Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 208.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A kto by przewidział takie błędy?!! Ja też sobie zrobię screena na Quantumie. Buduje na Quantumie badanie astrofizyki na lev 25. Chyba nie muszę nikogo uświadamiać ile to surowca kosztuje i ile czasu się buduje? Zostało jeszcze ponad 3 miesiące i jak tam takie coś się zdarzy to się chyba pochlastam i skończę grę Takie błędy są niedopuszczalne!
-
Witam! Dzisiaj w godzinach popołudniowych tak pomiędzy 13-tą a 14-tą miało się skończyć badanie napędu nadprzestrzennego lev 15. Niestety jak teraz wróciłem z pracy zobaczyłem że ani nie mam 15 levelu napędu nadprzestrzennego ani surowców wydanych na napęd. Wszystko znikło. Pierwszy raz się spotkałem z takim perfidnym błędem! Na wybudowanie badania na wysokich levelach czeka się długo. Dodatkowo zużyłem przy tym badaniu newtrony(ilości nie pamiętam). Czuje się oszukany! Proszę natychmiast napraw…
-
Cytat od Art: „Cytat od Tronar: „Na Xanthusie dostałem sztab na 5 dni, zaś na Quantumie nie, bo miałem włączony sztab za własną wypracowaną i uciułaną z ekspedycji antymaterię. ” Z tego co widziałem na własne oczy, konto które miało aktywnych oficerów miało ich przedłużonych - więc tutaj nie było żadnego rozróżnienia.Jeśli było inaczej, zgłoś na Support sprawdzimy. Cytat od Mirmir: „Zlikwidujecie cele dla farmerów to zniechęcicie ich do gry ,taki jest Wasz cel. Pozdrawiam ja:) ” Rozumiem to, dla…
-
Nie tylko z relokacjami był błąd. Do dwóch darmowych relokacji dla gospodarzy dodawali 5 dni sztabu specjalistów. Na Xanthusie dostałem sztab na 5 dni, zaś na Quantumie nie, bo miałem włączony sztab za własną wypracowaną i uciułaną z ekspedycji antymaterię. Skrypt nie tylko nie uwzględnił relokacji pozostawionych przez graczy, ale także włączonego sztabu. Ogólnie do luftu był ten skrypt
-
maniek0121 & blokers & markus [KAC] & Fisher & entro [MG42] vs. Dzik [NoM] ~ 304088.2%
Tronar - - Starcia Libra
PostJak widać na załączonym obrazku żaden bunkier nie jest bezpieczny i każdy bunkier można zaorać. Agresorom odwagi i kosztownego lotu, zaś Dzikowi . Odbudujesz się, tylko nie kończ gry, zawsze z doku jest coś na starcie