Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 208.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• no, no, no, niezły łomot zaliczył ten miś , , a obrońcy

• No nieźle huknęło . Obońcy świetnie się zorganizowali i należą sie im . Agresorom życzę

• Szmaglov sie odkuł a obrońcy pakiecik

• Dokładnie. Majster żadna strata, szybko się odbudujesz, ale dla Obrońcy za czujność

• uuuu, szkoda takiej floty Poncek!

• No Huknęło niczym Gruba Berta w Sylwestra . Gratuluje też . Wiadomo , życie, Sylwek, Impreza, Kac Obrońcy lub powodzenia w realu

• No graty ACS. Larkenowi życze powodzenia w realu. Przynajmniej ty już jesteś wolny a inni wciąż w tym bagnie tkwią

• Graty MrMajster Obrońcy a Tobie i wszystkim znajomym przesyłam życzenia : Szampańskiego Sylwestra, oraz Wszyskiego Dobrego w Nadchodzącym 2018 Roku, a także wielu łask i MOCY Bożej na każdy dzień przesyła Rafał (QuiGonJinn) i NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!!

• Unifuzja rozwiąże problem tylko na chwilę ale lepsze to niż stagnacja

• Nowa Misja w zakładce "flota"

Tronar - - Gra

O czym Ty piszesz?!!! Gdzie napisałem że nie mogę trafić UF-sa, albo że mam jakiś określony wybrany styl gry i że płaczę z tego powodu ? Jakbyś czytał z uwagą to byś się doczytał że pisałem że przez UF-sowców i wiecznych urlopowiczach to ta gra wymiera. I to jest fakt. Zakładając ten temat podałem pewną receptę na taką sytuację, a Ty się zaraz wzburzyłeś że zabiorą ci bezcenny urlop bez którego nie potrafisz już robić FS-ów. Sam wszystko krytykujesz a niczego sensownego nie potrafisz wymyślić. N…

Tronar - - Gra

Raczej to Ty masz jakiś problem z czytaniem i zrozumieniem, oraz ze swoim przerośniętym EGO kierowco ciężarówki. Ogarnij sie trochę i wyluzuj bo ci się śrubki w dekielku podkręcają. To tylko gra

Tronar - - Gra

Ha, Ha, Ha! To nazywasz flotą? Wiesz mi że w swoim wapniackim życiu widziałem większe, a ta ilość krążków to poprostu powala... mnie ze śmiechu Zainwestuj w coś większego bo ta twoja flota wygląda jak mega próba moonowa. Kurcze ide do kibla odtajać w środku bo mnie rozbawiłeś

Tronar - - Gra

TruckDriver! I kto tu płacze ? Płaczesz nad tym ile to deuteru kosztuje cię flota, to po co bezmyślnie klikałeś stateczki zamiast wcześniej pomyśleć o zapleczu ekonomicznym. Jakbyś miał dobre eco jak John malkowitz007, to byś nie miał tego problemu . Nikt kto ma chociaż w sobie kropelkę rozumu nie buduje floty której nie jest w stanie utrzymać, a jeśli się ja uziemia z powodu braku paliwa to musi sie uciekać na urlop ze strachu że ci tą twoją bezcenną flotkę ktoś sprzątnie kto ma na deuter i sta…

Tronar - - Gra

Bo tacy gracze nie znają się na ekonomii. Oni 10 razy zastanowią się żeby zamiast wybudować ekstraktor deuteru wolą pobudować zabaweczki żeby je kisić jak ogórki na koncie, podczas gdy kilka innych spushowanych kont pracuje na te jedno tchórzliwie ukrywające sie na urlopie. FS-ów też nie potrafią robić poza UF-sem, a zliczeniem to u nich jest tak że wszystko za nich odwalają teraz programy i ich smarfony I nie mów mi Stark że jestem noobem, bo mam 42 lata i grałem w tą grę jeszcze wtedy kiedy tw…

Tronar - - Gra

Wierz mi że radze sobie z pogodzeniem gry i życia realnego w odróżnieniu do innych uzależnionych. Jakbyś czytał uważniej i ze zrozumieniem to byś doczytał że to tylko propozycja lub pomysł jak zmniejszyć ilość odchodzących graczy z Ogame, bo istnienie tej gry zależy od nas. Bez nas serwery zostaną zamknięte, a stanie się tak gdy nie będzie już graczy lub będzie ich tak mała ilość że dla Ogame stanie się to nieopłacalne. Ty pewnie jesteś UF-esowicz. Z mojego punktu widzenia to właśnie tacy gracze…

Tronar - - Gra

Możesz wierzyć albo nie ale jestem przeciwny takim używkom Jakbyś przeczytał od początku do końca to może byś przynajmiej wysilił się na słowa krytyki, a takie teksty Truck Driver to są tu nie na miejscu

Tronar - - Gra

Flota flociarzy może byłaby bezpieczna ale nieaktywna. Cóż ci po flocie jak nie możesz z niej skorzystać. A jeśli się wyskoczy z 5 wymiaru to wtedy jest tak samo narażona jak i flota górnika. Proste Koszta deuteru by były takie jak lot na ekspedycje do układu, ale tak jak na misje zatrzymaj, a deuter odliczany byłby z zapasów które masz w ładowniach. Więc takie zawieszenie dużej floty byłoby kosztowne. Tak więc tylko teoretycznie w nieskończoność bo gdybyś wyczerpał zapasy to wyrzuciłoby cię z 5…

• Przyszłość Ogame

Tronar - - Porozmawiajmy o OGame

Proces upadku Ogame już jest nieodwracalny. Wielu uczciwych graczy odeszło i już nie wróci Pozostali tzw. "wierni" czyli ci co mają sentyment do tej gry, oraz kombinatorzy co oszukują lub kupują konta. Unifuzje są tylko sposobem na przedłużenie agonii gry. Niemniej jednak lepsze to niż wymieranie tzw "ludzi widm" na wiecznych urlopach

Tronar - - Gra

Oczywiście spodziewałem się słów krytyki szczególnie od flociarzy grających UF-esem. Łatwo jest krytykować, ale samemu trudno coś wymyślić. Faktem jest jednak to że Ogame powoli umiera i to właśnie przez w/w którzy grając na programach, sprzedając i kupując konta, pushując kupując za antymaterię wszystko i łamiąc przepisy gry wybijają uczciwych graczy z każdego uni. Unifuzje pomagają tylko na chwilę bo po jakimś czasie sytuacja się powtarza i znowu uniwersum się wyludnia, zaś tworzenie nowych un…

Tronar - - Gra

Po pierwsze to tylko propozycja , a po drugie "wszyscy się nie poukrywają" tylko kilka procent tych co nie mają czasu na aktywną grę, gdyż z podanych przeze mnie w/w przyczyn nie zrobią tego gdyż nie będą się rozwijać( a taki jest główny sens tej gry) z zamrożoną z surowcami w ten sposób flotą. To ma sens tylko dla tych kilku procent graczy co nie mają czasu na bardziej aktywną grę. Wszystkie inne misje nadal są dla nich zagrożeniem no może z wyjątkiem zawróconego stacjonuj, które programiści wy…