Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 361-380 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Potrzebna ci pastereczka, żeby twych owiec pilnowała Dobrze, że tym razem pancki w akcji Dzięki za pozdrowienia i bądźcie grzeczni!

• Tak więc bardzo mi przykro dyskwalifikując jakże aktywnego członka projektu

• Temat przeczyszczony z prowokacji i offtopu.

• Podliczenie gotowe w pierwszym poście z raportami

• Podliczenie gotowe w pierwszym poście z raportami

• Neferet - Świeżynka ;>

Neferet - - Członkowie Teamu

Cytat od Ingolf: „Hej Hej Gotowa na przywitanie Nowego Roku? Dzień jak codzień :D Masz już plany na Sylwestra? Spędzam go z Tobą, nie wiedziałeś? Masz jakieś postanowienia na Nowy Rok? Nie myślałam o tym w sumie Mikołaj był? :p był, rózgę dostałam xD ”

• Kociaki Vs. Psiaki [RW]

Neferet - - DiD Indus

Podliczenie za 22.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 417,51% (Ukryta treść) Psiaki - 0% (Ukryta treść) Podliczenie za 23.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 2660,78% (Ukryta treść) Psiaki - 0% (Ukryta treść) Podliczenie za 24.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 416,35% (Ukryta treść) Psiaki - 0% (Ukryta treść) Podliczenie za 25.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 1472,89% (Ukryta treść) Psiaki - 1342,6% (Ukryta treść) Podliczenie za 26.12.2019 wygrana:Psiaki Kociaki - 323,82% (Ukryta treść) Psiaki …

• @...limfa... z wszystkich dni czy z kilku ostatnich? Myślę, że za jakąś godzinę, może 2 zrobię EDIT: zrobione podliczenie tych kilku dni

• Temat przeczyszczony.

• Excelowa babka ze mnie w tym wypadku zapisany każdy dzień. I przepraszam za opóźnienia

• Wrzucę, wszystko mam zapisane, więc zostanie tylko podliczyć całość

• Scofield - pożegnanie

Neferet - - DiD Xanthus

Tak prywatnie; mam nadzieję, że rozmowy będą nadal i że jeszcze kiedyś się spotkamy - może nie w grze, ale w realu. Cóż mam powiedzieć, trochę smutno I dziękuję za wszystko, tak samo mam nadzieję, że niektóre rzeczy (no dobra, zachowania) mi wybaczysz a tak jako modek; to jak to nie będzie więcej starć? :c niedługo będę bezrobotna!

• Kociaki Vs. Psiaki [RW]

Neferet - - DiD Indus

Podliczenie za 16.12.2019 wygrana: Psiaki Kociaki - 1762,89% (Ukryta treść) Psiaki - 3351,18% (Ukryta treść) Podliczenie za 17.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 1442,44% (Ukryta treść) Psiaki - 530,66% (Ukryta treść) Podliczenie za 18.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 293,29% (Ukryta treść) Psiaki - 246% (Ukryta treść) Podliczenie za 19.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 1355,85% (Ukryta treść) Psiaki - 0% (Ukryta treść) Podliczenie za 20.12.2019 wygrana: Kociaki Kociaki - 5177,58% (Ukryta tre…

• @ladys tylko 2 cyfry po przecinku dajemy Jako, że kolejną cyfrą jest 4 to zostawiasz ..,03% @dexPL twój 29 raport niestety zostaje niezaliczony. Zasady podziału ACS mówią: Cytat od Toadie: „WAŻNE: Warunkiem koniecznym publikacji dodatkowych RW przy ataku łączonym jest to, by wartość wszystkich dołączonych flot jednego gracza była równa co najmniej 10% wartości głównej floty atakującej. WAŻNE: Pojęcie flota główna rozumiemy, jako największa flota biorąca udział w ataku wysłana przez jednego gracz…

• Gracz @Krystian zostaje wyrzucony z projektu, ze względu na atak na członka drużyny. Czubulus jako, że podczas tworzenia podziału miał drugą w kolejności flotę, zostaje liderem drużyny i ma prawo zgłosić kogoś na zastępstwo. Taka prośba zostanie rozpatrzona przez Radę S&D.

• @dexPL tytuły do poprawy S&D Universum Wezn Edycja 2 [09.12.2019-09.01.2020] @TooFast usuń "dnia" z tytułu S&D Universum Wezn Edycja 2 [09.12.2019-09.01.2020] @ladys ze względu na reapery w starciu, procent ze starcia może wyjść większy. Nie musisz tego zmieniać, ale zawsze to więcej % dla Ciebie i dla drużyny S&D Universum Wezn Edycja 2 [09.12.2019-09.01.2020]

• @PUSZKINN w tym poście: S&D Universum Wezn Edycja 2 [09.12.2019-09.01.2020] RW nie pasuje do tytułu Cytat od PUSZKINN: „#7 18-12-2019 08:12:43 - puszkin [Pawlaki] - 304.93% Dnia 17-12-2019 14:06:17 następujące floty spotkały się w walce: ”

• @slimakk tutaj może wyjść ci więcej % przez rozpruwacze ogotcha.universeview.be/pl/rep…c4-51fb-966f-0a0d4c75c1da to jedyne co znalazłam

• Cytat od Toadie: „Drodzy gracze, Po aktualizacji gry do wersji 7.x pojawił się problem w wyniku którego konwerter Ogotcha błędnie oblicza % w generowanym tytule. Problem ten występuje jednak wyłącznie w przypadku starć w których Rozpruwacz zbiera część pola zniszczeń. W takich przypadkach % który jest obliczany przez konwerter jest pomniejszony o ilość surowców zebranych przez Rozpruwacze. Dlatego podczas wstawiania starć w ST, miniST w DiD, czy w S&D prosimy o sprawdzanie poprawności %, bo jeśl…