Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Skojarzenia v. 0.3

Neferet - - Spam

Remont xd

• Drodzy gracze, Prawidłowy zapis tytuł zakładanego tematu w Starciach Tytanów, musi zawierać: nick agresora, nick obrońcy, tagi sojuszy oraz procent uzyskany w starciu Przykład: Neferet [xxx] vs. Ania [yyy] = 600,35% W opcjach konwertera OGotcha należy rozwinąć OPCJE i zmienić "WYBRANY TYTUŁ RAPORTU". Zdjęcie pomocnicze: (Ukryta treść) Drugą opcją podliczenia procentu uzyskanego w starciu jest zsumowanie metalu i kryształu z pola zniszczeń powstałego po starciu i podzielenia go przez 100 000. Prz…

• @Kossa88 Cytat od wakat: „Zgłoszenia dla wszystkich 3 uni zrealizowane - proszę sprawdzić swoje skrzynki emailowe. Jest komplet zgłoszeń, jedno jest błędne - proszę powiadomić gacza Skinhead z uni Bellatrix aby koniecznie sprawdził swojego emaila. ”

• Lobby nie działa!

Neferet - - Błędy w grze

Hmm.. mi wszystko działa normalnie. Troszkę dłużej się ładowało, ale zaskoczyło.

• Temat zamykam do jutra, może trochę wam opadną emocje. Jeśli jutro ponownie zaczniecie dramę, to temat zostanie zamknięty na stałe. Jeśli chcecie się poprzekomarzać to polecam wiadomości prywatne. Prowokowanie, czyli flame, jest również nagradzane na forum Zawsze po zwróceniu mi uwagi sprawdzam jeszcze raz czy na pewno czegoś za dużo nie usunęłam, tak samo zrobiłam tym razem. Przejrzałam jeszcze raz wcześniej usunięte posty oraz te "pociachane" i wszystkie w mojej opinii były nieregulaminowe. Za…

• Temat przeczyszczony z obraz, offtopu itp. Troszkę się zagalopowaliście.

• kruszynka

Neferet - - Członkowie Teamu

"Fizycznym: hipopotam, a emocjonalnym hmm między leniwcem a surykatka" Hipcie i leniwce górą! I dlaczego kłamiesz, że tęsknisz za @Dawid? xD

• S&D Universum Europa Edycja 1 [13.05.2019-13.06.2019] Podsumowanie końcowe już gotowe. Dziękuję wszystkim za mam nadzieję, udaną zabawę. Do zobaczenia w następnej edycji

• Podsumowanie S&D uEuropa Wyniki drużynowe: Lannister: Liczba RW: 348 + 0 (NM) = 348 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 355021.96% Średnia: 1020.18% Tyrell: Liczba RW: 692 + 36 (NM) = 728 Zniszczonych Księżyców: 36 Łączny procent: 393416.64% Średnia: 540.41% Stark: Liczba RW: 258 + 0 (NM) = 258 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 203744.76% Średnia: 789.71% Baratheon: Liczba RW: 102 + 21 (NM) = 123 Zniszczonych Księżyców: 21 Łączny procent: 81828.06% Średnia: 665.27% Wyniki indywidu…

• Ban zabawa na całego :D

Neferet - - Spam

@FINEZJA1 chętnie, ale za 11 dni jak skończy mi się antybiotyk xD

Neferet - - Spam

Cytat od Poka_Bydlaka: „Dlaczego jestem dopiero jako 2? No @FINEZJA1 bo się pogniewamy. ” Lepiej być drugim niż 5 od końca Trzeba go zbanować!

• Kogo ja tu widzę Myślałam, że dałeś się zezłomować, bo po złej stronie, ale jednak nie Dumna jestem! Pewnie już przetopione, więc tylko pogratuluję, a przegranemu życzę SzO!

• Neferet - Świeżynka ;>

Neferet - - Członkowie Teamu

Cytat od Zaqes: „Naszło mnie takie jedno pytanko i dostanie je każdy z Team(poza tymi, gdzie odpowiedź jest jasna! ) A więc... Z jakim zwierzakiem się utożsamiasz? ” Ej a u mnie odpowiedź nie jest jasna? spójrz w spoiler (Ukryta treść)

Neferet - - Spam

@FINEZJA1 Ban za to, że tylko Zła jest na różowo, a to mój ciachający kolorek

• Ze względu na złamanie zasad gry dwa niżej wymienione tytuły decyzją Rady Projektu zostają unieważnione. 25-05-2019 02:28:12 Kocham Cie [Tyrell] - 40821.02% 25-05-2019 02:28:12 - Zany [Lannister] - 32656,81%

• S&D Universum Europa Edycja 1 [13.05.2019-13.06.2019] Podliczenie gotowe, strasznie mi lagowało edycje posta, więc mam nadzieje ze jakiś błędów nie ma Jeszcze garstka informacji: - Koniec projektu; 13.06.2019 23:59:59 - Zaległe raporty wykonane sprzed wymienionej wyżej daty, możecie wrzucać przez kolejne 4 doby od zakończenia projektu. - Od czwartku biorę urlop do poniedziałku włącznie, więc w razie jakichkolwiek pytań/ostatnich zgłoszeń NM w tym okresie, piszcie śmiało do @Toadie. - Ze względu …

• Ty i te Twoje gwiazdy Zysk miodzio, ale.. nie ma pozdrowień, więc nie ma wymyślnych gratulacji Obrońcy mniejszej wiary w bunkier

• jestem a @silver88 jest?

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Neferet - - Spam

prześladujesz mnie? jak tak to znowu będziesz ty

• kto zgadnie kto napisze nastepny :)

Neferet - - Spam

nooo jestem jestem ;d kto tu teraz... wiem! @litek.!