Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 979.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
LORD SITH [Veto] vs. krowa - 108% + zbiórka Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Krążownik 2.345 _________________________________________ Obrońca krowa ________________________________________________ Duży transporter 3.000 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Krążownik 2.345 ( -0 ) _____________________…
-
@Calipso Dałem Ci minusa
-
Może właśnie dlatego ankieta została przeprowadzona w takich warunkach. Liczono na to, że te 70% urlopujących kont to zwolennicy klasycznej konfiguracji. Ale musieli mieć miny jak zobaczyli wynik inny od ich prognoz
-
Cytat od Calipso: „Rozbawilo mine tez, jak nikt nie osmielil sie dac minusa graczowi z najwieksza flota na uni za to, ze wyrazil rozsadna opinie za zwiekszeniem predkosci. Moze zwiekszenie predkosci ma wiele minusow, ale patrzac w przyszlosc, to najlepsze wyjscie. Lepiej teraz, niz pozniej. Zreszta znany byl juz wynik uni68 i inny wynik Nekkar oznaczal byc moze ostatecznie rozwod. W ogole co za ironia, ze lajt, gracz niewielu slow w swoich ST, najwieksza flota na Nekkar, a jego posty byly najroz…
-
LORD SITH [Veto] vs. Volwering [KGH] - 144.11% + farming + zbiórka Dnia 20-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor LORD SITH [Veto] ________________________________________________ Krążownik 4.444 _________________________________________ Obrońca Volwering [KGH] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 3 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor LORD SITH [Veto] ____________…
-
Gratulacje Leszek. Jeszcze tylko 99 i będzie 200 STarć. Veto!
-
Brawo! To taka mała zemsta za login powertoma minutę przed moim wlotem Przetapiaj i kolejnych ST życzę. Veto!
-
Dyskusja jest zbędna. Wszyscy się zastanawiają skąd planowana jest taka zmiana, po co i dlaczego. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Gameforge to firma, która jak każde chcące prawidłowo funkcjonować przedsiębiorstwo, musi mieć zysk. Zmiana prędkości ekonomii niesie dla wszystkich, którzy do tej pory wydawali pieniądze na antymaterię, potrzebę wydawania jej na większą skalę. Będzie więcej surowców, będzie szybciej się budować i badać. W tym ujęciu będzie więcej rzeczy do szybsze…
-
A tam gadasz Patyś głupotki Zawsze faworyzowałeś speed, czy to eko czy to floty.
-
Cytat od ciap: „Cytat od xLORD SITHx: „Jeśli dobrze pamiętam trafiłem na Nekkar mając 10kk pkt (chyba; w razie pomyłki ciap wypomni). Teraz mam niemal 21kk, przy średnio aktywnej grze. Jak widać coś tam można zdziałać. ” Mordeczko miałeś 13kk (dokładnie 12.955.927) i z top 156 spadłeś na 656. 7.826.465 punktów przyrostu od kwietnia 2016 do połowy grudnia 2017. Jeżeli ktoś będzie grał to dziennie żeby taki przyrost uzyskać trzeba 12,8kk wydobycia. Top 50 z Zagadra ląduje na top 1000. Jest to różn…
-
Cytat od BratJuzef: „Cytat od xLORD SITHx: „Cytat od BratJuzef: „Tylko czy nie mozna bylo tego zrobic przy ostatnim UF? Dac mozliwosc wyboru czy idziemy na szybsze uni czy na 1x? Teraz po roku GF wyskakuje z partyzanta z ankieta, ktora kloci miedzy soba graczy i sprawi, ze polowa sie wnerwi, a polowa ucieszy. Po przyspieszeniu 68 i N zostaje tylko jeden serwer w pelni x1 (ufajac twojej stronce ciap). ” Z tego co wiem, Zagadra ma normalne parametry. ” No dokladnie o niej mowie Tylko, ze ono niezb…
-
Cytat od BratJuzef: „Tylko czy nie mozna bylo tego zrobic przy ostatnim UF? Dac mozliwosc wyboru czy idziemy na szybsze uni czy na 1x? Teraz po roku GF wyskakuje z partyzanta z ankieta, ktora kloci miedzy soba graczy i sprawi, ze polowa sie wnerwi, a polowa ucieszy. Po przyspieszeniu 68 i N zostaje tylko jeden serwer w pelni x1 (ufajac twojej stronce ciap). ” Z tego co wiem, Zagadra ma normalne parametry.
-
Gratulacje Mr. Blue Veto!
-
Puszerki będą zachwycone. Więcej sury z wielu kont i lepsze przyrosty co miesiąc. Gwiazdy tematu Ban bana banem zacierają swoje lepkie łapki. jestem na nie.
-
Nie dość, że z fona lognąłem na forum to jeszcze przed Manualem się wpisałem. Wygrałem ten dzień Gratulacje dla ekipy złomującej. Dobry procent i dobry zysk. No i topka starć w wykonaniu Veto. Obrońcy odbudowy. Veto!