Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
"TOP 1 SOLO ZIBAL" Cesarz Lucyfer [BOSS] vs. MaKaVeL [TEREFERE] 2831.3% "TOP 1 SOLO ZIBAL"
Tronar - - Starcia Zibal
PostA obrońcy pakiecik
-
Weedy [BOSS] & Wandal [BOSS] & Blizna_orze_jak_moze [BOSS] vs. 19R20 [MKU] & Shadow [ICE] & nightm4r3 [MKU] & Egipt1920 [T_U] & puszek [MKU] ~~ 8.392,90% [Top1 ACS]
Tronar - - Starcia Zibal
PostSiedzę sobie przy kompie a tu nagle błysk i huk w galaktyce. Myślę sobie pewnie wybuch supernowej ,a tu nie bitwa jakich mało A tak na poważnie to gratulacje obu stronom bo zaangażowanie w tą bitwę było spore Atakującym , zaś obrońcom
-
ciekawy pomysł z tą Twierdzą ale upadnie jak wiele pomysłów ze względu na małą opłacalność dla GF
-
Możliwe że i tak było Admirała floty bo on daje sloty ,a nie Komandor który ma jedną z przydatnych funkcji, a mianowicie skaner transporterów, a jak masz wysoki level szpiegowskiej w stosunku do atakującego to i podaje czym na niego lecisz, ale mniejsza z tym. Ważne że zapchał sloty i nie mógł się ruszyć. Graty wyczucia
-
Cytat od bogaczt: „no niestety strata duza i az glupio patrzec jak ktos leci a tu nic nie mozna zrobic dokladnie tak ja Jim1993 powiedzial bledu takiego zapewne juz nie popelnisz i jeden slot wolny bedzie zycze szybkiego a Ty Majster coz nie spawaj dalej bo duzo juz tego masz w eko inwestuj ” Oj mistrzu, wystarczyło właczyć na tydzień za 5k admirała floty i bys miał 2 sloty więcej i byś uciekł No Majster. Imponującą ilość Pancerników się dorobiłeś , zaczynasz powoli dociągać do standardów ZS, no…
-
Każde choćby najmniejsze osłabienie ZS jest cenne dla takich flociarzy jak Pawelos. Dlatego pomimo znikomej dla ZS straty gratuluje wlotu. Trzeba mieć czas, być aktywnym , oraz kreatywnym graczem żeby coś wyłapać szczególnie u takich graczy co głównie grają na UF-sie. . Agresorowi nie życzę nic bo ma i tak za wiele a w dodatku jest na bananie , zresztą słusznie bo gra nie fair!
-
Spalanie deuteru
Tronar - - DiD Quantum
Postbunkier można rozebrać u złomiarza i przetopić na kopalnie. Jeśli ponegocjujesz ze złomiarzem niewielką ilością antymaterii masz 75% złomu wraz z deuterem z odzysku. Żaden pz z obrony czy dok kosmiczny nie da ci tyle co złomiarz. Bunkry wystarczy zostawić na kilka(k) plazm żeby już nie opłacało się latać flotą tylko gęśmi, a gęśmi trwa to trochę czasu. Zresztą jeszcze podniesienie silosów do wyższych levelów da ci więcej przeciwrakiet które zniwelują ataki głowicami , a atomówki kosztują o wiele…
-
Spalanie deuteru
Tronar - - DiD Quantum
PostJa zagłosowałem za zmianami pomimo że już na Quantumie i ogólnie w Ogame nie będę grał aktywnie, ale zrobiłem ukłon dla innych graczy bardziej aktywnych ode mnie. Uważam że 0,5 spalania deuta i 7 x eco lepiej wpłynie na rozwój uniwersum niż pozostanie na starych parametrach. Flociarze się ucieszą z mniejszego kosztu spalania , ale także górnicy skorzystają przy drogich FS-ach, a górnicy dodatkowo skorzystają z większego wydobycia co przy 5 x speed floty zrównoważy straty jakie ponoszą przez wjaz…