Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Temat przeczyszczony
-
tenor.gif Dnia 10-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Krowami [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 1.111 Lekki myśliwiec 12.756 Krążownik 1.093 Okręt wojenny 1.807 Pancernik 501 _________________________________________ Obrońca Pan Skrzetuski [BeKa] ________________________________________________ Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 1.896 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 507 Okręt wojenny 774 Recykler 1.360 Bombowiec 17 …
-
Tanczacy z Owcami & Tanczacy z Krowami & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. Incognito [BOSS] ~ 1921.07%
Post@Crasher już wszystko wróciło do normy tenor.gif Tańczący pozdrawiają Ezia, bo podobno dobry ziomek Dnia 07-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Owcami [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 4.252 Lekki myśliwiec 18.944 Krążownik 3.031 Okręt wojenny 1.523 Pancernik 569 _________________________________________ Agresor Tanczacy z Krowami [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 2.398 Lek…
-
@Crasher nie obraże się i dziękuję za pozdrowienia. Tylko gifa brakuje dzisiaj ty zbierasz minusiki za starcie Ja tylko pogratuluję wlotu i uciekam, bo nie chce w tym uczestniczyć Obrońcy nic nie życzę, a wy przetapiajcie ;*
-
Temat przeczyszczony z offtopu i wulgaryzmów.
-
tenor.gif Dnia 31-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Owcami [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 2.895 Lekki myśliwiec 6.532 Krążownik 1.848 Okręt wojenny 1.077 Pancernik 132 _________________________________________ Obrońca PiotrekPe [FRYTKI] ________________________________________________ Mały transporter 401 Duży transporter 420 Lekki myśliwiec 1.266 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 884 Okręt wojenny 81 Recykler 73…
-
Kilka słów ode mnie: Niestety tańczyć nie umiem, więc na moonówkę się nie nadaje - przykro mi. A starcia lubię wrzucać - swoich na tym uni nie wrzucę, więc wrzucam od nich. Ot cała filozofia Tańczący będą chcieli to się przedstawią. Też nie gram pod swoimi nickiem, bo wole pograć w spokoju i pierwszy raz eko
-
O wpis prosi, a pozdrowień nie ma No ale dobra, było TOP 1 to się wpiszę, niech ma. Nie zmieniłeś się Kaviorku, nadal pamiętasz jak wykręcić niezły %. Oby tak dalej Reszcie atakujących również gratuluję a obrońcy życzę SzO!
-
TOP 1 ACS Wyciekło nagranie Tańczącego z Owcami to pokażę urywek (bo w sumie i tak mnie nie lubią ) tenor.gif Dnia 30-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Lamami [Gumisie] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 3.629 Okręt wojenny 752 Pancernik 457 Krążownik 1.187 _________________________________________ Agresor Tanczacy z Krowami [Gumisie] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.037…
-
TOP 1 SOLO Inny_koles [PUSH_1] vs. Antek Rozpylacz [Ferajna] ~ 498490.92%
Neferet - - Starcia Virgo
PostTak huknęło, że aż mnie tutaj przyciągnęło Antek na pz i to jeszcze zezłomowany przez Mańka Maniuś gratuluję wlotu, jest czego Flota też konkret! Antek, jeśli to nadal Antek, życzę SzO lub powodzenia w realu - a może nawet spotkania na innym uni A na koniec - foszek na @Inny_koles bo nic się nie pochwalił
-
Po usunięciu pierwszego posta od @staruch, który sam go edytował, dyskusja nie miała sensu. Całość trafiła do kosza. Podczas sprawdzania, pierwszym postem był post o treści "do usunięcia". Ja się nie będę bawić w detektywa i dochodzić o co w całe tej dyskusji chodzi i skąd ona się wzięła. Przypominam o istnieniu tematu w DiD ---> Dyskusja na temat ostatnich wydarzeń
-
tenor.gif Ten co tańczy z lamami (a jak widać na gifie, tylko z jedną) mówi, że to TOP 1 Solo. Ja się nie znam, ale może tak jest Dnia 29-10-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tanczacy z Lamami [Gumisie] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.539 Mały transporter 3.770 Krążownik 1.180 Okręt wojenny 756 Pancernik 154 _________________________________________ Obrońca Ezio [BOSS] ________________________________________________ Mały transporter…