Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mind_war: „Zostaniesz moją walentynką? peffnie ” Cytat od Superman: „Skarbie Hej Skarbek Czy myślisz, że kierowanie się uczuciami w zyciu jest dobre? Co myślisz o osobach, które to robią? Powinno sie kierowac uczuciami bo czym bylo by nasze zycie bez uczuc ale trzeba tez do tego dodac ciut rozsadku bo to akurat ze soba w parze nie czesto lubi chodzic. Mysle, ze osoby ktore kieruja sie w zyciu tylko uczuciami powinny byc ostrozne i czasami troche realistycznego podejscia nie zaszkodzi. C…

• Witaj Supcioszku "c nad c " hearts2w.gif Powiedz mi jak to z Toba jest jesli sie na kogos foszkasz czy gniewasz ? Pokazujesz to jakos , demonstrujesz w jakis sposob ? A moze mowisz wprost co Cie boli czy drazni albo zlosci ? Jesli jestes na kogos o cos zly wtedy probujesz to wyjasnic ? Czy wolisz snuc swoje domysly ? Uwazasz, ze masz racje i nie potrzebujesz niczego wyjasniac ? Jesli zloscisz sie na kogos wtedy lepiej takiej osoby unikac? Lepiej zerwac kontakt ? Czy jak to najczesciej jest u Cie…

marcik - - Archiwum CT

hearts1t.gif Cytat od Mind_war: „Myślałem że mi tą lasagne albo pizze zrobisz A nie że zjesz ale ja lubie zjesc A zrobisz? zrobie zrobie ” hearts2.gif Cytat od <<KENJI>>: „/me dawno tu nie był ale niespodzianke mi zrobiles Jakoś nabrałem ochoty na powrót do świata Ogame tak to jest z nalogami na jakim uni teraz grasz? Z tego też powodu /me tuli się do Marcik /me tulasi Kenji ile wlezie ” hearts3a.gif Cytat od Superman: „Kochanie Skarbie Co mi ciekawego powiesz o wczorajszym dniu? opowiedz mi o …

• /me wita Supcia walentynkowo 0101bd1.gif Jak podobala Ci sie moja nowa koszulka ? Myslisz ze moglabym w niej isc na miasto ? Jak podobala sie jazda konikiem ? Bedziesz to robil czesciej i dluzej ? Lubisz byc przykajdankowany do kaloryfeka ? A moze lubisz kajdankowac? /me kicra Supcia mocno 02f4791.gif

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Hej maleństwo :*:* Hej duzenstwo Co najmilej wspominasz z dzisiejszego spotkania? Caly dzionek byl fajniutki Przeglądałaś już focie? tak Któraś Ci się spodobała najbardziej? tak supcio w majtach Wgrałaś już albo wypaliłaś dla mnie? :E nie bo czekam na Twoje Co sobie pomyślałaś jak po zdrapaniu Aniołka wyszedł Ci diabełek? zresztą wynik zdrapek chyba nie był zakakujący nie byl ...spodziewalam sie tego ...pomyslalam kurcze znowu bede musiala te rozki ukrywac Co możesz poradzić …

• /me patataja Supcia wieczornie Jak podobal Ci sie dzisiejszy dzionek ? Co podobalo Ci sie z nim najbardziej ? Jak sie czujesz z tym, ze oficjalnie zostalo uznane ze jestes diabelkiem ? Wiesz ze czekaja Cie koniki niedlugo ? Co im zrobisz ? /me kicra Supcia i lekko patataja

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mind_war: „Jest jeszcze wiszący Mind_warek Ale ten to maruda jest... Ja poprosze wiszacego Mind_warka Nic nie robi praktycznie leniuszkuje ? Czasami się o jedzenie zapyta a co je ? ” Cytat od Superman: „Hej Marto :* Hej Wojtku /me odkurza swoje miejsce w tym temaciku, gdyz dawno mnie tutaj nie było <<< dla marcik /me bardzo tesknila thx za kawusie Jak po sesji? Jak było, co z niej fajnego wspominasz a o czym chcesz zapomnieć? oO Jakos nic fajnego nie umiem z niej wykrzesac ...wspominam …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mind_war: „No Czasami nawet mi śpiewa niemozliwe :E Takie fajne, dyndające, POLECAM a jakas inna opcja ? ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mind_war: „A jak zapakujesz te wiaderka to podrzucisz pare? Dobrze ...wypelnie po brzegi zebys nie byl smutny Przydałoby się Jak kazdemu :3msie: Ostatnio powiesiłem marcika na ścianie, tak jak Pad, nawet fajnie wygląda Powaznie ? masz teraz dyndajacego marcika ? ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Mind_war: „Jeżeli jutro miałby być koniec świata z kim spędziłabyś te ostatnie chwile i dlaczego akurat z tą osobą? Pewnie z najblizszymi ...a dlaczego to chyba nie trzeba mowic Najważniejsze 3 rzeczy bez których się nie obejdziesz? wiaderko (zeby wlozyc do niego szczescie ) , plecaczek ( zeby wlozyc do niego zdrowie) i serduszko( zeby wlozyc do niego milosc ) Czy Ty też szykując się np. na wesele zaczynasz szykować się o 12 a i tak się nie wyrabiasz? Ja sie raczej wyrabiam mimo, ze zos…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Cześć niebieskowłosa marcik :* Hej brodaty Supcioszku Dziękuje za zestawik ciekawy pomysł...brakuje w niej marcika ;p bo to ona zdiabełkowała Supcia Alez prosze bardzo ...kudlaczek niezly tylko brodacza nie bylo Czy widzisz siebie jako wykładowce? jak reagowałabyś podczas egzaminu, karciłabyś studentow czy moze była łagodna? Nie widze sie jako wykladowca. Podejrzewam, ze bylabym bardzo surowa :ffreak: Skoro przezyłaś wczoraj swój pierwszy sen (nie powiem dzięki komu widzisz, …

