Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-114 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jasne, że nie xD Wzystko o czym rozmawiamy pozostaje jedynie w sferze abstrakcji, więc to i tak nie ma znaczenia - a mój punkt widzenia jest taki, że element losowości w przenosinach planet byłby zbyt drogi i niezbalansowany.
-
Cytat od zefir: „Wolałbyś w takim razie ją całkiem usunąć i zacząć od zera rozbudowę nowej, czystej kolonii na skrajnej pozycji? Jeżeli GF nic nie zrobi, a Ty dalej będziesz chciał się koniecznie osiedlić w układzie z zapchanymi 4-12, możesz nie mieć innego wyjścia. ” No jasne, zdecydowanie. Element losowy w postaci potencjalnie dość dużej straty jest moim zdaniem nie do przyjęcia. Pamiętaj, że chodzi tu o przeniesienia z fuzji (zarówno tych z exodusów jak i docelowych) a nie te kupione za pieni…
-
Cytat od zefir: „@Daneku25, a co byś powiedział na takie rozwiązanie. Przenoszenie planet pomiędzy pozycjami 4-12 a 1-3 oraz 13-15 dozwolone, czyli duże planety na zimne/ciepłe pozycje, ale w odróżnieniu od standardowych relokacji, gra poza temperaturą losuje również maksymalną ilość pól nowo przeniesionej planety. \ ” moim zdaniem to by był absolutny dramat bo o ile kiedy ktoś przenosi planetę za antymaterię to jeszcze bym zrozumiał, ale tutaj mowa o darmowych przenosinach które są dawane w ram…
-
KARA7 vel SYNDROM [MIDAS] & NalewkaBabuni [R-R] & Adam [ZBOCZKI] & Famek [MIDAS] & Dajnawarjacisiur vs. Ninasyn [KTH] ~ 64.68%
dorsz - - Starcia Europa
Postno, i tak ma być xD pozdrowienia dla Wezn
-
nie ma się co denerwować myślę że wynik głosowania w jakimś tam stopniu odzwierciedlił sympatie graczy a to już i tak lepiej niż gorzej. natomiast uwazam ze wytykanie komukolwiek na kogo glosowal jest totalnie nie na miejscu. jesli tylko nowe jednodniowe konta zostały odsiane to chyba jest git. najlepiej to by bylo zrobic ankiete w grze i nie byloby problemu z glosami poza uni
-
Lubicie placki?
PostCytat od kasai: „z jabłkami ” dziekuje za odpowiedź i pozdrawiam ja z kolei najbardziej lubię ziemniaczane :3
-
Lubicie placki?
Postjak tak to jakie?