Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Pięknie, długo na urlopie nie posiedziales xD Grateczki
Ale to JUZ było xD Grateczki i miłego przetopu
Grateczki farmionka miłego przetopu
Pięknie ja się wyprowadziłem od niego to widzę że mnie zastąpiłeś Gratki
Bardzo przyjemne otwieranie bunkierka Prawie banieczka wpadła, miłego przetopu
Miło Cię widzieć, jakieś zbłąkane stado gąsek widzę dopadleś Chwilą przerwy i wszystko wraca do normy Miłego przetopu
Gratulacje przyjacielu, mimo iż nasza znajomość była krótka każda wymiana pw kończyła się super rozmowa takich graczy już praktycznie nie ma a jeszcze odejmujesz od statystki Życzę owocnych lotów do łóżka, dobrego snu, odpoczynku i uśmiechu na twarzy Gratulacje jeszcze raz!
Gratulację ostatniego lotu ! powodzenia w życiu codziennym i obyś miał więcej siły
No no grateczki prawie 3 banieczki, będzie co przetapiac
No zefir coś soczystego wpadło, pięknie! A Krazowniki twe na dopingu latają Będzie na kolejne badania Obrońcy szo
Gratulacje wykorzystania błędu sojusznika, ładnie zatankowane Sojusznikowi odbudowy i sprawdzania dwa razy fsa
pięknie , mi się nie udało parę razy to Ty trafiłeś ! zacnie, zostanie w rodzinie , obrońca dobrze się pilnował
no i zygunia w st no prosze, kisajtow to taki standard jak schabowy w niedzielę
No widzę że się rozkręcasz! Super Oby więcej st po właściwej Rośnij duży
Nie wiem ile zupka wziął tego kredytu, ale spłaca i spłaca xD Gratulacje i miłego przetopu
No zefir aż miło się patrzy! Zysk z przyjemnych, kolejnych badań i Top1
No i pyk, szybka akcja i prawie 2 banieczki do przodu, super!
Tym bardziej miło że weszło, ładny bilans, będzie na nowe zabawki
Banieczka piechota nie chodzi Grateczki!!!
Pięknie złom pod dom xD Największy as przestworzy w akcji, czego się można spodziewać po takim mistrzu