• Hej Supcioszku spioszku Masz poczucie wlasnej wartosci ? Jestes z siebie dumny? Z czego najbardziej ? Jestes dumny z tego co osiagnales , kim jestes , kim sie stales? Wierzysz w to , ze mozesz zrobic wszystko ? Bardzo duzo? Wierzysz w to, ze jesli powiesz sobie , ze jestes w czyms dobry to faktycznie tak sie dzieje ? /me wykicrowywuje Supcia wieczornie

• Hej Supciku maly diabliku Pare pytanek na dzisiejszy wieczorek mam dla Ciebie Czy uwazasz sie za osobe o osobowosci nowoczesnej? Dlaczego? Czy masz w sumie wiecej potrzeb hubrystycznych czy transgresyjnych? Czy masz silna potrzebe kratyczna? /me cmokusia diablusia stawia kawusie na stoliczku i czeka odpowiedz diabliczku

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Włosiu: „I co? I co? i jajco Jaki Włosiek potrafi być miły? jak chce to potrafi I jeszcze powiedzcie mi... kto jest the best w kręgle? :D:D oj tam dalam Ci fory Idę spać bo dopiero wróciłem O.o spioch Dobranoc! Dzem dobry ” Cytat od Czesiownik: „HEj Hej Czesiowniku ! Ale Cie nie bylo dlugo ! tesknilam wiesz ? Ile to już mnie tutaj nie było?;-) Nie wiem ale bardzo bardzo dlugo Gdzie byles ? Jak tam mija nasz kochana zima ?;-) Nie mija ! ciagle sie skrada zasypuje sniegiem i zalodziowywuj…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Pad: „hejka O PadaFFko Ty moja gdzie Ty sie podziewasz jak Cie nie ma ? dawno mnie tu nie bylo, ale postanowilem zajrzec czy jeszcze dychasz Dycham i to calkiem , calkiem ;) a ze wciaz trzymasz mojego loga w szydze to cos tam klikne no nie kazdy wiesza marciki na scianach pamietasz mnie jeszcze trochu? Pamietam pamietam co bym miala nie pamietac =) mialas jakas przerwe od og, bo kiedys widzialem ten temat byl zamkniety ? rsneaky.gif Kiedys tak taka maUa przerweczunieniuska :E ”

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Granger: „Marcik czy wiesz że Zuo się zbliża :d i czy pamiętasz jeszcze kim jestem no pewnie, ze pamietam jak mogles pomyslec, ze zapomnialam ” Cytat od Superman: „Mrumciumciumcium marcik :* CiumCium Supciek :fkiss: /me na wstępie tulasi się do marcik i mówi, że głupio mu, że czasami jakby marudkował ...ale wiesz... /me tulasi Supciusia i mowi, ze nic a nic nie pamieta zeby marudkowal Jak wyobrażasz sobie Wlosia? Co możesz ciekawego o nim napisać hrhr (Pozdrawiam Cię Wlosiu o/ xD) Haha …

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Cześć Kochanie Czesc Skarbeczku Wymień kilka sportów, wraz z aktywnym spędzaniem czasu jak chciałabyś uciec od kompa i marcikowego pokoiku Ustaw to w kolejności od tego co chciałabyś najbardziej robić i to w pierwszej kolejności do tego co najmniej chciałabyś robić i w pozniejszym czasie (min 7 przykładzikow). [powiedzmy - bieganie, jazda na rowerze, skałkowanie, walki w kisielku...] jazda konna , le parkour , plywanie , skalki, chcialabym sie nauczyc jezdzic na nartkach albo…

marcik - - Archiwum CT

Cytat od zgadnjktoto: „-.- ładną mam sygne ? sliczna ” Cytat od Mones: „ DZIĘKUJE TOBIE TROCHĘ MINĘŁO ALE DOCHODZIŁEM TYLE CZASU DO SIEBIE nie ma za co ” Cytat od Rassija: „Tak się zastanawiałem, więc się zapytam, zapewne nie tylko Ciebie... Pamiętasz mnie? Jeśli tak, to z czym mnie kojarzysz? jasne ze pamietam Cie z uni17 niezly spamerek z Ciebie byl :fgrin: ” Cytat od Superman: „Hej Hej Supciowy marciku :* Hej marcikowy Supciu Jak podoba Ci się Supciowa broda? Pasuje mu, fajna jest? skudłaczył…

• Hej Supcioszku maly groszku Dlaczego chcialbys zostac skorkojadem ? W czym Ci to pomoze ? Jak to sobie wyobrazasz? Myslisz ze po takim przeobrazeniu dalej bedziesz soba ? Dlaczego do tej pory tego nie zrobiles ? Nie uwazasz ze bedzie z tego wiecej szkody niz pozytku ? /me masuje Supciowi poniedzialkowe zakwasy i mruczy do uszka

marcik - - Archiwum CT

Cytat od Superman: „Witaj mój Skarbie :* Witaj moje kochanie Porozmawiajmy o zdjęciach -jak bardzo lubisz być focona? to zalezy w jakiej sytuacji nie lubie gdy pracuje , sprzatam czy cos w ten desen...ale na imprezie czy gdzies tam w plenerze czemu nie Co sprawa, że obiektyw lubi marcika? a lubi? w takim razie trzeba spytac obiektywu Co może sprawić, ze marcik nie ma ochoty na pozowanie do zdjęć? wlasnie to co napisalam wyzej ogolnie ujmujac niesprzyjajace warunki -jaką chciałabyś mieć sesje?naj…