Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 821-840 z 979.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Klasycznie Przetapiaj Michaś, i jedziesz dalej. Obrońcy odbudowy; wprawę ma.

• Sporo gąsek padło, ale zysk niewąski. Gratulacje Pawełek. STukaj dalej z takim efektem. Może będziesz mieć topowy przyrost - chociaż trochę wątpię Obrońcy odbudowy. Veto!

• Ban bana banem

xLORD SITHx - - DiD Nekkar

Cytat od schweppes65: „Dość tej żenady, juz 2x obiecałem sobie ze nie odpisze wiec do 3x sztuka ELO! ” Nie strasz, nie strasz. Z piekła rodem, TW Leyto celowo rzuca hipokrytami na lewo i prawo przy okazji tego, jak całe Uniwersum widzi (no prawie całe, bo ma też zauszników, którzy nie widzą lub udają ślepotę), jak jego wersje się nie kleją, jak rzekome dowody na oszukiwanie przez wszystkich nie wypływają poza jego kajecik. To taki mechanizm obronny.

• Ban bana banem

Cytat od schweppes65: „Specjalnie dla Ciebie.. Leyto [CBS] & Draconis [Hanza] vs. dzikuska ~ 4208.57% ” Śmiechłem. 400kk zysku nijak się ma do przyrostu na ponad 1kkk punktów. Ale mimo wszystko graty ubicia dzikuski. Pracuj pilnie nad dostawami surowców na konto słup, by utrzymać poziom przyrostów

• Witam w imieniu Nowego. Wrzucam bo: - Nowy dał się namówić za sprawą Sojuszników - Souris prosił w innym wątku Pozdrowienia dla tych, którzy chcą być pozdrowieni. Nutka od Nowego: youtu.be/LLhFT7zoJh0 Dnia 05-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor petrx [Formoza] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Pancernik 4.333 _________________________________________ Obrońca nowy2 [Veto] ________________________________________________ Duży trans…

• No ładnie Pawełek. Może teraz dogonisz z przyrostem floty naszego unijnego pro złomiarza Przetapiaj i kolejnych. Veto!

• Ban bana banem

U TW Leyto flota puchnie. Nawet Lajt nie daje rady 7c0ccb7ad15bf.png

• Zazdrość. Mocno. Gratulacje Rafus. Pozostaje więc życzyć kolejnych. Obrońcy SZO.

• Formoza po dobrej stronie. Podwójne gratulacje. Niech flota dalej rośnie. Obrońcy odbudowy.

• Dzięki za linka FILU. Gratulacje. Aż dziw bierze, że dopiero teraz 1kkk Ci pyknęło. Nawet ja, zacięty ekonom zrobiłem to wcześniej Obrońcy odbudowy. Kolejnych życzę.

• Witam po dłuższej przerwie. Były zyskowne ST. Teraz będzie niezyskowne ST. Sam sobie jestem winien, bo późno recki wysłałem. Niemniej jednak, pikus lubi sobie pokampić, stąd decyzja o wysyłce recków później. Sporo podebrał. No nic. Mam nauczkę i motywację, by jeszcze go odwiedzić. Pozdrawiam cały Sojusz Veto oraz Buddy. Pozdrowienia także dla FILU. youtube.com/watch?v=l5Zpmaz2OKE Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ___________________________…

• No Paweł, graty. Michaś nie ma już monopolu na robx Przetapiaj. Veto! Cytat od Lord Maul: „Pokazało mi, że w starciu z robx23 z 24 września zrobiłem taki sam procent . ” Pusz jak nic. Przecież wszyscy się puszują!

• Graty Manualny. Podziel się tym fartem ze mną. Przetapiaj i kolejnych % życzę. Obrońcy odbudowy. Veto!

