Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Toadie: „Drodzy gracze, Po aktualizacji gry do wersji 7.x pojawił się problem w wyniku którego konwerter Ogotcha błędnie oblicza % w generowanym tytule. Problem ten występuje jednak wyłącznie w przypadku starć w których Rozpruwacz zbiera część pola zniszczeń. W takich przypadkach % który jest obliczany przez konwerter jest pomniejszony o ilość surowców zebranych przez Rozpruwacze. Dlatego podczas wstawiania starć w ST, miniST w DiD, czy w S&D prosimy o sprawdzanie poprawności %, bo jeśl…
-
Nie kłócić mi się tu :P. Panowie oboje macie rację. Jednak, żeby wam nie mieszać, od razu będę wypisywać jak na końcowym podsumowaniu. Cytat od dexPL: „Niszczenia moonów mniejsze niż 300% liczą się do aktywisty? Serio? Tak samo - liczą się do łącznego procentu grupy? ” Tak, liczą się i do aktywisty i do łącznego procentu grupy. Wiadomo przy aktywiście, tak jak już czubulus mnie cytował, musi mieć średnią dwukrotnie większą od progu Dlatego najpierw wymienione osoby były na podium, jednak nagród …
-
Cytat od Kicki: „@Kot na Kacu słabe te zyski coś masz ” Bo już nie na kacu Nadrobiłam zaległości, przepraszam :c Podliczenie za 11.12.2019 wygrana: Psiaki Kociaki - 0% (Ukryta treść) Psiaki - 2395,32% (Ukryta treść) Podliczenie za 12.12.2019 wygrana: Psiaki Kociaki - 1554,78% (Ukryta treść) Psiaki - 5005,48% (Ukryta treść) Podliczenie za 13.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 4412,54% (Ukryta treść) Psiaki - 912,87% (Ukryta treść) Podliczenie za 14.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 13714,9% (Ukr…
-
Informuje, ze w ten weekend bede slabo uchwytna. Niestety poszaleli w szkole. Postaram sie wieczorami na spokojnie zerknac co wrzucacie. Wyjatkowo wydluzam tez czas zglaszania moonow do 24h. Niestety nie jest to zalezne ode mnie jesli nie macie pewnosci czy raport bedzie ok, a boicie sie ze wam znikna w grze to zapiszcie je sobie gdzies Udanego weekendu
-
To bardzo dobrze wpisalas. Od razu informuje, ze w ten weekend bede slabo uchwytna. Niestety poszaleli w szkole. Postaram sie wieczorami na spokojnie zerknac co wrzucacie. Wyjatkowo wydluzam tez czas zglaszania moonow do 24h. Niestety nie jest to zalezne ode mnie jesli nie macie pewnosci czy raport bedzie ok, a boicie sie ze wam znikna w grze to zapiszcie je sobie gdzies Udanego weekendu
-
Sprawdzając wyłapałam kolejną rzecz. Kropki w procentach utrudniają liczenie. Na przykładzie 3 RW chemikosa (mam nadzieję, że się nie obrazi) 12-12-2019 20:19:51 chemik17 [Trolle] - 1376% 12-12-2019 22:27:09 chemik17 [Trolle] - 473% 13-12-2019 01:11:49 chemik17 [Trolle] - 19.253% chemik17: Liczba RW: 3 + 0 (NM) = 3 Zniszczonych Księżyców: 0 Łączny procent: 1868.25% Średnia: 622.75% Dodatkowo, zaokrąglamy do 2 miejsc po przecinku a nie całkowicie usuwamy przecinek zaokrąglając więc w pierwszym ni…
-
Nie widzę związku waszej przepychanki z tym RW. Offtop w koszu.
-
Bardzo dobrze, że przeglądasz i pilnujesz razem ze mną. Ja mam dwa uniwersa pod seeka, działy w ST i własne życie, i problemy, także nie wszystko jestem w stanie zauważyć. Przeglądałam te raporty i musiałam przeoczyć. Wystarczy zwrócić uwagę i zgłosić nieprawidłowość, bez większych pretensji. Biorących udział w seeku jest 10 osób (na waszym uni), a ja jestem sama. Ze względu na nasze możliwości bądź ich brak, kierujemy się zasadą zaufania. Dzisiaj postaram się do tego ponownie przysiąść i wszyst…
-
yoda [TOUS] & Tanczacy z Owcami [Mns] vs. Jakub Wedrowycz [PT-EWIL] ~ 8339.93%
Neferet - - Starcia Indus
PostTemat przeczyszczony
-
Coś słabiutko Podliczenie za 8.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 15652,24% (Ukryta treść) Psiaki - 1252,43% (Ukryta treść) Podliczenie za 9.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 485,67% (Ukryta treść) Psiaki - 0% (Ukryta treść) Podliczenie za 10.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 432,66% (Ukryta treść) Psiaki - 257,58% (Ukryta treść)
-
@ladys proszę o poprawę tytułów W cytacie jest tytuł który możemy wrzucić w ogotche. Cytat od Neferet: „Ahhh i dla ułatwienia tytułów, żeby nie było dużo błędów. "{time} - nick [druzyna] - {hmc}" - taki tytuł możecie ustawić w ogotchy i będziecie mieć wszystkie dane potrzebne do prawidłowego tytułu. Na dodatek nie będzie niepewności, że pomyliliście sojusz z drużyną Dla przykładu: {time} - SzaMyAmator [Pawlaki] - {hmc} i wtedy konwertuje - 08-12-2019 12:47:43 - SzaMyAmator [Pawlaki] - 300.02% ” …