Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-533 z 533.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
W sumie dobrze ze wystawiles! Kolejny paradoks Ogame. Zawrócony atak zwiazku flot jak tylko pokazaly sie aktywki, wszystkie misje wracały do mnie na mona , 3 sloty ( krk, mt i pc) sprawdzane parokrotnie, caly czas bylem aktywny ! Po jakims czasie pokazuje sie pz u obroncy - okazuje się ze to moje pc. Poszedł Ticet do support , niestety nasze Go jest bezsilne w tym wypadku, "przegryzłem to " ale w pewnych momentach gra traci sens no i rece opadaja. Pomimo wszystko , gratulacje obroncy za cierpliw…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
trampek - - Wojny Uriel
PostCytat od Makrela: „W Cazadorach porządki jakby święta się zbliżały Perfekcyjna Pani domu się chowa 13 osób zostało he he Gratulacje Minionki % do wojny ” Ha ! Najnowsze wiesci ze stajni cazadorow !! youtu.be/_3Dl46frkHE Nie przypalac stekow!! Tak Szef
-
Witam serdecznie ! Tym razem udalo sie wykrecic juz cos czterocyfrowego Obronca znowu wioslowal i niech ma na odbudowe, zapewne go odwiedze ponwnie Pomimo tego i tak starcie na duzym plusie. Pozdrowienia dla R-B oraz dla Makrelki Dnia 31-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [R_B] ________________________________________________ Mały transporter 2.780 Lekki myśliwiec 13.333 Krążownik 1.333 Okręt wojenny 711 Sonda szpiegowska 240 Pancernik 1.233 ________________…
-
ukati [MNS] & mori [MNS] & Sarmik [MNS] & Provokator [MNS] & Kanclerz [MNS] vs. Ziuteklol2017 18154.65% addio amico mio!
trampek - - Starcia Rhea
PostCytat od devio89: „najlepsze jest to ze dwa zgłoszenia wysłałem do GO obydwa odebrali ale żaden nie połasił się odpisać ani be ani ce będę dotąd wysyłał aż w końcu ktoś mi odpisze ” Uwazaj zebys za dwa zgloszenia bana nie dorwal
-
ukati [MNS] & mori [MNS] & Sarmik [MNS] & Provokator [MNS] & Kanclerz [MNS] vs. Ziuteklol2017 18154.65% addio amico mio!
trampek - - Starcia Rhea
PostCytat od lolek2006: „na mnie niemcy nie zarobily xD ” wystarczy ze siedzisz na grze .
-
trampek - - Starcia Rhea
PostJezeli tu nie bedzie bana , to powiem szczerze ta gra to juz sensu nie ma. Ewidentny push zlomowy, wrabanie sie na konto, wyslanie fsa , Nawet to ze Sernik pajacowala pod starciem Nighta a tu slowem sie nie odezwie. Moze i mori wyklikal pz wlacznie z wabikami ale i tak czas znaliscie powrotu ! jestem pewny ze Sarnik moczy w tym reke,a Ukati druga. Ba malo tego , mori i jego klikanie to tylko przykrywka, a pewnie przy tym ladnie sie bawiliscie , bo czas i tak powrotu byl znany. Wykorzystaliscie w…
-
trampek - - Starcia Rhea
PostDlaczego Makrela odeszla z MNS? , pokazcie jej ostatni post jaki puscila na wewnetrznym , reszta pewnie Sojusznikow ma dalej zamydlone oczy.
-
trampek - - Starcia Rhea
Posthahahahahahahahahahahahahaah Mamy Nasze Strategie ale Mozecie Nam Skoczyc .
-
Sarmik [MNS] & ukati [MNS] & Kanclerz [ZDI] vs. Zelek [ZDI] & nightm4r3_oddam 11539.87% Pożegnanie TOP1
trampek - - Starcia Rhea
PostMasakra !!!!! Zelek jak mozna sie tak zeszmacic i wystawic to na boardzie, Piszecie jakies gratulacje? Szkoda slow , Night mimo ze polowa uni ma cie gleboko ponizej kregoslupa , to na taki walek nie zasluguje nawet najwiekszy wrog. [ciach] Night Szo! Administrator Forum Toadie:Obraza