Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Chobgob [PZT] ~ 71 154.15%
Antharas - - Starcia U68
PostSzajke to zawsze trzeba brać na hol xD Gratulacje trafienia, jest co przetapia
-
WGkmPcL.jpg Antharas [KOMORNIC] vs. cezy [Leonardo] ~ 2037.07% Dnia 26-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Okręt wojenny 666.666 _________________________________________ Obrońca cezy [Leonardo] ________________________________________________ Duży transporter 23.499 Recykler 110 Gwiazda Śmierci 1 Crawler 8.470 Wyrzutnia rakiet 152.091 Lekkie działo laserowe 31.930 Ciężkie działo laserowe 6.958 Dzia…
-
Osobiście, nie trashowalem tego, sugerowałem się wzorami i kalkulatorem Nie chce by ten post był uznany za atak w stronę teamu ale myślę że skoro jest to mechanika gry to powinna się faktycznie znajdować w FAQ, tak by każdy gracz miał dostęp do tej wiedzy tajemnej bo widać że nawet ludzie od trasha tego nie wiedzą Druga sprawa jest taka że rozumiem że grasz od x lat i jakoś wiedzę owa posiadłeś Inni gracze jak widać po odpowiedziach owej wiedzy nie mieli szansy przyswoić Zdrowych i wesołych świą…
-
OKA: Dzień 23
Post686
-
OKA: Dzień 22
PostPancernik - 100 OW - 0 efekt odbicia Niszczyciel - 49 Rozpruwacz - 36 pewno źle ale co tam
-
OKA: Dzień 21
Post12632 mt
-
Antharas [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7701.18%
Antharas - - Starcia U68
PostLicytację komorniczą wygrałem wnosząc 3 Harnasie Do obrońcy latałem jakiś czas, szkoda że dex został wydany no ale darowanemu koniowi ... pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu :) WGkmPcL.jpg Dnia 20-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pathfinder 200.000 _________________________________________ Agresor Wielebny [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska …
-
OKA: Dzień 20
Post9999
-
Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. zlakobieta [COMA] ~ 18448.63%
Antharas - - Starcia U68
Postna waciki będzie, piękny wlot w bunkier, grateczki !