pupke Cytat od Superman: „pokaze Ci fotki 25tego” a to nie dasz skosztowac ? bo ja takich rzeczy nie mam Jak sie przygotowywujesz do wojny na niedziele ? Masz juz jakis plan czy pojdziesz na zywiol ? Co zrobisz jak Cie pokonam ? Co zrobimy jak nie bedzie sniegu ? /me podszczypuje jeszcze troszke Supciowego pupalka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Mydło :* Wszystko umyje nawet uszy i szyje Co mam zabrać albo jak się przygotować do naszej Wojny? Ubierz sie cieplo, wez ubranie zapasowe chyba, ze chcesz pozniej latac nago :fkiss: Jesteśmy lamki? Jestescie Kto odśnieza placyk, przed bramką itd? Przykładasz się jakoś do tego...zeby pupy sobie potem nie poobijać? Babcia zawsze odsnieza i zanim ktokolwiek by sie zabral za to, to juz jest poodsniezane . A pupke obijam i tak . Mam talent :fgrin: Włączył Ci się juz świąteczny na…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Szczerość ??? Co możesz powiedzieć ciekawego o szczerości? Szczerosc to mowienie sobie prawdy...ale nie wiem czy o takie cos Ci chodzilo ???Czym ona według Ciebie jest, jak się przejawia i jaka powinna być? Czym jest odpowiedzialam pietro wyzej , przejawia sie w kazdym kawalku naszego zycia , nie wiem jak mam odpowiedziec bo nie znam rodzajow szczerosci , znam tylko jedna te o ktorej pisalam w pierwszej odp Jak powinna wyglądać pomiędzy ludzmi, tymi bliższymi jak i troszku da…

marcik - - Archiwum CT

sa85fb1.gif Cytat od Superman: „Hello Kochanie Hej Skarbie :fkiss: Jak zdrówko, jak samopoczucie? Dobrze a dlaczego pytasz ? Jaki jest idealny prezencik dla marcika? Na mikołaja albo pod choineczke? Co lubisz dostawać? Wiem już czego nie, pisałaś mi ze 100tnej nie chcesz dostać Z czego marcik się cieszy gdy to dostanie? Najlepiej cos przydatnego ale niekoniecznie skokwirowka Najwazniejsze, zeby to byla niespodzianka . Czego nie lubisz w zimie? Co Cię od niej odstrasza? Nie licząc zimna a czo w …

• Mikolajek Jakie prezenty dzisiaj rozdales ? Jak wyglada u Ciebie w domku wigilia Bozego Narodzenia ? Jakie tradycyjne potrawy sa zawsze na Twoim stole ? Czego nie lubisz w swietach ? A co w nich jest takiego niesamowitego ? /me podarowywuje Supciowi maly mikolajowy prezencik devil1d.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj Śpioszku Witaj Kolderku Masz sanki, jabłuszko albo cuś inszego w domku na czym mozna zjezdzać z górek? Mam sanki , jabluszko a cos innego sie zepsulo Jakie robisz śniezki? Masz jakiś sposobik, tajemniczą metode do ich lepienia, ubijania? Daleko rzucasz, mocno walisz czy raczej delikatnie? Sniezki robie takie, ze zanim doleca to sie rozsniezkowywuja na drobne ...no chyba, ze snieg jest mokry wtedy latwiej sie taka sniezke skleja i sie nawet trzyma kupy ...rzucam blisko w…

• Mati

marcik - - Archiwum CT

Balwanek Jak najczesciej spedzasz swieta Bozego Narodzenia? Jakie tradycyjne potrawy znajduja sie na Twoim stole w wigilie i swieta ? Sylwestra wolisz obchodzic na malej imprezce czy jakims balu ? (domyslam sie odpowiedzi ale zapytam co mi szkodzi) Jakie masz plany na tegorocznego Sylwestra ? Pozdro od jeza co ciagle snieg odsnieza