Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 9
Post2008 beta serwery - uni 42 na ogame.org i uni 6 na ogame.de
-
OKA: Dzień 8
PostSirius
-
397,01
-
OKA: Dzień 7
PostOstatni był pancernik - po angielsku batlecruiser.
-
Cytat od Qnick: „poproś znajomego, żeby wybudował na moonie powłokę i poleć na nią, tylko musisz jeszcze znaleźć znajomego, który nie ma bunkra na moonie (chyba że zadanie mówiło o Idlaku, to co innego) ” Noo, poprosił mnie znajomy, ale przecież do tego jest potrzebny 6. poziom stoczni, a jak wolę falangę od stoczni, to nie wybuduję
-
OKA: Dzień 6
PostJeśli te 10% zaokrągla się zgodnie z zasadami matematyki, to będzie to 1488+149, czyli 1637. Znając jednak Gejfordż, to matematyka nie musi być tutaj odpowiedzią i może być bonus zaokrąglany w dół, czyli 1636 (i taka jest moja odpowiedź).
-
OKA: Dzień 5
Postee4723ee06338.jpg
-
Szał przyspieszenia
bobro - - Zadawanie pytań
PostAA, no właśnie - przez to jestem 750 anty w plecy. "Wiszą mi 6000... dolarów..."
-
Szał przyspieszenia
bobro - - Zadawanie pytań
PostU mnie na budynku nie zadziałało, ale już w stoczni owszem. Testów nie robiłem i zwyczajnie zaczekałem aż minie połowa czasu potrzebnego na wybudowanie statków, po czym odświeżyłem widok i kliknąłem zakończ. Zadanie zostało odhaczone.
-
OKA: Dzień 4
Postbyło to Uniwersum 50 - jubileuszowe
-
OKA: Dzień 3
PostStatystycznie na ósmej pozycji.
-
Zadanie "Ciekawość"
bobro - - Błędy w grze
PostHehh... to wychodzi na to, że jak u mnie wszystko zadziałało, to jest to błąd