Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 930.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty Manfredi! Oby kolejne byly rownie lub bardziej owocne Obroncy pakiecik i lizak na oslode

• Ehh... biedny on przy Tobie... Gratuluje i kolejnych wlotow zycze Obroncy lizak na oslode i pakiecik

• Nie wyszlo najgorzej - zysk mimo wszystko jest wiec pozostaje pogratulowac i zyczyc wiecej i owocniejszych wlotow

• Graty lamo Piekny zysk wyszedl! Przetapiaj i zlomuj dalej Dzieki za link i pozdrowienia a obroncy lizak na oslode i

• W sumie nie ma co się rozpisywać... finezji w starciu brak - zwykły bfsa. Obrońcy życzymy SzO Pozdrowienia dla sojuszników i znajomych, a w szczególności dla pijaczyny Krecioka i lamy Pływaka :D Dnia 28-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Avinashi [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 53.690 _________________________________________ Agresor Schan [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 65.254 ___________________…

• Drobna poprawka : data-verified= "> Winter is Coming [WINTER] 23 267,39% vs. 50 015,32% Mafia Sycylijska [MAFIA] ostatni % dla nas był

• Graty Blokers Zawsze coś trafisz, więc przetapiaj i złomuj dalej Obrońcy SzO

• W sumie cokolwiek nie napisze to i tak bedzie milion pincet razy powtorzone ze to push napisze zatem ze gdyby mnie Amstel (chociaz wtedy jeszcze nie wiedzialam kto skanuje) nie skanowal na g6 to bym tam nawet w gale nie zagladala. A ze akurat sie napatoczyl ze skanem to przebrnelam te dwa uklady i zauwazylm cos swiecace sie na zolto - takze musze ogromnie podziekowac Ci bo dzieki Tobie w sumie zarobilm (no i Schan takze) Ps. Tiaa Gandalf te 5 % juz sie wyczerpuje Ps.2 jakby ktos chcial wiedziec …

• Kobiete swoja popros zberezniku! Oo! Daj screena!

• daj screena

• Ej ej! daj screena! Znowu wszyscy wiedza o wszystkim tylko nie ja - to niesprawiedliwe... Graty kochanie - nalezne w postaci zysku z tego oto starcia mozesz wyslac na najblizsza planete

• A te 12k recy ktore zebrales na g4 to Ci sie chociaz za dex zwrocilo? PS. Ile knopersowi przelales na konto? Tak z czystej ciekawosci Graty

• tak tak Ruda zagon co do roboty bo chłopak co z czasem nie ma robić Mcbab dis mandat - nie znam ani jednego z nich - chociaż zastanawiam się co ten biedak mandat w twojej liście robi, przecież się na nim nie spushowalam Ba! Nawet ani razu floty na niego nie podniosła bo nigdy nic nie mial - o czymś nie wiem? Co do moonow- sama broniła sama niszczylam. Czytac nie umiesz? Doczytaj zatem ze pisałam iż 95% gry mojej odbywa się za dnia. Noc jest do spania więc nie poświęcam każdej nocy na grę a jedyn…

• Poważnie, nie mogę Cię pojąć Amstel - oskarżasz mnie cały czas o push, gdzie nigdy się nie spushowałam, gsówki czy multi nie mam, jakbyś nie zauważył - gdzie Ty aż nadto masz gsówek: poludnica, zielony ludzik, mefisto, kosmiczny ajcek brygadarr, i (w sumie nie wiem czy to deuterowka pushowka czy pies na posyłki) konto o nicku messenger cośtam:> Mnie się obrywa? (No i przede wszystkim za co niby? Bo ja przynajmniej nie mam sobie nic do zarzucenia, a pushu który mi zarzucasz to już na pewno) Twoje…

• gandalf ja przyszłam na gotowe? Ja? [ciach] Martwić się zaczynam o Ciebie i to bardzo... konto mam swoje od początku i sama sie wszystkiego dorobilam - strata floty nigdy mnie nie bolała bo nigdy nad gra nie ubolewalam. Ty konto kupiłeś czy może jakims cudem dostales i przyszedłeś na gotowe - nie ja:) Ale rozumiem nie znasz uni więc mozesz tego nie wiedzieć. Jednakże jako osoba mająca konto po kimś powinna się stuknac w głowę nim komuś zacznie wmawiać ze gra na nie swoim koncie. Jeszcze raz grat…

• Kefi nie bądź taki do przodu bo z tylu Cię zabraknie Od początku każdy z nas gra na swoim koncie i nikt nikomu nie zasiada konta wzajemnie jak to u Was jest [ciach] Administrator Forum Toadie:Obraza

• E no poważnie Amstel? A nie zauważyłeś że w ostatnim czasie więcej byliśmy na fsach nie graliśmy? Tacy z Was obserwatorzy owszem mamy urlopy bo wolimy w nocy spać i byc wypoczętym kolejnego dnia, żeby mieć siły na remont i resztę codziennych prac. To że Ty nie masz pracy znajomych dziewczyny i siedzisz na grze 24/24 nie upoważnia Cię do mówienia innym jak mają żyć i grać;) [ciach] Kilkadziesiąt gsowek logowania na inne konta w sojuszu w zaleznosci od potrzeby i inne różności. I Ty masz czelność …

• Cytat od TakaKita: „Avinashi nie tlumacz sie palantom. jedynie nie ptorzebnie wrzucacie takie starcia. cale uni wiedzialo , ze dis z wami trzyma. A po tym jak wtopil nagle zminil strone? ja juz tydzien wczesniej slyszalam ze zarobicie pushujcie sie po cichu jak wintery, to nie beda mieli ggdzie ryczec ” kurka że ja tego nie słyszałam... Ty tak poważnie czy tylko głupią się robisz? Bo przyznam się, że zaczynam się gubić w tym co piszesz Nie mówiąc o tym, że poza tą jedną wiadomością jaką mi Dis n…

• Stara się chłopak, jak tylko potrafi, więc nie ma co mu przeszkadzać

• Ja tam się tylko zastanawiam, kto takie brednie rozpowiada, że Dis oddał nam konto Ciężko zrozumieć że nie upilnował i że to my zarobiliśmy a nie Wy, czyż nie? Ale na szczęście to nie my mamy problem to zrozumieć, a że Wy tego nie potraficie to cóż Wam poradzę Stark - istnieje takie coś jak życie osobiste, realne - a nie tylko głupia gra i cyferki, w które Wy wpatrujecie się praktycznie 24/24 - co kto lubi