Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] vs. Belcot [UNI] ~ 1909.52% Dnia 22-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 50.000 _________________________________________ Obrońca Belcot [UNI] ________________________________________________ Duży transporter 38.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 208 Wyrzutnia plazmy 347 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Anth…
-
ostatnio się uciekło tym razem się zaspało pozdro sojusz, znajomi, dostawcy dexu 1 Harnaś Edit zysk mniejszy, obrońca wywiosłował trochę złomu WGkmPcL.jpg Dnia 21-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 150.000 Pathfinder 24.063 _________________________________________ Obrońca lechus [WNE] ________________________________________________ Mały transporter 10.228 Duży transporter 100.000 Lekki …
-
ja to tylko zostawiam odpowiednie tagi na odpowiednich miejscach zawsze cieszą oko WGkmPcL.jpg Dnia 17-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zajec [KOMORNIC] ________________________________________________ Recykler 1 Lekki myśliwiec 4.000.000 Pancernik 500 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Losiek [P N] _______________…
-
Flota wracała od POL-a skanowałem , szukałem co można jeszcze trafić w okolicy skoro i tak czekam sprawdziłem falangę na której znalazłem dwie misje stacjonuj obrońcy, atak puściłem dla zabawy bo zakładalem że obrońca zawróci stację , poszedłem nawet grać w Apexa ku mojemu zdziwieniu 5 min przed wlotem sprawdziłem falę by zawrócić , a tu psiku stacja leciała dalej, obrońca nigdzie się nie palił i puf ! Pozdro sojusz , znajomych, dostawców dexu Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. janek ~ …
-
małe co nieco pozdrawiam sojusz, znajomych i dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 16-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 Pancernik 100.000 Pathfinder 10.799 _________________________________________ Obrońca POL ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 82.131 Lekki myśliwiec 3 Ciężki myśliwiec 27 Krążownik 1 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1…
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Jarhead6565 [FUTURE] ~ 53 602.34%
Antharas - - Starcia U68
PostGrateczki! Dziękuję za wzięcie na hol Miłego przetopu
-
ja to tylko zostawiam WGkmPcL.jpg Dnia 14-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papuga [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 77.436 _________________________________________ Obrońca Ferreo [SAS] ________________________________________________ Duży transporter 143.175 Wyrzutnia rakiet 37.388 Lekkie działo laserowe 13.952 Ciężkie działo laserowe 2.024 Działo Gaussa 831 Działo jonowe 1.110 Wyrzutnia plazmy 690 _____________________________…
-
#OdpowiednieTagiNaOdpowiednichMiejscach ja to tylko zostawiam WGkmPcL.jpg Dnia 13-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Papuga [KOMORNIC] ________________________________________________ Recykler 1 Lekki myśliwiec 3.000.000 Pancernik 500 _________________________________________ Obrońca Losiek [P N] ________________________________________________ Mały transporter 130.514 Duży transporter 6.001 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.000 Sonda szpiegowska 380 Satelita słoneczn…
-
Tanio kupione 1 Harnaś Pozdrawiam sojusz , znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 13-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pathfinder 200.000 _________________________________________ Obrońca POL ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 80.079 Lekki myśliwiec 12 Ciężki myśliwiec 87 Krążownik 4 Statek kolonizacyjny 8 Recykler 59 Sonda szpiegowska 1.40…