Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 114.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 8 ACS Wisior [P N] & Celestial General [AVALON] & ACL [NFH] & dorsz [AVALON] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 145107.8%
dorsz - - Starcia U68
PostAkcja piękna, co prawda wyspać się po tym to zajmie mi z 3 dni ale upakowanie tego pana w recki wynagradza to z nawiązką Cytat od "Moja kobieta": „ Ej ale już fejm się w tej Twojej grze zgadza I przez jakiś czas nie będziesz robił takich rzeczy ? Xd ” haha, nie ma szans ;* latamy dalej, ku chwale AVALON i GK
-
dorsz [AVALON] & Hamer [P N] & ACL [NFH] & Andre [P N] & Wisior [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 62909.22%
dorsz - - Starcia U68
PostWitam Państwa serdecznie i zapraszam na show. Puszówka złomuje kolejny raz Pozdrawiam wszystkich bla bla. Specjalne pozdrowienia dla gracza ACL John ewidentnie nie lubi opuszczać strefy swojego komfortu więc siedzi w miniST gdzie mu dobrze, no ale dla jego własnego dobra i rozwoju osobistego musieliśmy go stamtąd wyciągnąć Gratulujemy ANGELS pierwszego dużego ST od dawna, a także zaszczytnego miejsca w historii U68. Dok sporo odda więc na pewno obrońca będzie grał dalej. quote Cytat od Celestial…
-
teraz to @Zaqes
-
Skojarzenia v. 0.3
Postigła
-
Skojarzenia v. 0.3
Postbaba
-
Skojarzenia v. 0.3
PostMcDonald's
-
Andre [P N] & kajako uni6 [P N] & dorsz [AVALON] vs. reus [MISIE] ~ 67949.29%
dorsz - - Starcia U68
PostZ wielką przyjemnością dołączyłem do lotu.. cóż jak Andre koordynuje to nic nie może pójść źle Co do Kajaka.. to z jeszcze większą przyjemnością zauważam, że moja flota była większa
-
Skojarzenia v. 0.3
Postchodź do płota
-
Witam w kolejnym odcinku cyklu "puszówka złomuje" Za atak specjalne podziękowania dla gracza ACL - @Rzezimieszek, który zarówno wyskanował flotę obrońca jak i dopilnował ataku bo ja niestety słałem ataki na ślepo z telefonu Obrońca zalogował się kilka minut po bitwie ale niestety było już za późno. Więcej szczęścia w przyszłości. Pozdrawiam AVALON, GK, Buddy, Kontrahentów. @Rzez PS kupię deuter Dnia 12-06-2019 20:31:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dorsz [AVALON] ______________…
-
SLY OO2 [ARMADA] vs. Azeron [AVALON] & CiX [AVALON] & PPG [AVALON] ~ 14953.6% OBRONA
dorsz - - Starcia U68
PostPIĘKNIE! Kolejne starcie po właściwej stronie (no, niby po prawej ale wiadomo o co chodzi :D) Mało co tak cieszy jak złom pod dom, zwłaszcza pod dom sąsiada co wyjechał na wakacje i zapomniał zamknąć drzwi na klucz Ku chwale AVALON.
-
nastepny bedzie @Adanio xd
-
szklarz68 [VETO] vs. 0ddam_konto [NFH] & dorsz [AVALON] ~ 21100.66% OBRONA
dorsz - - Starcia U68
PostNo. Nie miałem możliwości wpisać się wcześniej bo rodzinne imprezy to kończą się..różnie. Zimny gęsty deuter i takie tam ACL dzięki za cynk, w końcu mamy jakieś 5cyfrowe ST... teraz idziemy po sześcio Ciężko mi zrozumieć zachowanie agresora, któremu wszystkie znaki na niebie i ziemi powinny wskazywać na wysoką szansę utraty floty. Ja się palę jak choinka wszędzie, ACL się pali wszędzie a ten uparcie leci. No cóż, nie narzekam, bez tego (oby chwilowego) zamroczenia nie byłoby tego RW Pozdrawiam A…
-
Skojarzenia v. 0.3
Postzwada