Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Seek & Destroy uWezn podliczenie na 02.01.2020 21:00 Wyniki drużynowe: Kargule Kargule: Liczba RW: 39 + 91 (NM) = 130 Zniszczonych Księżyców: 91 Łączny procent: 103568.7% Średnia: 796.68% Pawlaki Pawlaki: Liczba RW: 80 + 0 (NM) = 80 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 129472.65% Średnia: 1645.12% Wyniki indywidualne: Kargule czubulus: Liczba RW: 18 + 41 (NM) = 59 Zniszczonych Księżyców: 41 Łączny procent: 41041.55% Średnia: 695.62% safar: Liczba RW: 2 + 0 (NM) = 2 Zniszczonych Księżyców: 0…
-
Podliczenie S&D Libra na 02.01.2020 18:00 Wyniki drużynowe Trolle: Liczba RW: 19 + 62 (NM) = 81 Zniszczonych Księżyców: 62 Łączny procent: 177196.64% Średnia: 2187.61% Hobbici: Liczba RW: 142 + 0 (NM) = 142 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 480248.6% Średnia: 3382.03% Elfy: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 0.0% Średnia: 0.0% Wyniki indywidualne: Trolle: entro: Liczba RW: 0 + 0 (NM) = 0 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 0.0% Średnia: 0.0% Starrk:…
-
Tak, oczywiście Zgłoszenie nie przepada i obowiązuje do końca zabawy Ahhh i dla ułatwienia tytułów, żeby nie było dużo błędów. "{time} - nick [druzyna] - {hmc}" - taki tytuł możecie ustawić w ogotchy i będziecie mieć wszystkie dane potrzebne do prawidłowego tytułu. Na dodatek nie będzie niepewności, że pomyliliście sojusz z drużyną Dla przykładu: {time} - SzaMyAmator [Pawlaki] - {hmc} i wtedy konwertuje - 08-12-2019 12:47:43 - SzaMyAmator [Pawlaki] - 300.02%
-
Kolejność daty nie robi mi w podliczeniach różnicy. Byleby zachować format data - godzina. dla ułatwienia przy raportach wojennych można w ogotchy ustawić tytuł "{time} - nick [druzyna] - {hmc}" i już w ogóle macie wszystko zautomatyzowane. Do niszczeń nie kojarzę, żeby był jakiś konwerter. Pamiętajcie również, że informacja z gry o zniszczeniu księżyca musi być kompletna. Najlepiej kopiuj wklej z gry, z widoczną datą niszczenia oraz kordami zniszczonego księżyca.
-
Najważniejsze informacje: - próg: 300% - czas na wstawianie rw i niszczeń: 4 doby - powrót do starego liczenia niszczeń: % za zniszczenie moona =((średnica/100)^2)/17 Uwaga: zliczamy ilość procentów zdobytych za zniszczone księżyce - ten kto będzie się legitymował największą wartością procentową ten wygrywa - Moony do niszczenia zgłaszamy mi przez prywatną wiadomość 12h wcześniej. Nieprawidłowe zgłoszenia będą odrzucane, dlatego proszę trzymać się wzoru. Wzór do zgłoszeń: nick agresora koordynat…
-
Najważniejsze informacje: - próg: 400% - czas na wstawianie rw i niszczeń: 4 doby - powrót do starego liczenia niszczeń: % za zniszczenie moona =((średnica/100)^2)/17 Uwaga: zliczamy ilość procentów zdobytych za zniszczone księżyce - ten kto będzie się legitymował największą wartością procentową ten wygrywa - Moony do niszczenia zgłaszamy mi przez prywatną wiadomość 12h wcześniej. Wzór do zgłoszeń: nick agresora koordynaty księżyca numer Uniwersum średnicę księżyca nick atakowanego - Atak na czł…
-
Cytat od dexPL: „@Neferet 1. Założysz temat z raportami? 2. Jak rozumiem każda bitwa po północy już się liczy? czy będzie jak promo z anty - ups, zapomnieliśmy uruchomić 3. Jak często planujesz sprawdzać raporty? tak, aby nie było problemów z np poprawianiem literówek itp Zauważ, że teraz szybciej są usuwane raporty. Dodatkowo - jak sprawdzasz tylko na koniec to dzieją się cuda - typu Uni 68 4. Czy będą usuwane raporty, gdzie nie ma zysku, ale jest %. Patrząc na ostatnie SnD - jest taki jeden, c…
-
Ha! Tu będę pierwsza Podkład miodzio Ciekawe dlaczego taki Zysk słabizna, postarajcie się bardziej Obrońcy SzO
-
Weekend poza domem, seekowe szaleństwo i narobiło się zaległości Ale już nadrobione! Spakowane do spoilera bo wyszedłby za długi post Podliczenie za 5.12.2019 wygrana: Psiaki Kociaki - 1591,8% (Ukryta treść) Psiaki - 2840,81% (Ukryta treść) Podliczenie za 6.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 1953,84% (Ukryta treść) Psiaki - 0% (Ukryta treść) Podliczenie za 7.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 1578,68% (Ukryta treść) Psiaki - 549,19% (Ukryta treść)
-
Podział uWezn * Kargule * 240023843 * Pawlaki * 238406947 * Krystian [Lider] * 116641922 * ladys [Lider] * 85337127 * czubulus * 73487001 * ViZZion * 78798065 * safar * 25054219 * Zlomek * 39969645 * krysteketsyrk * 24696886 * SzaMyAmator * 33908380 * TooFast * 143815 * puszkin * 393730 Krystian - atak na członka drużyny TooFast - atak na członka drużyny
-
Oficjalnie piszę, że jesteście ostatnim uni na którym dodaje kogoś po czasie. Nie ważne czy będę miała podział czy dopiero będę się za niego zabierać. Ciap zostaje w seeku czy się wam to podoba czy nie. Jakie ja miałam o tym zdanie zostawię dla siebie. Zawsze osoby po czasie, a przed zrobieniem podziału, były dodawane do zabawy. Nie spodziewałam się, że zrobicie taką awanturę o to. W zeszłej edycji była dodana więcej niż jedna osoba jeśli dobrze pamiętam i jakoś takiego problemu nie było. Może p…
-
Podział został podany. Teraz jedyna opcja to zgoda zainteresowanych, lideru oby drużyn oraz rady S&D (w waszym przypadku tylko Wakat). Najlepiej gdyby był konkretny powód takiej zmiany; podpowiem, że powód "bo jesteśmy razem w soju" takim nie jest. Najlepiej @entro załóż konwersacje dodając do niej osoby zainteresowane oraz lidera Elfów i niech każdy tam wyrazi swoją opinię. Jednak ja sprawą dopiero będę mogła się zająć jutro gdzieś po południu, bo niedługo wychodzę i będę niedostępna na forum. …
-
Cytat od Avinashi: „To już twój problem. Ale jak widać masz chody, tak jak i wymienieni przez ciebie osoby. Sądzę, że gdyby się ktoś z wariorrsów zgłosił po terminie to kupę by dostał, a nie możliwość brania udziału w seeku. Taka prawda. ” Dlaczego zawsze szukasz powodu dla którego nie lubię Warriorsów? Powiem Ci, że bardzo się mylisz, jednak dlaczego to zachowam dla siebie. Pewnie i tak mi nie uwierzysz Myślałam, że się ucieszysz, że jesteś z Schanem w drużynie, ale jak widać nie bardzo. Lepiej…