Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 844.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Antharas [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Elysium [HQ] ~ 32703.97%
Antharas - - Starcia U68
PostNowe kordy, nowy ja , do obrońcy zrobiłem drugi lot dziś, ponieważ pierwszy zakończył się miłą wymianą pw w stylu - Jestem - dziękuję za info , miłego dnia - No hej drugi raz wysłałem flotę bo nic innego o tej godzinie nie wyskanowałem, przepał w tą czy w tamtą , wszystko jedno, jak widać siadło Obrońcy SzO Pozdrawiam, sojusz, znajomych, dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 02-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________…
-
Pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 01-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pathfinder 120.000 _________________________________________ Obrońca Bielin90 [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 280.712 Lekki myśliwiec 100 Krążownik 1.506 Recykler 160 Sonda szpiegowska 290 _________________________________________ Po bitwie... Agresor An…
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & Model [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. Jazon ~ 2697.79%
Antharas - - Starcia U68
PostA leciał sobie transport na planetę ale nie doleciał, to drogę powrotną zabezpieczyłem pozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 31-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Okręt wojenny 800.000 Pancernik 500.000 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 100 ______________…
-
Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. lechus [WNE] ~ 5858.5%
Antharas - - Starcia U68
PostPozdrawiam sojusz, znajomych oraz dostawców dexu WGkmPcL.jpg Dnia 30-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Krążownik 500.000 _________________________________________ Agresor zygunia [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Wielebny [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _…
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
Antharas - - Starcia U68
PostRacja nie gram od 10 lat Tylko chyba od maja 2018, nie będę dyskutował na temat jak było kiedyś bo też różne rzeczy słyszałem widzisz ja nie jestem komornikiem bo nie gram w tym sojuszu od początku Pn też ja kilku nowych zawodników którzy szczekają głośniej niż starzy wyjadacze I każdy z tym żyje Dyskusji raczej ciągnąć nie chce bo to tylko piksele Agresorom jeszcze raz gz Obrońcy szo
-
Mallory [P N] & PoZiomek [P N] vs. szajka [KOMORNIC] ~ 1.505.162.92% / Top3 ogame ACS X1 i Top2 u68 ACS
Antharas - - Starcia U68
PostCytat od Bigot: „Cytat od AleksSkrobek: „52kkk ( słownie pięćdziesiąt dwie ) zysku na głowę ..a ła Procenta też doprowadzają mnie szczerej zazdrości Wielkie gratulacje dla atakujących . Szajka teraz czas TAM bo Tu juz było . ” Gdyby nie układ z Komornikami jaki bardzo długo miała część kont flotowych to by padł już dawno.Graty % i zysku, obrońcy szo. ” Ciekawe układy Bfs czy pztka czy cokolwiek innego Wypada pogratulować bo procent zacny jak i zysk zacny Agresorom zatem gratulacje i miłego przet…
-
AMAV [KOMORNIC] & Selavi [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 13963.31%
Antharas - - Starcia U68
PostGrateczki zawsze ponad banieczka do przodu! Piękne tempo masz
-
Lobbowałem za podniesieniem Pz a nie za Pz z obrony
-
szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. grant [KZM] ~ 64853.77%
Antharas - - Starcia U68
PostPięknie pieknie! Wymiatasz zacnie, udanego przetopu i super akcja chłopaki! Gratulacje przyjaciele
-
Ale ze na 1 Kwietnia?
-
A co to się stało
PostJedni wracają z permów i się im odpisuje a innym za 20kk zostają na permie ,, 0 litości dla oszustów. Nie będzie drugiej szansy, back upu, kara musi być słona za korzystanie z błędu w grze,, ,, w sytuacji gdy że 100 % skutecznością udało nam się namierzyć wszystkie osoby wykorzystujące błąd, musimy działać stanowczo. Nie możemy pozwalać nawet na najmniejsze naruszenia, aby przekonać każdego, kto chociażby spróbuję, o nieuchronności kary,,
-
Witam wszystkich, skoro nie przeszedł pomysł z podniesieniem pola zniszczeń To może podnieść prędkość eko? Górnik będzie zadowolony, flociarz też będzie zadowolony a więc wszyscy będą happy Niby fuzja idzie wielkimi krokami ale idzie tak sobie od roku i dość nie może Może ankieta? @Kasia321 @Art @smoki
-
Antharas [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. phoenixlk [ToXic] ~ 2685.14%
Antharas - - Starcia U68
Posttaki mini farming pozdrawiam sojusz , znajomych , dostawców dexu oraz obrońcę za kulturę :) EditWGkmPcL.jpg Dnia 23-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Antharas [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Agresor zygunia [KOMORNIC] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 10 _________________________________________ Agresor AMAV [KOMORNIC] ___________________________…
-
AMAV [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & CzikaBomba [KOMORNIC] & koparka [KOMORNIC] vs. misiaczek468 ~ 10460.68%
Antharas - - Starcia U68
PostRączki same pala się do egzekucji, super! Grateczki i miłego spawania
-
Selavi [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. jendro [AVALON] ~ 20489%
Antharas - - Starcia U68
PostA witam serdecznie, widzę że wczorajsza lekcja nie poszła na marne xD Gratulacje trafienia! Oby tak dalej, miłego przetopu i Witaj jeszcze raz