Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skróć / zakończ budowę.
Antharas - - Błędy w grze
PostW te stronę można, ale jak dodatkowo się coś skróci to już nie
-
Najlepszy gracz U68
PostBrak zainteresowania że strony góry, no cóż, najlepszym graczem został chyba dzony, najwięcej nominacji
-
Problem z ilością statków? Chyba ktoś bawi się ryneczkiem (żart) Co do podglądu galaktyki to prawdopodobnie agr, tak samo jak z TP czy stocznia gdzie stawia kropkę Z TP proponuję puszczać na Pz część która ma nie być tepnieta i tepnac całość która została, lub wyłączyć na czas tp agr (łatwiejsza opcja)
-
jako że zbieram na "zasłużoną" odsyłkę a y2k nie chciał dofarmić to zabawiłem się w sami wiecie kogo Gratki wlotu obok mnie, expy i obowiązki tak pochłaniają że człowiek nie ma czasu się rozejrzeć po okolicy Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 125.000 _________________________________________ Obrońca grzegoski [CoEU] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 38.727 Lekkie działo laserowe 199 Ciężkie działo laserowe 12…
-
Antharas [G K] & Tomx [G K] vs. WilliamWallace ~ 17800.43% pb push I solo
Antharas - - Starcia U68
PostBiorąc pod uwagę że odwołuje się już do Comy A moja droga wyglądała następująco Sgo śmiechła ze nic nie wyniosłem że szkolenia go Więc napisałem 3 sposoby na dobry push, zdenerwowałem tym bo miało to ręce i nogi Więc zarzuciła mi poważnie z kontem - multi Myślę że jeszcze z 2 czy 3 tickety i dowiedziałbym się ze poleciałem na bocie na swoje multi na którym wyłączyłem bota i zrobiłem push chwaląc się tym na prawo i lewo Później od GA dowiedziałem że ze moje zeznania nie są spójne dla zainteresowa…