Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 533.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam serdecznie Pozdrawiam Minionki oraz znajomych Dnia 15-03-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 110.000 _________________________________________ Obrońca Arzim [N-D] ________________________________________________ Mały transporter 6.956 Duży transporter 30.289 Lekki myśliwiec 15.825 Ciężki myśliwiec 7.167 Krążownik 2.332 Okręt wojenny 1.202 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 700 Sonda szpiegowska 51.…
-
Cytat od Lord_Jedi: „Pięciu nołnejmow w starciu i zwierzak. Pasi ma kolonie na 16 pozycji, że go dorwaliście? Graty, czekam na więcej ” Co to za pytanie ? Przeciez wiadomo iz to był plan doskonały - generałowie nie widzieli pzeta .
-
Witam serdecznie Odkrywcy w natarciu . Spodziewalismy sie wiekszego oporu ze strony ND ale niestety bądz stety - generałowie poza akcja . Dziekuje serdecznie Makrelce za lot , oraz sojusznikom bardziej lub mniej bardziej zaangazowanych podczas całej tej akcji . Pozdrawiam Minionków ( najlepszy sojusz Xantus ) oraz znajomych Ja dziekuje za udany lot giphy.gif Mimo całej sympatii jaka darze ND - zycze Pasibrzuchowi Szo a teraz uczta : Dnia 01-03-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor…
-
Hymmm. Przy takich cudach w grze to rece opadaja a gra nabiera goryczy - nie mowie juz o czasie poswieconym na te cyferki . Przeklenstwa szybko kasuja czy tam banuja , takze czekam z niecierpliwoscia na wyprostowanie przez Nich tego starcia . Gratulacje starcia Pavciosz jak i opisu przedstawionego powyzej ! mam nadzieje ze długo czekac dane Nam nie bedzie. Obroncy zycze wiecej szacunku ! Edit : Mam nadzieje ze obronca nie udusił sie drugim daniem .
-
Witam serdecznie Pozdrawiam Makrelke , cały sojusz Minionkow oraz znajomych. Obroncy Szo ! - tam duzo nie stracił. youtu.be/F_pl3Zir064 a teraz uczta : mimo wszystko Sprity nie smakuja tak jak Niskie Domki. Dnia 07-02-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 200.000 _________________________________________ Obrońca Ilusioon [Sprite] ________________________________________________ Duży transporter 6.400 Le…
-
Witam serdecznie Troche czasu minelo i dawno mnie nie bylo a mimo to znowu sie udalo Zycze sobie wiecej checi w tym roku a Wam wszystkim czytajacym - ambicji Pozdrawiam Makrelke , Minionkow - najlepszy sojusz na swiecie oraz znajomych No i Emzet na dobry start - smakuje jak piwo - niby takie oklepane a pilbys dziennie Pozdrawiam Emzeta i zycze mu jak najlepiej youtu.be/80uAUPORlV4 a teraz uczta : Dnia 11-01-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] _________________…
-
Witam serdecznie Jeszcze sniegu nie bylo a juz sie eszkimosz pokazal Pozdrawiam Makrelke , Minionkow oraz znajomych youtu.be/7yDYOFM8oaA a teraz deser Dnia 02-12-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca eszkimosz ________________________________________________ Duży transporter 30.000 Lekki myśliwiec 9 Recykler 2 Sonda szpiegowska 184 Gwiazda Śmierci…
-
Organizacja jak i samo starcie - mega ! @Miihuszowo, @Scofield, @Shade , @Makrela, @pavciosz, @ Piort, @Emperor Explorer dzieki za lot, lot naprawde w doborowym towarzystwie , no a atakerow lepszych sobie nie moglem wymarzyc - cala smietanka gangu pusherow Przy takich walkach zysk to sprawa drugo a moze nawet trzeciorzedna . Nie bede "oftopowal" ani tez cytowal niektorych wypowiedzi bo szkoda zdrowia Kazdy wie jak bylo Pozdrawiam Wszystkich bioracych udzial w tej bitwie posrednio jak i bezposred…
-
Co by nie bylo gratulacje sie naleza - glos rozsadku Mam nadzieje ze tym bezposrednio zainteresowanym to mowa o mnie - a ja Was tak uwielbiam Bez Was to taka lipa by byla . A tak na powaznie kilim Was wszystkich youtu.be/nz3RA3oM1Qk
-
No te ostatnie sekundy byly decydujace i najbardziej nerwowe Brakowalo Pavcia ,ktory troche czasu jednak tez poswiecil , niestety tym razem "no live " chrapal smacznie Pewnie bedzie przy nastepnym wariancie Bo jak to Nasz znajomy z galaktyki twierdzi : Cytat od Gargamel: „Bo sojusz umie wyciągać wnioski i nie popełnia tych samych błędów z poprzednich akcji ” Ja trzymam za slowo Shade, Sco - dzieki za wspolny wypad . Obroncy Szo choc wydaje mi sie ze szybciej wskoczy na kolejne konto . youtu.be/K…
-
Witam serdecznie No coz w czasie lotu akty sie pojawialy na kulce ale to tylko akty Pozdrawiam Makrelke , Minionkow tych aktywnych jak i urlopowiczow oraz znajomych Obronca pogratulowal tak ze zycze mu Szo a ze duzo nie stracil tak ze nie powinno byc problemu . A teraz nieco "Mroczny" scenariusz Makrelka zyczymy powodzenia w Realu i wierze ze Nas kiedys jeszcze odwiedzisz !! Na zawsze w sercu giphy.gif a teraz uczta : Dnia 20-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minio…