Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 941-960 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Kanzas obrońce z flotą wypatrzyłam chyba 2 dni temu. Uwierz mi, że pierwsza myśl jaka była - GSówka czyjaś. Z Hammerem też wyczuwaliśmy jakąś podpuchę więc odpuściliśmy. Wczoraj leciałam na niego dwa razy . Za pierwszym razem odświeżył/zalogował i zapytał czy czymś mi podpadł - za drugim weszło beaten.gif. Chcesz to odezwij się w grze podeśle ci rozmowę. Sama ze sobą bym nie rozmawiała I chętnie dowiedziałabym się czyja to GSówka
-
Raz już leciałam dzisiaj na tego Pana, jednak chwile po starcie dostałam wiadomość i... zrobił ze mnie faceta Panowie! Nie tylko faceci grają w OGame! A tak do meritum; pierwsza (chyba) gąska na uni padła!!!! Pierwsze życzenie dedykuję Hamciowi Dziękuję @Stefan1666 za pomoc z reckami i wlot Pozdrawiam @Injector., @edol - gdzie żeś się zgubił? :(, @1920 - SzO! , @Sora26, soj z Virgo i Bell, @Toadie, @new_mateuszgg, @halszka, @AlejkumSalam, @Stefan1666, @Mihusz, @Cztery, @revoutz, @reSPECT , Tyran…
-
Mały pstryczek w nos nikomu nie zaszkodzi Rka się na pewno odbuduje Gratki Hamcio podstawki! A Rce SzO!
-
Uwaga! Zostało wam kilkanaście ostatnich minut na złomowanie! Starcia do S&D wykonywać możecie najpóźniej do 23:59:59 - po tej godzinie macie jeszcze 4 doby na UMIESZCZANIE tych starć/niszczeń na forum w odpowiednich tematach Końcowe podsumowanie = wyniki pojawią się najwcześniej we wtorek (26.06.2018). Nie zapomnijcie o żadnym RW!
-
"Wrzucaj bo to twoje ST, ja tu tylko sprzątam xd" To wrzucam skoro nie poleciałam! Hamcio jestem dumna! Gratulacje youtube.com/watch?v=8nsWMmFYRqE Dnia 21-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hammer [NEMESIS] ________________________________________________ Mały transporter 2.000 Krążownik 1.061 Okręt wojenny 521 Pancernik 1.192 _________________________________________ Obrońca Commander Palma ________________________________________________ Mały transporter 410 Duży …
-
Ty razem zabrałam ze sobą pancerną sondę od @revoutz nie przebiłabym się bez Twojej sondy! Pozdrowienia dla soja z Virgo oraz z Bell, Saturas (zapomniałam nick z forum :O), @new_mateuszgg, @Mihusz, @Cztery, @Toadie , @1920 , @Sora26 youtube.com/watch?v=Hnj_EMDUfjY Dnia 21-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] ________________________________________________ Duży transporter 50 Okręt wojenny 700 Pancernik 350 Lekki myśliwiec 5.000 Krążownik 700 _______…
-
Dziękuję @Kaviorek za cynk ;* Gdybyś miał dex to ten % i zysk byłby twój! Pozdrawiam sojusz z Virgo, Bell i @new_mateuszgg youtu.be/iQp1_GfDhwQ Dnia 19-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Pancernik 21.000 _________________________________________ Obrońca Constable Cosmos ________________________________________________ Duży transporter 1.209 Lekki myśliwiec 73 Ciężki myśliwiec 165 Krążownik 568 Okręt …
-
Tyran [S_W _A_T] & Neferet [JANUSZE] vs. neonek89 [FORMOZA] - 5384.45%
Neferet - - Starcia Virgo
Post"Ola gdzie masz flotę? No to puszczaj pancki" Nawet nie wiedziałam na co lecę, więc... nie wiem co mogę napisać o tym starciu Dziękuję Tyran za zaproszenie Od Tyrana: POZDROWIENIA Jako, że niedawno zaczęły się mistrzostwa tooo oto ta nutka: youtu.be/V15BYnSr0P8 Dnia 16-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyran [S_W _A_T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 63.318 Krążownik 20.010 Okręt wojenny 13.487 Pancernik 600 ________________________…
-
Cytat od Inkfernus: „Widac na tym uni sie nie opoznia ” I nie patrzy czy ktoś nie siedzi blisko na moonie i nie używa fali Ehhh żałuję, że taka lama ze mnie i nie ogarnęłam podstawki Ważne, że się udało! Gratki my \o/
-
To ja też sobie wrzucę, a co! Mała debunkracja Chciałam ACS z @reSPECT to mam! Chociaż mam nadzieję, że kolejny będzie z Twoja flotą a nie sondą co ty na to? youtu.be/aJOTlE1K90k Dnia 14-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] ________________________________________________ Okręt wojenny 500 Pancernik 250 Krążownik 700 _________________________________________ Agresor reSPECT [NEMESIS] ________________________________________________ Sonda szpiegowska …
-
Coś mi nie pasuje w tym raporcie. Chodzi mi o tą zaznaczoną część Cytat od Inner Demon: „Obrońca Szyderca [TZO] ________________________________________________ Mały transporter 6.300 Duży transporter 8.000 Lekki myśliwiec 2.297 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 201 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 240 Sonda szpiegowska 44.000 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 199 Wyrzutnia rakiet 2.500 Lekkie działo laserowe 100 Mała powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor waffleco…
-
Nie raz leciałam na tego agresora, @Rising tak samo.. tyle dexu się przepaliło... Tym razem agresor nie przypilnował ataku i pyk Wysłałam swoje śmieci pfuuuu szybką i oto efekt Dzięki pol za zaufanie Pozdrawiam tylko @Inny_koles PS: dziwnie tak być na niebiesko a nie na różowo Od pol "Podziękowania dla Neferet za chęć pomocy w obronie oraz pozdrowienia dla sojuszu Kasztany." youtu.be/THeLVhU53ow Dnia 13-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor i co mi zrobisz [JzO] ______…
-
Lobby- problemy kto ma ?
Neferet - - Błędy w grze
PostCytat od Xalies: „A co ze zmiana adresu e-mail.??? ” Zmiana adresu e-mail CAŁEGO LOBBY jest możliwa w ustawieniach lobby tak jak zmiana hasła do lobby 5f2299bbc6949.png
-
Lobby- problemy kto ma ?
Neferet - - Błędy w grze
PostMooooże... pomoże wyczyszczenie ciasteczek?
-
Lobby- problemy kto ma ?
Neferet - - Błędy w grze
PostSpróbuj mojego pomysłu może to traktować jako inny e-mail - jednak ręki nie dam sobie uciąć.
-
Lobby- problemy kto ma ?
Neferet - - Błędy w grze
PostA czy istnieje jakieś konto na które potraficie się zalogować? Np z innym e-mailem? Jeśli tak to polecam dodać e-mail, na który nie możecie się zalogować do lobby które wam działa. Mam na myśli, że działa nam lobby na e-mailu xxx@... ale nie działa na yyy@.... Tutaj jest pokazane jak to zrobić: [Lobby] 12.06 już na naszych serwerach!