Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 621-640 z 930.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Iran w Afryce? Państwo to leży w Afryce Wschodniej, nad Morzem Czerwonym. A że wymienione zostały wszystkie poza tym jednym właściwym to już ktoś musi zgadnąć
-
prześladowani są tam głównie chrześcijanie a w istniejącym tam obozie pierwszymi więźniami zostali świadkowie Jehowy i odbywają karę do dziś
-
też nie:D
-
Też nie:) Zajmuje ostatnie miejsce jeśli chodzi o wolność mediów
-
nieeee swoją drogą nie idź na łatwizne
-
Nie no, przecież tam prawa człowieka są respektowane jakoś Afryka - moja podpowiedź
-
Nie
-
Państwo, w którym prawa człowieka nie istnieją, a spora część ludności jest więziona
-
aaa to nie czytałam
-
Estonia, Finlandia, Malta, Węgry które? Obstawiam że Estonia, ale państw jest kilka
-
XVII kolejka (10.12-11.12) - mecze do typowania 15 kolejka Premier League sobota, 10 grudnia 13:30 Watford - Everton 1-1 16:00 Arsenal - Stoke 2-0 16:00 Burnley - Bournemouth 1-2 16:00 Hull - Crystal_Palace 1-2 16:00 Swansea - Sunderland 0-1 18:30 Leicester - Manchester_City 1-2 niedziela, 11 grudnia 13:00 Chelsea - West_Bromwich 2-0 15:15 Manchester_United - Tottenham 1-2 15:15 Southampton - Middlesbrough 0-1 17:30 Liverpool - West_Ham 2-0
-
oj tam zadawane na szybko Trza bylo odpowiadac Zatem zadajesz:>
-
heheheh no ze teraz nie tak dawno W sumie masz racje...
-
no to takie prościutkie Kraj który pierwszy raz wygrał konkurs drużynowy w pewnej dyscyplinie sportowej
-
Timor Wschodni?
-
A Hippiasz dziwnym trafem wszystkie dexy zesłał na g6 w układ No błagam... chociaż w sumie fakt bo jego drugie konto które przemianował z Hippiasza na RazorTHC też cały czas fsowało tylko w jednym miejscu i zacnie obdarowywało mnie w surowce A dlaczego twierdzę (i nie tylko ja, jak można zauważyć), że Malack przypushował się na Hippiaszu? Ano dlatego że Hippiasz swoim drugim kontem siedział w zacnej winterowskiej akademii i nie był skanowany przez winterów. Ave Proponuję Ogrowi temat zamknąć, al…
-
kłóciłabym się:D Wg. Ogólnej listy niby seszele ale jeśli się wejdzie w opis seszeli już pisze że sa 181 a Palau jest 180
-
Oszukujesz No dobra zadawaj łajzo:p