Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. shadow [ToXic] ~ 13448.79%
Antharas - - Starcia U68
Postpoprawiłem się , mam nadzieję że niebawem będzie kolejne ST które nie będzie wymagało poprawek krawieckich
-
Antharas - - Starcia U68
PostJa też odświeżam wszystkie planety i przysypiam na 30 minut z piwem Szo Edit Popraw formę jak 20.20 przysypiasz z piwkiem 20.24 dostałeś skan 20.40 miałeś wszędzie minutki poza matka i moonem gdzie jeszcze spadło trochę floty 20.50 recki Dalej nie ma sensu pisać Mam nadzieję że chociaż piwo dobre
-
Antharas - - Starcia U68
PostChwila obserwacji sąsiada popłaciła Idealny między klik przy pierwszym podejściu sąsiad zrobił co miał zrobić poszedł skan który potwierdził wszystko, flota poszła w ruch nawet z myślą o przepale , po 9-10 minutach lotu na planetach sąsiada zaczęły zapalać się minutki lekko zbił mnie z tropu ponieważ nie weszły minutki na moonie, okazało się że spadła reszta surki na którą byłem przygotowany Pozdrawiam sojusz ! dziuńka który nie zdążył dopiąć sondy , smaczego przyjacielu, szajkę bo to mój talizm…
-
Antharas [KOMORNIC] & dziuniek1 [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Ireth [PZT] ~ 37243.82%
Antharas - - Starcia U68
PostAkcja śmieszna , spaliłem tp i dwie minuty później napisał dziuniek że jest coś do zezłomowania , a nikt obok floty nie miał , tp ostygł , flota poszła w ruch o dziwo obrońca się nie zalogował i siadło Szczególne pozdrowienia dla Dziuńka !!! Pozdrowionka dla sojuszu oraz znajomych ! dziś już zaliczyłem 3 przepały , na szczęście coś siadło youtube.com/watch?v=FGBhQbmPwH8 WGkmPcL.jpg Dnia 26-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ______________________…
-
Witam serdecznie, dzisiejszy dzień był taki sobie, znalazłem trochę czasu, zaliczyłem dwa przepały w tym jeden na pb zobaczyłem że u Hakkana pali się 37 minutek na moonie , myślę sobie a kliknę ale nic tam nie znajdę , ku mojemu zdziwieniu flota stała, gdzieś tam minutki , wystartowałem z myślą że będzie przepał gracz na wysokim poziomie , zawsze się pilnował , gdy zostało 10 minut do wlotu uznałem że pójdę na spokojnie , zapalę sobie i będzie trzeba zawracać flotę , ku memu zdziwieniu minutki o…
-
Czyli dziennie z 14 stu planet 38.172.288 metalu 9.713.088 kryształu 14.357.280 deuteru Po tygodniu 267.206.016 metalu 67.991.616 kryształu 100.500.960 deuteru Po miesiącu 1.068.824.064 metalu 271.966.464 kryształu 402.003.840 deuteru Za pasywna grę myślę że całkiem ciekawie Jeżeli sprzedać jeszcze dex u handlarza albo po mniejszym przeliczniku do kolegi to wychodzi lepszy wynik
-
Tak tak pelzacze do 1kk Cale wydobycie w obronę Myślę że mile widziany post byłby że strony zbieracza który ma faktycznie fajne eko, coś pokroju @Uudelleen tylko bardziej rozbudowany Mam x planet eko na poziomie x/x/x Zmiana w pelzaczach dała mi x dziennie x tygodniowo z miesięcznie na jednej planecie co daje x dziennie, x tygodniowo, x surowca na miesiąc więcej za nic nie robienie i na koniec aktualnie z samego kopania po wszystkich bonusach dostaje x surki I myślę że wtedy,, mądre,, głowy od b…
-
A zauważyłeś że jak robisz np szybkie transporty z planety na moona np albo za szybko chcesz przechodzić z zakładki do zakładki nawet wiadomości to wywala? Albo jak jest minimalny lag i klikniesz w newrach bo każda sekunda jest ważna to wtedy wywala? Tak samo wysyłanie sond Wcześniej lecialem szybciutko po gali a teraz co drugi klik to czerwona wiadomość i trzeba klikać wolno i spokojnie Zacznij szybko skanować i nagle zmień zdanie i szybko kliknij wiadomości albo podgląd, jest duża szansa na ki…
-
akcja nie była taka prosta jak się wydaje, obrońca się palił, coś mu spadało, może ktoś też robił akty , wysłałem 6 ataków , 3 zawróciłem pozostałe 3 ataki które weszły opóźniłem o ponad 8 minut coby weszły minutki ( nie weszły, zaryzykowałem te parę pionierów i jak widać się opłacało) To moja pierwsza ekspedycja na klasie generała Pozdrawiam sojusz , znajomych oraz @KALIBER WGkmPcL.jpg Dnia 14-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] _________________…
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 134544.6%
Antharas - - Starcia U68
PostGratulacje cieszę się że wziąłem Cię na hol i mogłeś zaliczyć swoje pb, nie musisz dziękować, cała przyjemność po mojej stronie przyjacielu Zawsze prawie 6kkk do przodu Jeszcze raz gratki!