Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 533.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam serdecznie po grzybkach ...Parę dobrych godzin temu pakowałem się na grzyby, choć miejsce miałem już obrane to jednak - do końca zastanawiałem się nad jego wyborem no i czy faktycznie chce te grzyby lub udać się na polowanie gęsi . No ale skoro odpaliłem już samochód i bylem w drodze to jadę jednak na te a w tym momencie już przeklęte grzyby . Zaparkowałem w nocy po omacku , parking pusty , no to czekałem aż się rozjaśni i wtedy zapukał do mych drzwi samochodu właściciel posesji , myślę so…
-
tom [Minionki] vs. Chief Eridanus - 734.05% - projekt "Planety bez barier"
trampek - - Starcia Uriel
PostDla mnie rowniez Gitara. Flota nie rdzewieje , jest zysk tak ze Gratulacje Tom.
-
Kolejka X (21.10 - 22.10) 21.10 (sobota) 18:00 Sambdoria 2-0 Crotone 20:45 Napoli 2-2 Inter 22.10 (niedziela) 12:30 Chievo 1-1 Verona 15:00 AC Milan 2=0 Genoa 15:00 Atalanta 2-0 Bologna 15:00 Benevento 1-2 Fiorentina 15:00 Spal 0-1 Sassuolo 15:00 Torino 1-3 AS Roma 18:00 Udinese 0-2 Juventus 20:45 Lazio 2-0 Cagliari PUNKTACJA X2 17:00 Tottenham 1-1 Liverpool 18:00 Wisła Kraków 2-3 Legia Warszawa 20:30 Lechia Gdańsk 1-3 Lech Poznań SUPER MECZ 14:30 Feyenoord 1-2 Ajax
-
17.10 (wtorek) 20:45 APOEL 0-4 Dortmund 20:45 Feyenoord 2-2 Szachtar 20:45 Maribor 0-4 Liverpool 20:45 Monaco 2-1 Besiktas 20:45 RB Lipsk 2-4 FC Porto 20:45 Real Madryt 2-0 Tottencham 20:45 Sp. Moskwa 1-2 Sevilla 18.10 (środa) 20:45 Qarabag 0-1 Atl. Madryt 20:45 Anderlecht 0-3 PSG 20:45 Barcelona 5-0 Olympiakos 20:45 Bayern 4-1 Celtic 20:45 Benfica 1-2 Manchester Utd. 20:45 CSKA Moskwa 3-1 Basel 20:45 Juventus 4-1 Sporting Ratownik - dam rade , dzis wszystko to pewniaki
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
trampek - - Wojny Uriel
PostDnia 15-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca pawel1000 [RedBaron] ________________________________________________ Mały transporter 3.498 Duży transporter 7.005 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 1 Sonda szpiegowska 353 _________________________________________ Po bitwie... Agresor trampek [Minionki] ______________________________________…
-
Witam serdecznie w tej "żałobie" Nie ukrywam ze paręnaście minutek a niedziela mogla zacząć sie całkiem inaczej i to na całkiem innym procencie . Obronca "przebudzil sie" jednak za wczesnie , telepeportowal i pozamiatal mi jeszcze te ochlapy No coz bede probowal dalej Raj - chlopie wracaj do zdrowia i dawaj , jeszcze sie zrewanżujesz ! Dnia 15-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 5.000 _____…
-
Witam serdecznie Tym razem udalo sie nawet dofarmic Pozdrawiam Minionkow znajomych oraz Makrelke Obroncy Szo sie nalezy - bardzo sympatyczna osoba a teraz uczta : Dnia 14-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 12.000 Okręt wojenny 3.318 Krążownik 7.000 _________________________________________ Obrońca Skygodx ________________________________________________ Mały transporter 3.336 Duży …
-
Krucjo & Gru & tom & Raj & trampek [Minionki] vs deko [S-N] 8161.71% TOP 2 ACS
PostCytat od Reaver: „Tramp to działa w 2 strony ” Oszczedz prosze i zamykam temat bo szkoda bluzgac pod takim pieknym stekiem . Moderator Neferet:Drzewka z cytatów
-
PostCytat od Reaver: „Tramp nie zadawaj pytań retorycznych ” Dobrze wiesz ze bym cie juz dawno mial ale nie chce cie zezlomowac Moderator Neferet:Drzewka z cytatów
-
PostCytat od Reaver: „Nie ma co, za takie starcie należą się graty, anie jak za jakiegoś bf-a No ale obrońca sam sobie winien, co tu zrobić. Jakbyście tak na mnie lecieli to by był to ten top 1 acs,a nie top 2 Ale zawsze powtarzałem, ze toma nie chcę zezłomować Obrońcy odbudowy, no i z tego co się orientuję to tom całe synchro odwalał, za to jeszcze raz gz, zasłużyłeś [; ” Naprawde ?
-
PostNo popatrz , pewnie sa tacy co wątpia w male rozrabiające żółte szkraby , a tu taki myk , Piekny lot , jestem z Was dumny
-
Witam serdecznie Jakby to rzec : darowanemu koniu nie zagląda się w zęby , starcie miesci sie w progu to i wystawiam Tym bardziej ze juz coraz ciężej coś upolować na " stojaco" Pozdrawiam Minionkow , znajomych oraz Makrelke Obroncy Szo . youtu.be/uVTQ1qFm_mw a teraz uczta : Dnia 13-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor trampek [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 4.444 _________________________________________ Obrońca 3driver [aVivo] __…
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
trampek - - Wojny Uriel
PostPrzepraszam, zapomnialem o Tobie
-
trampek - - Wojny Uriel
PostCytat od bobirek: „Krucjo albo masz jakiś syndrom nie dowartościowania albo coś ale to ze ktoś w opisie RW wspomina o tym żebyście po nim nie krzyczeli to nie jest to oznaką szyderstwa ty masz ogromne parcie na posty z tego co widzę czemu żadnego RW nie wklejasz ino komentujesz.... akurat co do Hata mam ogromny szacunek i nigdy by mi nie przyszło szydzić z niego spróbuj choć raz wylecieć na mnie widzisz ze jestem najsłabszym z Baronów a i tak nic nie robicie a kampicie na lotkach..... to gdzie j…