Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wrzucam za Tyrana "Pozdowienia dla S_W_A_T i znajomych. Lot długi ale się udało to ściągnąć. IM BACK po zalogowaniu zaczął wiosłować PZ . Moje recki leciały ponad 120 US wiec lot długi ale z tego miejsca podziękowania dla znajomego za zebranie części złomu Obrońcy SzO" Dnia 14-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyran [S_W _A_T] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.555 Pancernik 14.100 _________________________________________ Obrońca IM B…

• Wrzucam za Tyrana Ode mnie gratulacje i szybkiego przetopu "Pozdrowienia dla S_W_A_T i znojomych" Moon spadł i na fali pokazała się flota wracającą z PZ wiec szybki teleport i lot ;)" Dnia 13-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tyran [S_W _A_T] ________________________________________________ Duży transporter 6.000 Bombowiec 1.876 Niszczyciel 2.298 Ciężki myśliwiec 500 Lekki myśliwiec 221.737 Pancernik 13.500 Krążownik 44.901 Okręt wojenny 17.983 ___________________…

• Tak żeby nam się Pani Moderator nie nudziła KUPIĘ DEUTER - może być za kryształ Dnia 13-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Bandit Mimas [Team] ________________________________________________ Duży transporter 8.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Neferet [JANUSZE] ___________…

• Dziękujemy za zmianę pz Tak to można latać! youtu.be/3dP6pyWe30Y Dnia 13-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 489 _________________________________________ Obrońca Majzol [Wraitch] ________________________________________________ Duży transporter 239 Lekki myśliwiec 595 Krążownik 1 Okręt wojenny 302 Recykler 409 Sonda szpiegowska 85 Bombowiec 230 Satelita słoneczny 357 Niszczyciel 103 G…

• Korzystam z ostatnich chwil niskiego progu Pozdrawiam obrońcę! youtu.be/TW9uj83Vq-0 Dnia 13-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [JANUSZE] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Icebreaker ________________________________________________ Mały transporter 49 Duży transporter 8.902 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Neferet [JANUS…

• Cytat od pvo: „PS yrtus jako strona przegrana nie masz prawa wstawic 1 starcia doczytaj regulamin dzialu st ” Trochę się z tym nie zgodzę. Obrońcy wrzucili starcie po 24h od starcia, nawet minęło 25h. Starcie odbyło się 11-07-2018 18:42:34 a zostało wrzucone 12.07.2018 o 19:56. Zacytuję regulamin: "Pierwszeństwo umieszczenia RW w ST należy do zwycięzcy danej bitwy. Gdy nie uczyni on tego w ciągu 24h od powstania RW, prawo takie zyskuje także strona przegrana." Cytat od VampireLord: „PS ukryj te …

• Ciężko powiedzieć, ale pewnie niedługo - w poniedziałek Wakat dodał informację, że dane są sprawdzane w grze Takowe informacje są zamieszczane w tym temacie: Nagrody S&D uni Polaris, Nekkar, u68, Xanthus, Quaoar Ja również wam dziękuję jeszcze raz

• No jeśli był żółty dla Ciebie to inna bajka i jest tak jak mówisz, stosunek nie miałby nic do rzeczy

• Nadrabiam zaległości więc i tutaj się wpisze No to hat-trick na obrońcy już jest Zostaje mu życzyć lepszego pilnowania się

• Dostał w łeb, o to chodziło, tak? Wybacz małe zboczenie xDDD Gratki starcia teraz coś większego!

• Jak stoi to... dobrze Ale stało i już nie stoi Niezły zysk - tylko przetapiać. Pakujesz się w trampki?

• Oj tam, tak widocznie miało być. Nie ładnie się tak nabijać! Gratki a obrońcy SzO

• Widzę, że nie tylko ja lubię bunkry Gratki!

• Kopnął mnie zaszczyt przedstawić TOP1 ACS Dziękuje Smoczku za pozwolenie wstawienia tego RW! Z tego co już wiem, niektórzy nie mogą się go doczekać Najpierw chciałabym podziękować 007 i Red Dragon za zaproszenie. TakToJa aka Antek dziękuje za zaufanie, chociaż nigdy jakoś za sobą nie przepadaliśmy (chyba) Ah ten Nusakan To może tak w skrócie napiszę co tu się podziało Wczoraj po południu dostałam wiadomość od 007, że Szakul wyliczył Smoczka - później jeszcze sam Smoczek napisał i poprosił o pomo…

• Cytat od Saren: „Ahhhhh... Polowalem na tego jegomoscia dluzszy czas, nawet z lotka mu za oknem siedzialem... ale dobrze sie pilnowal. Ladny wlot, nice ” Zeskanowałam go jak miał 35 minut. Musiał poczuć się bezpiecznie jak przestałeś polować, albo coś się stało. Tak czy siak, obrońca już na U. Chyba nie będzie odbudowy

• Jako że wcześniej miałam nick Ciasteczkowy Potworek to obrońca dopasował się idealnie Dorwane na minutkach, lot spokojny. Obrońcy życzę SzO! Pozdrawiam @Injector., @1920, @Sora26, soj z Virgo i Bell, @Toadie, @VIGO , @new_mateuszgg, @halszka, @AlejkumSalam, @Stefan1666, @LaresiK, @Duza Mrowka, @Maciol, @Mihusz, @Cztery, @revoutz, @reSPECT, @Billie the kid, Tyranka i wszystkich o których mogłam zapomnieć Dnia 10-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Neferet [NEMESIS] __…

• Starcie dodane do topki Po starych "przeżyciach" nie pogratuluję Chociaż już tak nie lamię jak na Nusa

• Hat trick na obrońcy Fajnego mam sąsiada, pomimo moona nadal lata tak jak latał eh... ale co ja będę narzekać skoro 7kk zysku jest? Dziękuję Revciu, że namówiłeś na ten lot - zysk miał być 2kk mniejszy, ale stocznia obrońcy nadal budowała pancuszki Miły powrót po urlopie Starcie dedykuje największemu łobuzowi @Billie the kid i dla niego też piosenka Nie wierzę, ale spodobała mi się piosenka po niemiecku Pssst: i tak nie lubię niemieckiego youtu.be/Cz1rJtlGHVs Dnia 09-07-2018 --:--:-- następujące…

• Szefu krzyczy, szefu płacze że nikt mu się nie wpisuje Ciekawe czy Szefu się tak Nefci wpisuje?! ;c Gratki % ale to na tyle - bo Nefci nie pozdrawiasz ostatnio! Czuję się zapomniana

• Cytat od Leszczu: „Przede wszystkim gratki ubicia ładnego ST A można by więcej poprosić jak dorwałaś urlopowicza? ” Poszedł cynk na soju od I'M BACK że obrońca stoi, a on ma fsa jeszcze i żeby ktoś leciał. Po wlocie Dastan napisał, że był na zebraniu i nie miał jak odebrać fsa.