Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Teoretycznie można wejść na eng Jeden powie ze nie zna angielskiego, ok, jest jeszcze automatyczne tłumaczenie strony i czegoś można się dowiedzieć Ale chyba nie tak to powinno wyglądać, że skacze się po x forach żeby się czegoś dowiedzieć i podzielić info Swego czasu pamiętam że nazwy statków (nowych) budziły problem, żarty i niesmak, miała być chyba nawet ankieta o zmianie nazwy, no ale zostało jak jest Co do uf? Jak będzie to będzie, jedni piszą że team nie podaje szczegółów bo push się przyg…
-
szajka [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Jackie [Explorer] ~ 9600.58%
Antharas - - Starcia U68
PostPięknie zatankowane ! dostałem zapa do acsu , zobaczyłem tylko gale , wrzuciłem żeby nie spowolnić i efekty widać na załączonym obrazku 1 sonda szpiegowska w obstawie 200.000 krążowników daje radę super !
-
Coś dużo tych PN w dziale ST , to i ja swojego dorzucę, skoro kazali to udostępniam rw na forum Pozdrawiam sojusz Komornik , znajomych , dostawców dexu oraz pozdrawiam obrońcę za wysoki poziom kultury "jeden liże, jeden śpi" youtube.com/watch?v=l482T0yNkeo WGkmPcL.jpg Dnia 08-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 1.000.000 Pathfinder 222.222 _________________________________________ Agresor …
-
Nerf expow powinien wyjść szybciej, od dawna było mówione ze coś takiego nastąpi Możliwe że mądre głowy w gf nie wzięły pod uwagę pomysłowości graczy i wyszło jak wyszło, jedynie pozostaje fakt że floty urosly do niebotycznych rozmiarów (w tym moja) a inne klasy zostały w tyle Na u68 wątpię żeby ktoś przy aktualnym balansie (jaki powinien być od początku aktualizacji) będzie w stanie w 3-6 Msc dogonić topowe floty
-
Wyskanowane jakiś czas wcześniej, były akty , odczekane ile potrzeba i są owoce , obrońca zalogował się po zbiórce złomu , wysoki poziom kultury , więc życzę SzO Dziuniek i Amav przepraszam za późno wysłałem zapa Pozdrawiam Sojusz ! Pozdrawiam Znajomych ! Oraz nowego kolegę Zdrowie na budowie ! youtube.com/watch?v=04F4xlWSFh0 WGkmPcL.jpg Dnia 02-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 1.000.00…