Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 844.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja pinkole, minimum nakładu maximum zysku, zazdro! Gratki Szefowa

• WGkmPcL.jpg Witam po małej przerwie, trochę wyjazdów, trochę przepałów, trochę innych spraw na głowie , co tu dużo pisać poszedł między klik obrońca zaczął wiosłować złom .... niech ma na następny raz Pozdrawiam sojusz, znajomych i osoby które głosowały za pz 60% Pozdrawiam też osoby które głosowały za pz 40 % do zobaczenia smile.png Dnia 19-08-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 500.000 Sonda szpiego…

• przetapiaj królu złoty ! obrońcy szo

• pięknie ! nauka nie poszła w las heheheh

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

Dziękujemy za próbę zmiany pz

• no to już wygląda jak schabowy z frytkami długo prosił nie musiałem gratulacje !

• "jutro znów będzie pomidorowa" ciągle widzę zupa na obiad , wrzuć coś treściwszego ! jakiś schabowy , tego Ci życzę

• Agresor w formie xD gratulacje obrońcy

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

Problem jest taki że piratów nie zmienia zapewne...

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

chciałbym zauważyć dwie rzeczy, pierwsza to żaden z płaczących górników nie odpowiedział na mój post ze screenami gdzie widać moje zyski. [ciach] Co do pz , jako flociarz głosowałem za podniesieniem wam wydobycia, za podniesieniem wam prędkości badań , ale zapomniałem że działa to tylko w jedno stronę, ważne że wam jest dobrze i wasza królowa zdecydowała i powiedziała co macie zaznaczyć. Przypomnę że ona się zapierała że nie zmieni klasy ze zbieracza na odkrywcę, a jednak lata na expy odkrywca. …

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

@pit patrząc na screeny i używając chociaż trochę szarych komórek (nie bierz tego personalnie) uważasz że ktoś z takimi zyskami poleci po satelity? Jako że wiadomości od naszego,, top łan,, idą pełna para to zdmentuje to gówno Sojusz Komornicy głosuje za Pz 60%

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

@BardockPL tylko ta co rozsyla pm do każdego gracza ma klasę odkrywca, lata na expy i śmieje się z górników Wcześniej się zarzekała ze ona nie zmieni klasy ze zbieracza na odkrywce Mnie zbieracze nie interesują, ich planety MNIE i jak już kolega incoming napisał nie interesują Ale zapomniany FS stojący od godziny na moonie już tak Czas lotu się nie zmienia, tylko Pz Jak widzę że taki amator satelit leci na planetę do Górnika to nawet kontry mi się nie chce zapinać, bo nie polecę po 200k LM i 30k…

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

"jest dobrze jak jest" i to zapewne wygra bo nie potraficie zrozumieć że "FLOCIARZE" nie chcą waszych satelit , ja osobiście mam je w dalekim poważaniu jak i Ci którzy potrafią latać Przed 7.x kiedy zaczynałem budować flotę bałem się połowy ruchów ponieważ obawiałem się sąsiadów którzy mieli więcej floty, aktualnie nie obawiam się tego że dostanę kontrę bo każdy z tych flociarzy ma swoją flotę na expedycji przez co zagrożenie spadło do minimum. Rozmawiałem dziś z paroma osobami które posiadają d…

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

Bo prawdziwych złomiarzy już nie ma? I są tylko namiastki? Edit o której ankieta?

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

Zapytaj osoby które grają generałem @Incoming np jest dobrym przykładem, przynajmniej coś lata

• Na szczęście nie uczy się od NoSkilla hehehe

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

Nie wiadomo @smoki pisała ze dziś

• też chyba zacznę skanować planety bo za dużo mnie omija ! gratulację

• ciśniesz jak mały czołg ! gratulacje !

• Pole zniszczeń > 40 %

Antharas - - DiD U68

[ciach] Drodzy górnicy czytający ten temat, dołożę wszelkich starań aby pomóc wam z natrętami latającymi po satelity, aktualnie prowadzę też rozmowy z paroma flociarzami i jeżeli zwiększenie Pz przejdzie Podamy listę osób do których będzie można się zwrócić o pomoc z takim natrętem który zniszczy wam owe satelity Osobiście nie polecę na żadnego z was celem zniszczenia satelit! Moderator kruszynka:Usunięto wypowiedź odnoszącą się do skasowanych postów