• Ban bana banem

Cytat od schweppes65: „Pokaż mi choć jednego bana za push ” Towarzyszu TW Leyto. Dobrze wiesz, że nie pokaże. Komitet Centralny, by chronić tożsamości innych Tajnych Współpracowników sprawił, że pręgierz nie jest już jawny. Pomijając ten smutny fakt, jest też pozytywny akcent tego dnia: wrócił Szajka. Niby taki sam, ale jednak odmieniony, bo zwie się teraz pogromca kredek. Nie wiem co tam się wydarzyło podczas przymusowego urlopu, ale wygląda na to, że szajka dużo rysował

• Ban bana banem

Cytat od schweppes65: „wyciągasz cytaty z kontekstu i do nich się odnosisz a całej wypowiedzi nie bierzesz pod uwagę. ” Stosuję Twoją technikę manipulacji Towarzyszu TW Leyto. W czym problem? Cytat od schweppes65: „Wasz wódz ” W tej materii też nic nie wiesz Nie ma sensu odnosić się do reszty Twoich wypocin. W kółko pojawia się ten sam argument: nie wszyscy są czyści, nie wszyscy są czyści, nie wszyscy są czyści. Z perspektywy kanciarza (czyt. TW Leyto) wszystkie zagrywki niezgodne z regulaminem…

• Ban bana banem

Cytat od schweppes65: „Juz kiedyś pisałem jaki stosunek mam do tej gry i niektórych graczy, wy chcecie widzieć tylko jedna stronę, najpierw zacznijcie od siebie bo tu wszyscy czyści ” Towarzyszu TW Leyto, wiemy jaki masz stosunek do gry; wczoraj znowu ogarniałeś transporty na konto słup. Cytat od schweppes65: „nie mam powodu kłamać, z reszta nigdy tego nie robiłem, zawsze szczery do bólu przez co nie lubiany ale z dwojga złego wole mieć prawdę w twarz niż obrobiona dupe ” Mówisz o sobie jak o ja…

• Ban bana banem

Cytat od schweppes65: „No to mamy w końcu jakiś konkret ” Jakie mamy? Ty i te Twoje inne forumowe tożsamości? Nikt Tobie żadnych deklaracji nie składał, więc nie wiem skąd ta uciecha. Cytujesz posta niemal z początku dyskusji i do tego myślisz, że komuś wbiłeś szpilę. Nic bardziej mylnego. Cytat od schweppes65: „Wy i te wasze mongolskie teorie, najpierw ustalcie jakaś wspólną wersje co by się kleiła ” Nie trzeba żadnej wersji wspólnej ustalać towarzyszu TW Leyto. Cytat od schweppes65: „jak zauwa…

• LORD SITH [Veto] vs. Lestat [M.A.R.S.] - 206.65% + zbiórka Dnia 26-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Mały transporter 7.500 Lekki myśliwiec 300.000 Pancernik 100 _________________________________________ Obrońca Lestat [M.A.R.S.] ________________________________________________ Mały transporter 12 Duży transporter 3.289 Lekki myśliwiec 28 Ciężki myśliwiec 49 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 45 Sonda s…

• Ban bana banem

Cytat od schweppes65: „Tylko szkoda że Twoje zainteresowanie sprawą ogranicza się głównie do forum Założył byś sobie gg na jedną dyskusje i zmienił byś zdanie a tak jest to tylko zagrywka pod publikę. Wyraziłem jasna chęć współpracy tylko po co się zagłębiać skoro z góry wszyscy zakładają ze rozmowy są spreparowane.. gg.pl/dysk/7uB0q35kCToU7-B0q35…t_2017-10-26-20-37-56.png Co by nie było że wale farmazony. ” Dyskusja z TW Leyto na gg? Trochę powagi.

• Ban bana banem

Cytat od schweppes65: „Sith, tylko taka jest sprawa ze na screenie jest nr gg i avatar a z "nosa" sobie tego nie wyciągnąłem ” Średnio zaawansowany użytkownik programu Paint potrafi przerobić screena. Cytat od schweppes65: „Jak widzisz siedzę cicho i bez powodu staram się nie wypowiadać, ale przez te kilka lat na ogame stwierdziłem ze 95% graczy są po prostu obłudni i wtedy postanowiłem zadbać o swoje prywatne dane a zarazem zacząłem zbierać ciekawe informacje na temat tych najbardziej kryształo…