Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Selavi [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Cirilla Fiona [3 X] ~ 14800.47%
Antharas - - Starcia U68
PostWyskanowane wcześniej ale Fiona była na koncie, paliła się dużo, coś tam latało na falandze przeglądałem galę no i widzę że się pali , gdzieś minutki i nagle @zygunia udostępnia RS i to jej akty więc szybki tp , locik z myślami "no to zaraz odświeży" a jednak Gorące pozdrowienia dla Zyguni, sojuszu, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 22-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 500.0…
-
Ekwipunek
Antharas - - Błędy w grze
PostOgólnie to strasznie laguje, wiem od innych graczy że im też laguje a gdy chcą odpalić dopalacze to mogą iść po piwo na stacje to sąsiedniej gminy z ciekawych rzeczy miałem okazję wbijać lotkę pod "okienko" (nic z tego nie wyszło więc luz) każdy wie że czas jest kluczowym elementem uznałem że budowę mtków skrócę detroidem (srebrnym z 2-3 razy) mtki były w stoczni , klikam sobie 2-3 razy dopalacz, ubywa ich, klikam podgląd a tam dalej swoim czasem budują się mtki skróciłem za anty (świadomy wybór…
-
zygunia [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Skrzat [Nomad] ~ 3303.24%
Antharas - - Starcia U68
Postno gratulację wreszcie można Ci napisać GZ i miłego przetopu !
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%
Antharas - - Starcia U68
PostA dziękuję, obrońca chyba na Astro zbierał, ale tego dexu mało przykisił, no ale nie ma co narzekać
-
szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Imperatorka_Nemesis [UNI] ~ 2789.8%
Antharas - - Starcia U68
PostGratki! Przynajmniej w tym czasie tobie się udało Miłego przetopu
-
szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Bimber [KOMORNIC] & Ten Keyra [KOMORNIC] vs. lukiwi [Explorer] ~ 29 357.55%
Antharas - - Starcia U68
PostA mówiłem Szajek, wyjdź z iglo, ulep bałwanka i coś trafisz! Procent fajny, zysk też, przetapiaj przyjacielu i rośnij
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%
Antharas - - Starcia U68
PostWyskanowane, najpierw poleciałem na moona , chwile przed wlotem zapaliła się planeta i moon wiec uznałem że sprawdzę , na planecie zobaczyłem masę surki i fajną flotkę ! ktoś to też skanował i przeszkadzał jak mógł , stalowe nerwy lot do końca i siadło Pozdrowienia dla sojuszu, znajomych oraz dostawców dexu ! <3 WGkmPcL.jpg Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 1.000.000 Pathfinder 4…
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 3035.06%
Antharas - - Starcia U68
PostWyskanowane, zabezpieczone pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexiku <3 WGkmPcL.jpg Dnia 17-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pathfinder 21.814 _________________________________________ Agresor szajka [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 88 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] __________________________…
-
AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7667.58%
Antharas - - Starcia U68
Postjeszcze raz gratulację ! piękny zysk , jest co topić !
-
Event
Antharas - - Błędy w grze
PostRozbudowuj teraz – rabat na natychmiastowe ukończenie16.01.2021 11:02:03 Rozbudowuj teraz – rabat na natychmiastowe ukończenie16.01.2021 02:02:02 Rozbudowuj teraz – rabat na natychmiastowe ukończenie16.01.2021 01:02:03 Rozbudowuj teraz – rabat na natychmiastowe ukończenie16.01.2021 00:02:04 jakieś lagi chyba
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%
Antharas - - Starcia U68
PostGratulacje podbicia Pb! Ładne stado gęsi padło, no i cieszy udana akcja! Miłego przetopu
-
obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & Dziadzia komornik [3 X] vs. Azrail [P N] ~ 34455.22%
Antharas - - Starcia U68
PostPiękny lot, piękny widok tak dużego klucza gęsi, piękne oranko i gratulacje, jest na czym oko zawiesić