Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pozdrowienia dla Januszy i Grażynki Obrońcy SzO youtu.be/3dP6pyWe30Y Dnia 04-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.006 Pancernik 20.630 Krążownik 20.001 _________________________________________ Obrońca Dastan [G_D] ________________________________________________ Mały transporter 7.413 Duży transporter 290 Lekki myśliwiec 15.141 Ciężki myśliwiec 41 Krążownik 2.122 Okręt wojenny 6.767 St…

• Ahhhhh! I pamiętajcie wysłać ten szablon z adresu e-mail przypisanego do KONTA NA FORUM! To bardzo ważne!

• Wszystkie nagrody przydzielone, więc w końcu mogę wszystkim pogratulować i podziękować za udział Cieszę się, że obeszło się bez jakiś większych problemów i mam nadzieję, że nie będziecie mnie źle wspominać Zaraz wysyłam listę z osobami uprawionymi do odbioru nagród Dla przypomnienia: Nagrody S&D uni Polaris, Nekkar, u68, Xanthus, Quaoar Szablony do wypełnienia dla danej nagrody oraz dalsze informacje znajdziecie w linku powyżej Ja się już z wami żegnam do "zobaczenia" przy kolejnej edycji?

• @Tosiak wybrał nagrodę za aktywistę

• @Tosiak do 20:00 czekam na PW, inaczej z automatu wybieram ci rodzaj nagrody Nie mogę dłużej czekać. Im dłużej czekam na Twoją wiadomość, tym dłużej nie dostaniecie nagród.

• Jak mnie już wywołali z pozdrowieniami to od razu odpowiem - może mntek się nie obrazi O tym kto wygrał decyduje ta informacja: Agresor stracił łącznie 230.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 82.000 jednostek Obrońca stracił łącznie mniej jednostek dlatego to on je wygrywa dofarmy czy zbiórka recków to osobna kwestia Gratuluje starcia i życzę szybkiego przetopu!

• Temat przeczyszczony. Upominam obydwóch panów, którzy się udzielali za obrazę oraz flame.

• @Zola_25 wybrała nagrodę Walecznego Łowcy

• "Czas na wysłanie emaila to 5 dni od opublikowania wyników na danym uniwersum." My jeszcze nie mamy takich końcowych końcowych wyników, więc jeszcze trochę czasu jest Tutaj są szablony oraz informacja którą cytowałam wyżej: Nagrody S&D uni Polaris, Nekkar, u68, Xanthus, Quaoar

• @stark87 wybrał nagrodę Postrach Księżyców

• Podsumowanie gotowe: S&D Universum Quaoar Edycja 2 [21.05.2018- 21.06.2018] Od razu zaznaczam - konto z które zgłaszał @Adam525 nie będzie miało prawa do nagrody. Zmiana właściciela została zgłoszona tylko przez "starego właściciela". Od "nowego" nie dostałam żadnej wiadomości - a to na tej wiadomości zależało mi najbardziej. Dodatkowo został na tym koncie zmieniony nick - o czym również nie zostałam poinformowana. By całkowicie podsumować tą edycję, potrzebuję jeszcze informacji od osób wymieni…

• S&D uniwersum Quaoar - podsumowanie Wyniki drużynowe: Rzymianie: Liczba RW: 351 + 0 (NM) = 351 Zniszczonych Księżyców: 15 Łączny procent: 149483.55% Średnia: 425.88% Galowie: Liczba RW: 100 + 0 (NM) = 100 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 112987.65% Średnia: 1129.88% Wyniki indywidualne: Rzymianie: Tosiak: Liczba RW: 170 + 0 (NM) = 170 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 95320.95% Średnia: 560.71% WŁ: 570,35 knopers: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny proce…

• A gdzie jakieś pozdrowienia? Zaproszenie do acsa sondą? nicc... Zawiodłam się! Tak więc ogłaszam wszem i wobec że... NIE GRATULUJĘ ps: i tak cię uwielbiam

• Rozpisywać się nie będę bo nie ma o czym Chciałam tylko życzyć SzO obrońcy! Pogratulował i był miły Pozdrawiam @Injector., @1920, @Sora26, soj z Virgo i Bell, @Toadie , @new_mateuszgg, @halszka, @AlejkumSalam, @Stefan1666, @LaresiK, @Duza Mrowka, @Maciol, @Mihusz, @Cztery, @revoutz, @reSPECT , Tyranka i wszystkich o których mogłam zapomnieć youtube.com/watch?v=zDo0H8Fm7d0 Dnia 25-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] __________________________________…

• @sorro03 niestety w poście : S&D Universum Quaoar Edycja 2 [21.05.2018- 21.06.2018] mogłam uznać tylko jedno starcie. Pozostałe były "po terminie" (minęło 72h) lub jedno było zrobione już po zakończeniu S&D

• Wrzucam za Tyranka Gratulacje kochany! Od Tyrana: Pozdrowienia dla całego S.W.A.T i dla mojej kochanej Oleńki youtube.com/watch?v=ok4i1aPrecw Dnia 24-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyran [S_W _A_T] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Orome [Stark] ________________________________________________ Mały transporter 5.219 Duży transporter 31.444 Lekki myśliwiec 4.018 …

• Toadie

Neferet - - Członkowie Teamu

W końcu się doczekałam! Świętuje swój pierwszy tysiąc postów u Ciebie Cieszysz się? Tooooo... zaczynamy! Czy jest jakaś rzecz którą bardzo byś chciał zrobić ale się boisz? Zamierzasz jeszcze kiedyś pograć flotą? (eko jest nudneeeeee ) Najgłupszy błąd jaki zrobiłeś podczas swojej gry w OGame? Myślisz, że uda się kiedyś Kruszynce zaciągnąć cię na pomarańczową stronę mocy? Albo tą zboczoną ? Krusz nie bij! Jak tak długo wytrzymałeś ze mną w teamie? W sumie jak ja wytrzymałam z takim wybrednym Ogrem…

• Saturasek szaleje Dobrze, że dałeś się namówić na flotę, a nie eko eko ;x Gratuluje top2! Szybkiego przetopu!

• Trochę spóźniona ale staram się nadrobić zaległości Gratulowałam już na soju, gratuluję i tutaj. A Szakul to zawodowy wioślarz ;/ nie życzę SzO ani teraz ani następnym razem

• Gratki Saturasku! A mówiłeś, że tylko eko Pewnie już przetopione, ale jeśli nie to przetapiaj na nowe latajce i eko!